![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Mar 2006
|
درود
کسی کتاب پس از 1400 سال از دکتر شجاع الدین شفا که مربوط به تاریخ پس از اسلام می باشد را دارد. کتاب در دو جلد است و 1200 صفحه می باشد. با سپاس فراوان بدرود |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Mar 2006
|
درود
جلد اول کتاب پس از 1400 سال پیدا شد. دانلود کنید چون نایاب است. اگر دوستانی جلد دوم کتاب را دارند و یا پیدا کردند لطف کنند. به لینک زیر بروید و چند لحظه صبر کنید تا صفحه لود شود و 4 فایل PDF را دانلود کنید. کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید بدرود |
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو جديد
![]() تاريخ عضويت: Aug 2009
|
سلام
از اين كه اين كتاب را در سايت قرار داديد ممنون هستم گرچه من علاقه ائي به خواندن اين كتاب ندارم اما به ازادي خيلي علاقه مندم لطفا جلد دوم را هم بزاريد تا احساس ازادي بيشتري پيدا كنم |
|
|
|
|
|
#4 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: TABRIZ
|
سلام
نمیدونم دوستمون که در بالا لینک کتاب رو قرار دادند کامل هست یا نه ؟؟ برای همین چند لینک دانلود از این کتاب میزارم که فکر کنم کامل باشه... کتاب پس از 1400 سال حجم حدود : 40 مگ کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید با تشکر |
|
|
|
|
|
#6 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Oct 2008
|
این لینک نسبتا کاملتر چون نسبت به بقیه که 15 صفحه کم دارن این فقط 6 صفحه(810و811-1140و1141-1170و1171) کم داره.خودم دان کردم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید Last edited by FeelGood; 10-16-2009 at 08:15 PM. |
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت