![]() |
|
|||||||
| موضوعات علمی بحث و تبادل نظر در مورد کلیه موضوعات علمی ... |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال انجمن
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: Far far away
|
راستش یکی از دوستام که باهم میریم غواصی وماهی گیری واینجورحرفا... تازه عضو انجمن شده و....خب طبق قوانین نمیتونه تاپیک جدیدی ایجادکنه...
این تاپیک رو میزنم که اون هم بتونه مطالب وتجربیاتش رو بگذاره تادوستان علاقه مندبه غواصی واینجورموضوعات بتونندتوش بحث کنند Last edited by saviss; 15-05-2009 at 06:36 AM. |
|
|
|
| 2 کاربر از saviss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#2 | |
|
کاربر فعال انجمن
|
متشکرم
![]() ![]() گمونم تاپیک خوبی ازآب دربیاد ========= مامعمولا میریم نای بند(nay band)(براای شکاروغواصی) ======== مختصری درموردنای بند نقل قول:
توضیح: آب دریا بقدری زلال هست توی نای بند که میشه از بالای صخره ها کف آب وموجودات دریائیش رودید ======== |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: GOTHIC LAND
|
مرسی ساویس جون..تاپیک خیلی خوبیه..من هم میتونم مطلب بذارم و در چه زمینه ای دقیقا که دوستان استفاده کنند؟...مرسی..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: بوشهر-کرمان
|
دوستان سلام
نقل قول:
یعنی هنوز خوب نمی تونم و خیلی کم یادش بخیر اولین بار که رفته بودم تا نرگه 6 رفته بودیم یک دفعه یه سویتی بزرگ اومد چیزی نبود اما چون بار اول بود و منم حواسم نبود فکر کردم بمبک هست حالا بمبک چه ربطی داره به سویتی من بودم و الفرار و دوستم پشت من که چته؟ |
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
کاربر فعال انجمن
|
نقل قول:
![]() خب ظاهراقراره که دوستم ازتاریخچه ی غواصی شروع کنند.... شما وبقیه ی دوستان هم میتونید آستین بالا بزنیدو مطلب بگذاریم ![]() نقل قول:
![]() خوترجمه اش رومی نهادی(به لحجه ی بوشهری) === بمبک=کوسه ماهی سویتی(باتلفظ خودمونی=سه بیتی (مثل دوبیتی خونده میشه))=ماهی موردعلاقه ی امثال ماها!!!بری شکار خیلی باهوش وپرقدرت وفرزهست |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: بوشهر
|
قدمت غواصی در ایران
گویند که ژرفروی و غواصی که در جنوب آن را صیف و صیافی مینامند به قرنها قبل از میلاد برمی گردد. در دوران خشایارشاه ایرانیان از غواصان برای بیرون کشیدن صندوقچههای طلا و جواهرات کشتیهای غرق شده استفاده مینمودهاند. آثار حاصل از حفاریهای باستانشناسی نشان میدهد که قرنها قبل از میلاد ساحلنشینان دریای پارس از این فن برای تحصیل مروارید استفاده مینمودهاند. دکتر تاکر ابوات در کتاب کینگدوم اف سی شل بدین طریق اشاره نمودهاست و ایرانیان را در زمره پیشگامان پایه گذاری صید و پرورشمرواریدقلمداد نمودهاست. در سندی دیگر آپولونیوسفیلسوف یونانی ساکن رودز اشاره دارد که غواصان دریای پارس در حالی که ظرف کوچکی حاوی گیاهی خوشبو و تهییج کننده در دست داشتند به سمت صدفرفته و باعث میشدند تا صدف لب از لب بگشاید، سپس شاخهای میان تهی را به میان آن فرو برده و مایه موجود را به بیرون میکشیدند و آن را به سطح آب آورده و در ظروفی آهنین قرار میدادند، البته آنان هیچگاه موفق به پرورش مرواریدهایی اینچنینی نشدند اما شیوهای را بدین طریق بنیان نهادند. اما در اشارت به ابزار غواصی آن دوران پر واضح است که در آن دوران به اتکای هوای محبوس شده در ششهای خود به عمق فرو رفته و باز میآمدند، روشی که هم اکنون نیز در پارهای از جزایر دریای پارس چون لاوانکیشو قشم کماکان پا بر جاست. منبع: بیکی پدیا Last edited by aras_z; 14-08-2008 at 02:11 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: The Truths Swamp
|
من خيلى به غواصى علاقه دارم، اما متاسفانه در حال حاضر عمق زايندهرود افاقه نمىكنه!
وزن هر كپسول و ظرفيتش چقدره؟ ◙
Last edited by Balrog; 15-08-2008 at 03:31 PM. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر فعال انجمن
|
![]() leila*جان.... ایشون تا دوشنبه نمیتونه بطورمنظم پست بده(بایدبره تهران برای تست پزشکی)بخاطرهمین ...فعلا.من تاپیک رو می گردونم تابیاد Last edited by saviss; 15-08-2008 at 02:22 AM. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: بوشهر-کرمان
|
دوستان سلام
نقل قول:
دوما اینکه شما که فهمیدی دیگه همین بسه خوب ترجمه رو خوب اومدی جز یکیش که نگفتی که حالا خودم میگم نرگه: تقریبا هر 100-150 متر فاصله از ساحل رو یه نرگه میگن |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: بوشهر
|
سلام من ارس هستم دوست آقای ساویس .
فعالیت من در رشته غواصی می باشد ورکورد من عمق 80 متر می باشد . و مایل به تبادل اطلاعات با دیگر دوستان هستم . تارخچه غواصی آشنائی با غواصی درنیاز واشتیاق بشر به رهبری نظامی.انجام خدمات زیر آبی.تجارت زیر آبی وگسترش دروازه های دانش از طریق کشف وجستجو نهفته است . هیچکس به درستی نمی داند چه وقت بشر پی برد که میتواند با حبس نفس در سینه برای مدتی زیره آب باقی بماند . یکی از داستانهای غواصی که به روایت هرودت مورخ یونانی در تاریخ ثبت شده داستان بر میگردد به 5000سال پیش شخصی به نام سیلیس(scyllis) را بازگو می کند که برای خشایار شاه ایران جهت کشف وجمع آوری گنجهای غرق شده کار می کرد. لوازم جهت غواصی . دیمند-کپسول هوا-B C D -ماسک-کمربندوزنه-کارد-ساعت-گیج سه قلو-فین-اشنوکر-لباس غواصی-قطب نمای مچی. این وسایل حدود 1500000هزارتومان قیمت دارد. ومیتوانید در فروشگاه های وسایل غواصی تهیه کنید. Last edited by aras_z; 16-08-2008 at 01:39 PM. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ماهی گیری, غواصی |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|