تبلیغات :
با گوآنی صاحب وب سایت شو و کسب درآمد کن
مبل کلاسیک
پیشبینی فوتبال
لیست قیمت تبلت
دستگاه جوجه کشی
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
[ سفارش آگهی متنی ]



+ جواب دادن به اين بحث
صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: ◄◄◄ آموزش نكات كاربردي Microsoft Excel در اينجا

  1. #11
    آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    پست ها
    1,143

    پيش فرض

    برنامه نويسي ويژوال بيسيك در اكسل
    درس اول: مفاهيم پايه، برنامه نويسي شيء گرا يعني چه؟

    جعبه ابزار ويژوال بيسيك را فعال كنيد.
    در 2003: View> Toolbars> Control Toolbox (يك نوار ابزار جديد روي صفحه ظاهر مي شود)
    در 2007: Microsoft Office> Excel Options> Customize> Choose Commands From: Developer Tab> Controls> Add> OK (يه آيكون جديد به قسمت Quick Access اضافه ميشه)


    به هر كدوم از كنترل ها (ابزارها) ي جعبه ابزار يه شيء (Object) ميگيم. مثلاً Textbox, CommandButton و... .

    در زبان هاي برنامه نويسي جديد، بر خلاف گذشته، هر برنامه اي از تعدادي شيء و مقداري برنامه متني تشكيل شده. در حالي كه قبلاًبرنامه ها فقط متن خالي بودند. به همين دليل، زبان هاي جديد رو شيء گرا (Objective) مي نامند.

    تمرين كار با كنترل ها (اشياء) ويژوال بيسيك:
    دو TextBox به كاربرگ اضافه كنيد و برنامه اي بنويسيد كه با تغيير متن TB اول، متن دومي، معادل اولي بشه. يعني هر چيزي كه توي اولي مي نويسيم، توي دومي هم نوشته بشه.

    روش كار:
    دو TextBox به كاربرگ (شيت) اضافه كنيد و روي اولي، دوبار كليك كنيد تا وارد محيط برنامه نويسي بشيم.
    (تذكر: بايد در جعبه ابزار، گزينه Design Mode فعال باشه تا بتونيم اين كارها رو بكنيم)

    در اونجا، دو خط برنامه مي بينيد كه با Private Sub شروع شده و با End Sub تموم ميشه. به قسمت هايي از برنامه كه با اون دو عبارت شروع و ختم ميشن، يك روال (Sub) ميگيم. داخل اون روال (بين دو خط برنامه موجود) كد زير رو بنويسيد:
    (وقتي ميگم كد بنويسيد يعني برنامه بنويسيد)


    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا، همونجا گزينه Save رو زده، برنامه رو ذخيره كرده و بدون اين كه محيط برنامه نويسي رو ببنديد به محيط كار اكسل برگرديد.
    حالا، محيط كار رو از حالت Design Mode خارج كنيد (با كليك روي دكمه Design Mode در جعبه ابزار) و داخل TB اول متن دلخواهي رو بنويسيد. ببينيد چه اتفاقي مي افته؟!

    بله! متن TB دوم مطابق TB اول تغيير مي كنه.
    تا اينجاي كار رو داشته باشيد و با چيزهايي كه گفتم كمي ور بريد تا آشناتر بشيد و اگه سوالي داشتيد بگيد تا بقيه مطالب رو اگه خواستيد بعداً ادامه بديم.

    تذكر: اگه Macro Security رو روي High تنظيم كرده باشيد يا ماكروها رو Disable كرده باشيد، بعداً كه فايل رو دوباره باز مي كنيد، برنامه ها اجرا نخواهند شد.
    در 2003: Tools> Options> Security> Macro Secuity: Settings> Low> OK> OK
    در 2007: Microsoft Office> Excel Options> Trust Center> Trust Center Settings> Macro Security> Enable All Macros> OK> OK

  2. 2 کاربر از javad2625 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند



  3. #12
    آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    پست ها
    1,143

    پيش فرض

    برنامه نويسي ويژوال بيسيك در اكسل
    درس دوم: كار با مولفه ها (Properties)

    سه Textbox و يك CommandButton به كاربرگ اضافه كنيد. (در حالت Design Mode)
    (اگه خواستيد، رنگ كل جدول رو كمي تيره كنيد، تا TB ها رو بهتر ببينيد)
    روي يكي از TB ها راست كليك و گزينه Properties رو انتخاب كنيد تا ستون تنظيمات ظاهر شود.

    به هر كدام از خونه هاي ستون تنظيمات، يك مولفه (Property) ميگيم.

    مولفه Name نام اون شيء رو به ما ميگه. (مثلاً TextBox1) كه البته مي تونيم اين نام رو به دلخواه تغيير بديم.
    مولفه Backcolor رنگ زمينه TB (يا CB) رو تنظيم مي كنه.
    مولفه ForeColor رنگ متن TB (يا CB) رو تنظيم مي كنه.
    مولفه Text متن پيشفرض TB رو تعيين مي كنه. (براي تغيير متن CB ها بايد از مولفه Caption استفاده كنيم)
    مولفه LinkedCell اون TB رو به يكي از خانه هاي جدول لينك مي كنه به طوري كه هر چيزي داخل TB بنويسيم داخل اون خونه هم نوشته ميشه.
    و....

    تمرين:
    رنگ زمينه و متن TB ها و CB موجود رو به دلخواه تنظيم كرده Textbox1 تا TextBox3 رو به خانه هاي G1 تا G3 لينك كنيد و برنامه اي بسازيد كه با كليك روي CommandButton1 مقدار عددي TextBox3 در خانه G4 نوشته بشه.

    تذكر:
    وقتي ميگيم مقدار عددي، يعني اگه داخل اون TB عدد باشه، مقدار عددي رو بنويسه، اما اگه متن باشه، مقدار 0 رو بنويسه.

    روش كار:
    در حالت Design Mode روي تك تك TB ها كليك كرده، جلوي مولفه LinkedCell آدرس خانه هاي دلخواه از جدول مثلاً G1 براي TB1 و G2 براي TB2 و... رو مي نويسيم.

    روي CommandButton1 دوبار كليك مي كنيم تا وارد محيط كدنويسي (برنامه نويسي) بشيم.
    در روال (Sub) موجود، كد زير رو مي نويسيم:

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطور كه مي بينيد براي فهميدن مقدار عددي TB3 از دستور Val استفاده كرديم.
    حالا همونجا دكمه Save رو زده، برنامه رو ذخيره مي كنيم و بدون بستن محيط كدنويسي، به محيط اكسل بر مي گرديم (اگر هم ببنديم مهم نيست).

    گزينه Design Mode رو غير فعال كرده و ستون Properties رو مي بنديم. حالا داخل TB هاي 1 تا 3 متن دلخواهي رو بنويسيد. چه اتفاقي مي افته؟
    دكمه CommandButton1 رو بزنيد. چه اتفاقي مي افته؟
    اگه داخل Tb3 عدد بنويسيم و CB1 رو بزنيم چي ميشه؟

    بله! مقدار عددي TB3 در خانه G4 نوشته ميشه.

    حالا يك سوال علمي:
    كسي مي تونه برنامه اي بنويسه كه با كليك روي CommandButton1 مقدار عددي TextBox3 در 2 ضرب شده و داخل خانه G5 نوشته بشه؟
    هر كي تونست، كد رو بنويسه اينجا بگذاره.
    مخصوصاً شما جناب Mefmef. جواب رو ميتونيد بگيد؟

  4. این کاربر از javad2625 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  5. #13
    حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡
    پست ها
    7,611

    پيش فرض چگونه توابع نوشته شده بوسيله ويژوال بيسيك در اكسل را با اجراي اكسل بطور اتوماتيك فراخواني كنيد

    در اينترنت ميتوان كدهاي مختلفي را در قالب ماژول پيدا كرد كه به زبان VBA نوشته شده و حاوي توابع به دردبخوري براي اكسل هست

    با اضافه كردن اين توابع به اكسل ميتوان كارهاي زيادي انجام داد

    از جمله اين ماژولها ميتوان به ماژولي كه من در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين تاپيك گذاشتم و مربوط به تبديل تاريخ شمسي و ميلادي به يكديگر هست اشاره كرد

    حال در اين مقاله قصد دارم اشاره كنم كه چگونه ميشه اين توابع رو جوري تنظيم كرد كه با هر بار باز شدن اكسل اتوماتيك وار اجرا بشه و نيازي نباشه هر دفعه كه اكسل رو باز ميكني اونا رو بصورت دستي وارد كني

    فرض كنيد شما تابعي رو پيدا كرديد كه بصورت يك فايل متني هست (فايل ضميمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

    حال اونو به همون روشي كه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده ميتونيد در قسمت ويژوال بيسيك اكسل Import كنيد

    پس از اين كار كافيه فايل اكسل خود را با نام دلخواه مثلا Function1 و با پسوند XLA در اكسل 2003 و با همين پسوند يا پسوند XLAS كه مختص 2007 هست و در مكاني كه خودش پيشنهاد ميده (يا مكان دلخواه) ذخيره كنيد

    براي اينكه فايل شما با پسوند XLA ذخيره سازي بشه از باكس save as type گزينه Microsoft Office Excel Add-in رو انتخاب كنيد

    تا اينجاي كاري تفاوت چنداني بين ورژن 2003 و 2007 وجود نداره ولي از اين پس براي فراخواني اتوماتيك اون يه كم مسير ها در اين دو ورژن متفاوته

    2003 :
    به منوي Tools رفته و گزينه Add-ins رو بزنيد و از كادر باز شده درصورتيكه فايلتون در ليست وجود داره تيك كنار اونو بذاريد و درصورتيكه فايلتون وجود نداره بااستفاده از Browse اونو پيدا كنيد و كادر را OK كنيد

    2007 :
    به كادر Excel Option بريد و در سربرگ Add-ins و از باكس Manage گزينه Excel Add-ins رو انتخاب كرده و دكمه Go رو بزنيد. حال از كادر باز شده درصورتيكه فايلتون در ليست وجود داره تيك كنار اونو بذاريد و درصورتيكه فايلتون وجود نداره بااستفاده از Browse اونو پيدا كنيد و كادر را OK كنيد

    با انجام اين اعمال فوق از اين پس هر بار اكسل باز ميشود بصورت اتوماتيك تمامي كدهايي كه در فايل اشاره شده وجود دارد در دسترس خواهند بود

    ذكر اين نكته هم ضروري است كه توابعي كه به اين صورت به اكسل اضافه ميشوند با تايپ كردن آن در نوار فرمول به آن دسترسي نداريد و بايد با زدن Fx و انتخاب گزينه ALL يا User Defined مطابق شكل به آنها دسترسي پيدا كنيد




    موفق باشيد

  6. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  7. #14
    در آغاز فعالیت abtintaravideh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    پست ها
    4

    پيش فرض افزایش کارآیی Excel 2010 و سرعت در آن

    با تعداد Bit بیشتر

    Excel 2010 به صورت ذاتی یک نسخه 64 بیتی است و این درحالی است که نسخه های قدیمی اکسل با محدودیت های 32 بیتی مواجه بودند.
    معنی این 64 بیتی بودن Excel 2010 این است که می توان فایلهای بسیار عظیمی داشت. در تست های انجام شده توسط خود مایکروسافت اکسل 64 بیتی نزدیک به 1.2 تا 1.5 برابر سریعتر از اکسل 32 بیتی بوده است ( البته نمی توان بعنوان یک قانون کلی گفت که نسخه های 64 بیتی سریعتر از 32 بیتی هستند. )
    در ضمن فایلهای Excel 2010 که 64 بیتی هستند هیچ تفاوتی با نسخه 32 بیتی ندارند و کاملا بایکدیگر سازگار می باشند تفاوت عمده در بزرگی Workbook هایی است که با نسخه 64 بیتی می توانیم داشته باشیم و اگر این فایل توسط اکسل 32 بیتی باز شود ممکن است پیغام "Out Of Memory" را ببینید.
    بهینه سازی الگوریتم محاسبات در Excel 2010

    در اکسل 2007 استفاده از محاسبات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باعث افزایش سرعت محاسبات فایلها شده بود اما تیم اکسل باز قصد بهبود این سرعت را در اکسل 2010 دارد. بهینه سازی عملیاتهای عمومی کاربران با داده ها مثل وارد کردن داده ها و پر کردن ، مرتب سازی ، فیلترینگ ، و کپی / چسباندن یکی از اساسی ترین کارهایی بوده است که بر روی اکسل 2010 انجام شده .

    افزایش سرعت محاسبات برنامه های VBA
    همانطور که در شکل زیر معلوم است در بیش از 70% موارد ، اکسل 2010 توانسته است سریعتر از نسخه قبلی کدهای VBA را اجرا نماید.

    استفاده از امکانات چند هسته ای (Multi Core)
    در حال حاضر CPUهای چند هسته بسیار متدوال شده است و استفاده از امکانات این CPUها در دستور کار Excel 2010 قرار داشته است ، با مطالعات انجام شده در حیطه های زیر از این تکنولوژی بهره گرفته شده است:

    • File.Open
    • File.Save
    • PivotTable Refresh (for external data sources, except OLAP and SharePoint Lists)
    • Cell Table Sort
    • PivotTable Sort
    • Column Auto Sizing

    شکل زیر نشان دهند این موضوع است که در هنگام باز شدن یک فایل دو عملیات به صورت همزمان انجام می گیرند، یک عملیات توسط یک CPU مختص به خواندن فایل از روی Hard است و عملیات دیگر مختص به قراردادن اطلاعات در حافظه می باشد که توسط یک CPU دیگر انجام می شود.

    در شکل زیر زمان باز شدن دو فایل در Excel 2010 و Excel 2007 مقایسه شده است.

    این مقاله ادامه خواهد داشت.

  8. این کاربر از abtintaravideh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  9. #15
    در آغاز فعالیت farshid_mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    17

    پيش فرض SparkLine قابلیت جدیدی در EXCEL 2010

    در اکسل 2010 می توان دریک سلول نموداری رسم کرد که به صورت خلاصه وضعیت چند سلول را نشان دهد مثلا:



    در شکل بالا هر کدام از کارمندها سعی دارند که مشتری بیشتری را جذب کنند مثلا سام تا بحال 223 مشتری را جذب کرده است که سابقه جذب مشتریهای او تا بحال در خانه جلوی آن نشان داده شده است.

    در شکل زیر نمونه دیگری از sparkline excel 2010 را مشاهده می نمایید.


    در اکسل 2010 در ریبون آن Sparkline Tools اضافه می شود که می توان روی این نمودارها تنظیمات دقیق را انجام داد.
    مثلا در شکل قبل نقاط مینیمم نشان داده شده است.

    منبع : سایت آموزشی فرساران به آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  10. این کاربر از farshid_mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  11. #16
    در آغاز فعالیت farshid_mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    17

    پيش فرض جمع زدن سلولهای رنگی در Excel با برنامه VBA (منبع: پرتال فرساران، فرشیــد میـــدانی)

    در اکسل 2003 راه مستقیمی برای انجام عملیات‌های ریاضی مانند جمع زدن، میانگین و ... بر روی خانه‌هایی که دارای یک رنگ هستند وجود ندارد و با تکنیک Find و استفاده از Copy/Paste به سختی می‌توان اینکار را انجام داد.
    برای این منظور در اکسل ما باید کد رنگ خانه را پیدا کنیم و سپس بر اساس آن با استفاده از روشهایی مانند Filter و یا توابعی مانند SumIf بر اساس این کد (که در واقع یک عدد است) عملیات ریاضی را انجام دهیم.

    برای اینکار در اکسل بایستی تابع جدید ایجاد کنیم که توسط آن کد رنگ هر خانه محاسبه شود بنابراین دست به کار می‌شویم و با زبان VBA اکسل یک تابع جدید تعریف می‌کنیم.
    قدم اول: ایجاد تابع در محیط ویژوال بیسیک
    یک فایل خالی اکسل را ایجاد کنید و با زدن کلید Alt+F11 وارد محیط ویژوال بیسیک اکسل شوید.
    به مسیر Insert à Module بروید و یک ماژول ایجاد کنید، ماژول جایی است که می‌توانید در آن دستورات ویژوال بیسیک را وارد نمایید.




    برای ایجاد یک تابع Insert à Procedure را انتخاب نمایید و در پنجره‌ای که باز می‌شود برای تابع جدید یک نام تایپ می‌کنیم مثلا در اینجا نام تابع را ColorCode می‌گذاریم در ضمن گزینه Function را انتخاب می‌کنیم.



    مطابق شکل زیر کد این تابع را کامل نمایید.



    قدم دوم: استفاده از این تابع برای جمع زدن خانه‌های نارنجی
    حال تابع شما آماده است و در اکسل می‌خواهیم از آن استفاده کنیم.
    از محیط ویژوال بیسیک خارج شوید (لازم نیست Save کنید) و به اکسل بگردید.
    برای استفاده از این تابع محدوده‌ای مانند شکل زیر را در نظر بگیرید که قرار است خانه‌های نارنجی رنگ را جمع بزنید و مطابق شکل از تابع ColorCode استفاده می‌کنیم.


    و در نهایت بایستی چیزی مانند شکل زیر بدست آید که در کنار هر سلول کد رنگ آن سلول نمایش داده می‌شود.



    و اینک توسط تابع SumIf خانه‌های نارنجی رنگ را جمع می‌زنیم عدد 46 که در تابع بکار برده شده است کد رنگ "نارنجی" می‌باشد.





    توجه: اگر بعد از اینکه فرمول را نوشته‌اید رنگ خانه را تغییر دهید متوجه می‌شوید که تابع کد رنگ قبلی خانه را می‌دهد نه رنگ جدید و این موضوع به این دلیل است که اکسل محاسباتی را هنگام عوض کردن رنگ انجام نمی‌دهد و وقتی محاسبات انجام می‌شود که شما در محتوای سلول تغییری را اعمال کنید (بعنوان مثال یک عدد تایپ شود) البته می‌توان از کلید F9 نیز برای اینکار استفاده کرد و بلافاصله تابع کد رنگ جدید را بر می‌گرداند.


    منبع : پرتال فرساران
    Last edited by farshid_mi; 21-09-2009 at 21:21.

  12. این کاربر از farshid_mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  13. #17
    حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡
    پست ها
    7,611

    پيش فرض طرز ايجاد ليست در خانه اي از اكسل

    سلام

    براي ايجاد يك ليست در خانه اي از اكسل كه قرار است مقادير ثابتي را در اختيار كاربر قرار دهد (مثلا ماه هاي سال و ... ) ميتوانيد به مراحل زير عمل كنيد

    1- ايتدا در خانه‌هايي مقادير مورد نظر را تعريف كنيد (مثلا در A1 تا A12 ماه هاي سال)

    2- حال در خانه اي كه قرار است آن را بصورت ليست به شما نمايش بدهد (مثلا B2) كليك كرده و از منوي Data گزينه Validation را انتخاب كنيد

    3- از باكس Allow گزينه List را انتخاب كنيد

    4- در باكس Source خانه‌هاي مورد نظر (A1 تا A12 در مثال ما) را درگ كنيد تا آدرس مربوطه درج شود

    5- كادر موردنظر را OK كنيد.

    موفق باشيد

    تذكر مهم: نكته مهم در اينجا اين است كه سورس اين ليست نميتواند در شيت ديگري باشد

  14. 4 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  15. #18
    ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak
    پست ها
    6,465

    پيش فرض

    نام كتاب آموزشي : آموزش Excel 2007 به زبان فارسي

    نوع فرمت : PDF

    تعداد صفحات : 409

    حجم : 5 MB




    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  16. 3 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  17. #19
    در آغاز فعالیت farshid_mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    17

    پيش فرض کتاب آموزش فرمولهای برداری اکسل

    فرمول نویسی در اکسل یکی از ستونهای بسیار مهم این نرم افزار است و حتی می توان توسط فرمول نویسی در محیط اکسل نرم افزاری جدیدی تولید کرد. اکسل بیش از 350 تابع دارد که ترکیب این توابع با یکدیگر می تواند فرمولهای پیچیده و متنوعی را تولید نماید.
    در محیط اکسل شما می توانید با ماتریس ها نیز کار کنید، ماتریسی بسازید و روی آن محاسباتی را انجام دهید به فرمولهایی که روی این ماتریس ها کار می کنند فرمولهای برداری یا Array fomula می گویند.
    درک این فرمولها و کار با آنها در اکسل واقعا پیچیده است و به همین دلیل اکثر کاربران حتی نامی از آن را نشنیده اند . برای آشنایی دوستان فارسی زبان حدود 2 سال پیش نگارش کتابی تحت عنوان "هزار تو های اکسل" و با موضوع " فرمولهای برداری اکسل" را شروع کردم که به تازگی کار آن تمام شده است . (البته اگر دل و توفیقی باشد کامل تر نیز خواهد شد).
    شما می‌توانید از لینک زیر دریافت کنید و همچنین فایل اکسل 2007 مثالهای کتاب نیز برای دانلود قرار داده شده است.


    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع: پرتال فرساران

    ويرايش شد
    By wordist


  18. 2 کاربر از farshid_mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  19. #20

  20. 5 کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


+ جواب دادن به اين بحث

جواب سريع جواب سريع


* چنانچه از قبل در انجمن ثبت نام کرده اید و دارای نام کاربری هستید ، ابتدا وارد سایت شوید ( این فرم مخصوص ارسال پاسخ توسط کاربران میهمان است )
همچنین با داشتن اکانت گوگل ( جی میل ) میتوانید از لینک بالای سایت استفاده کنید و سریعا در سایت وارد شوید

پایتخت ایران چه نام دارد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما می توانید پاسخ ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •