![]() |
|
|||||||
| رياضيات زیر شاخه ی تخصصی علوم ریاضی |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Nov 2006
|
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من درباره تعاریف زیر مشکل دارم اگه کسی می تونه توضیح بده خوشحال میشم . مجموعه زیر مجموعه مجموعه اعداد طبیعی مجموعه اعداد صحیح مجموعه اعداد گویا مجموعه اعداد حقیقی مجموعه اعداد گنگ یا اصم مجموعه مرجع مجموعه متمم تفاضل دو مجموعه بسط اعشاری نامنتها و نامتناوب اجتماع و اشتراک تساوی دو مجموعه زیر مجموعه بودن زیر مجموعه بدیعی هر مجموعه عدد اول بزرگترین مقسوم علیه مشترک کوچکترین مقسوم علیه مشترک بازه ها |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
|
مجموعه در جبر تعریف نشده است درست مثل نقطه در هندسه.
بد بختی ریاضیات هم در همینه که اول یه مفهومی رو بدون تعریف می پذیریم و مابقیه مفاهیم رو بر ان اساس پایه گذاری میکنیم. مثلا نقطه رو تعریف نمی کنیم بعد خط رو این طور تعریف می کنیم : مجموعای از نقاط که در یک راستا قرار دارند ! اون قدر سوال پرسیدین که من فقط یه راهنمایی میتونم بکنم فروم پی سی ورد رو یه مجموعه در نظر بگیر که اعضاش رو کار برانش تشکیل میدن (من و شما و ... ) حالا خودت چند تا زیر مجموعه در نظر بگیر ،مثلا کار برانی که ایول پروفشنال گرفتن یا زیر مجموعه ای که اعضا اون عنوان داره خودمونی میشه دارن |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Jun 2006
محل سكونت: یه جای خوب!!!
|
مجموعه:دسته ای از اشیا کاملاً معین که با نام بردن اعضای آن یا معرفی خاصیت مشترک اعضای آن مشخص می شود.
زیر مجموعه:مجموعه B زیر مجموعه A است اگر هر عضو از B عضوی از A باشد. مجموعه اعداد طبیعی: مجموعه اعداد صبیعی بصورت زیر تعریف می شه:{N={x:x≥1 مجموعه اعداد صحیح: به اینصورت تعریف می شه:{Z={x:x=∓a,aϵ W مجموعه اعداد گویا:به اینصورت تعریف می شه:{Q={x/y:xϵZ,yϵZ,y≠0 مجموعه اعداد گنگ یا اصم:به اینصورت تعریف می شه: مجموعه ای از اعداد که گویا نباشند(مجموعه متمم اعداد گویا)یا عبارت کسری که صورت یا مخرج آن گویا نباشد. عدد اول:هر عددی که فقط و فقط بر خودش و عدد 1 بخش پذیر باشد مجموعه اعداد حقیقی:به اجتماع بین مجموعه اعداد گویا و گنگ حقیقی می گویند '^R=Q∪Q نقل قول:
البته مجموعه بدیهی نیست و تعریف ریاضی داره. Last edited by amin_metal1370; 12-30-2007 at 01:39 AM. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Nov 2006
|
با سلام و تشکر از دوستان عزیز .
ببخشید میشه درباره مجموعه اعداد گنگ ، اصم و درباره مجموعه اعداد حقیقی بیشتر توضیح بدبد . |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
داره خودمونی میشه
|
نقل قول:
وقتی که صحبت از تعریف میشه باید کاملا جامع و خالی از هرگونه شبهه باشه.در تعریف شما از نقطه باید پرسید منظور از" قسمتی از جهان" چیست؟ اصلا "جهان" رو چطور تعریف میکنید؟ تعریف موجود چیه؟ |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
نقل قول:
تعریف غیر رسمی در وقع می شه اینطور گفت که تعریفی که پایه و اساس علمی-تجربی نداره و برای قیاس و درک بهتر مطرح می شه.والا شما در هیچ کدوم از مراکز و سازمان های جهانی ریاضی نمی تونین پیدا کنین که نقطه رو اونطوری که تو پست قبلی گفتم اعریف کرده باشن. اما در مورد جهان و موجود...ببینید این مفاهیم از ابد تا ازل قابل تعریف نبوده اند و نخواهند بود.جهان چیست؟نمی دانیم...بزرگی آن چقدر است؟نمی دانیم...مبدا و مقصد آن کجاست؟نمی دانیم... موحود چیست؟چیزی که وجود دارد.ساده ترین تعریفی که می شه داشت که صدالبته خود این تعریف ابهام داره و کامل نیست...پس ما فعلاً مجبوریم همونطور که گفتم یک تعریف غیر رسمی از این مفاهیم داشته باشیم تا بتونیم بر پایه اون جلو بریم. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
داره خودمونی میشه
|
ما تسلیم شدیم. زنده باد فلسفه و منطق (منطق : تنها واحد درسی که در دانشگاه حذف کردم)
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
نقل قول:
اما جواب سوالاتون:مجموعه اعداد حقیقی که مجموعه جدیدی نیست و در واقع اجتماع مجموعه اعداد گویا و متمم اون(اعداد گنگ) هست مجموعه اعداد گنگ و اصم هم که یکی هستن و در واقع تعریف ریاضیش اینطوریه: ![]() امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح داده باشم... |
|
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت