تبلیغات :
لیست قیمت تبلت
دستگاه جوجه کشی
خرید شارژ ایرانسل
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
[ سفارش آگهی متنی ]



+ جواب دادن به اين بحث
صفحه 1 از 321 123451151101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 3206

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

  1. #1
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    486

    پيش فرض سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

    سلام
    خیلی از کسانی که C رو تازه شروع کردند سوالات زیادی براشون پیش میاد
    این تاپیک رو راه انداختم تا از اساتید دعوت کنم به این تاپیک بیان و به سوالات ما مبتدی ها پاسخ بده ند. تا همه با کمک هم بتونیم پیشرفت کنیم

  2. 10 کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند



  3. #2
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    486

    پيش فرض

    اولین سوال رو خودم شروع می کنم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می شم.
    #include <stdio.h>
    int main()
    {
    int x=15, y=20;
    printf("\nx=%%%d\ty=%%%d", x, y);
    return 0;
    }
    امن نمی فهمم چرا تو خط 5 ، 3 تا % داریم؟
    Last edited by amsjavan; 11-11-2007 at 11:15.

  4. این کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  5. #3
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    پست ها
    205

    پيش فرض

    اگه بخوای توی printf , خود ِ علامت % رو چاپ کنی باید 2 تا % بگذاری.درصد سوم هم اینجا نقش اصلیش رو بازی میکنه. در واقع این کد 15% و 20% رو چاپ میکنه.

  6. 4 کاربر از m3hrz4d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #4
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج
    پست ها
    746

    2

    یعنی بیرون از اینجا نمیشه در باره c,c++ سوال کرد تا ما اساتید جواب بدیم.
    شما هم واسه افتتاحیه یه سوال آب دوغ خیاری گذاشتی که بنیانگذار باشی.
    گمونم تاپیک تمامی مباحث مربوط به c++ واسه همینه.
    ببخشید
    Last edited by ali zi zeperto; 09-11-2007 at 19:27.

  8. این کاربر از ali zi zeperto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  9. #5
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    پست ها
    51

    14 مشکل آرایه دوبعدی در C++

    سلام
    من در c++ اومدم و دو تا آرايه دو بعدي به صورت زير تعريف کردم:
    int ** A;
    int ** B;

    و اونها رو به صورت دو تا آرايه دو بعدي 4*4 مقداردهي کردم به اين صورت:

    A[0][0]=4;
    A[0][1]=1;
    A[0][2]=2;
    A[0][3]=0;
    A[1][0]=1;
    A[1][1]=1;
    A[1][2]=0;
    A[1][3]=1;
    A[2][0]=0;
    A[2][1]=1;
    A[2][2]=0;
    A[2][3]=2;
    A[3][0]=0;
    A[3][1]=0;
    A[3][2]=2;
    A[3][3]=3;
    //
    B[0][0]=2;
    B[0][1]=2;
    B[0][2]=2;
    B[0][3]=0;
    B[1][0]=0;
    B[1][1]=0;
    B[1][2]=1;
    B[1][3]=1;
    B[2][0]=1;
    B[2][1]=1;
    B[2][2]=0;
    B[2][3]=0;
    B[3][0]=0;
    B[3][1]=0;
    B[3][2]=1;
    B[3][3]=3;
    //

    چيزي که غير معقول به نظر ميآد اينه که وقتي درايه ها رو نشون مي دم همه درايه ها درست مثل مقدار دهي من هستند به جز درايه هاي سطر سوم از A که دقيقا مثل درايه هاي سطر سوم B ميشن!

    براي اينکه بهتر بفهمين فايل سورسشو مي ذارم اينجا
    سلام
    من در c++ اومدم و دو تا آرايه دو بعدي به صورت زير تعريف کردم:
    int ** A;
    int ** B;

    و اونها رو به صورت دو تا آرايه دو بعدي 4*4 مقداردهي کردم به اين صورت:

    A[0][0]=4;
    A[0][1]=1;
    A[0][2]=2;
    A[0][3]=0;
    A[1][0]=1;
    A[1][1]=1;
    A[1][2]=0;
    A[1][3]=1;
    A[2][0]=0;
    A[2][1]=1;
    A[2][2]=0;
    A[2][3]=2;
    A[3][0]=0;
    A[3][1]=0;
    A[3][2]=2;
    A[3][3]=3;
    //
    B[0][0]=2;
    B[0][1]=2;
    B[0][2]=2;
    B[0][3]=0;
    B[1][0]=0;
    B[1][1]=0;
    B[1][2]=1;
    B[1][3]=1;
    B[2][0]=1;
    B[2][1]=1;
    B[2][2]=0;
    B[2][3]=0;
    B[3][0]=0;
    B[3][1]=0;
    B[3][2]=1;
    B[3][3]=3;
    //

    چيزي که غير معقول به نظر ميآد اينه که وقتي با دستورات زير درايه ها رو نشون مي دم همه درايه ها درست مثل مقدار دهي من هستند به جز درايه هاي سطر سوم از A که دقيقا مثل درايه هاي سطر سوم B ميشن!

    براي اينکه بهتر بفهمين فايل سورسشو مي ذارم اينجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون از همه عزيزان

  10. #6
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    پست ها
    205

    پيش فرض

    شما توی کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دو تا Pointer به Pointer به عدد صحیح درست کردین که میتونه در شرایطی نقش ماتریس رو بازی کنه ولی اینجا اصلا حافظه ای به متغیر هاتون برای یک ماتریس اختصاص ندادین و اصلا تعداد سطر و ستون ماتریس هم مشخص نیست!اگه تعداد سطر و ستون ماتریس زمان کامپایل مشخص هست میتونین از کد زیر واسه تعریف 2 تا ماتریس 4 در 4 استفاده کنین:

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که عدد ها اینجا باید مقدار ثابت باشن نه متغیر.
    و اگه تعداد سطر و ستون ها زمان اجرا مشخص میشه(مثلا بوسیله کاربر) باید از new استفاده کنین تا اونقدر که نیاز هست حافظه برای ماتریس اختصاص بدین.

  11. این کاربر از m3hrz4d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  12. #7
    آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    پست ها
    2,234

    پيش فرض

    ای بابا بازم تاپیک مضخرف
    متاسفانه این قسمت از مدیریت ضعیفی برخورداره
    دوستان عزیز تاپیکهایی که می گن بیاید همه سوالها رو اینجا بپرسید یا ...... خلاف قوانین هستند و کلا نظم این بخش و یهم ریختن


  13. #8
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    پست ها
    51

    پيش فرض

    شما توی کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دو تا Pointer به Pointer به عدد صحیح درست کردین که میتونه در شرایطی نقش ماتریس رو بازی کنه ولی اینجا اصلا حافظه ای به متغیر هاتون برای یک ماتریس اختصاص ندادین و اصلا تعداد سطر و ستون ماتریس هم مشخص نیست!اگه تعداد سطر و ستون ماتریس زمان کامپایل مشخص هست میتونین از کد زیر واسه تعریف 2 تا ماتریس 4 در 4 استفاده کنین:

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که عدد ها اینجا باید مقدار ثابت باشن نه متغیر.
    و اگه تعداد سطر و ستون ها زمان اجرا مشخص میشه(مثلا بوسیله کاربر) باید از new استفاده کنین تا اونقدر که نیاز هست حافظه برای ماتریس اختصاص بدین.

    مرسی به شما
    می شه بیشتر در مورد عملگر new تو ضیح بدین و مثال سورس سی پلاس پلاس بذارید؟ لطفاً

  14. #9
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    486

    پيش فرض

    یعنی بیرون از اینجا نمیشه در باره c,c++ سوال کرد تا ما اساتید جواب بدیم.
    شما هم واسه افتتاحیه یه سوال آب دوغ خیاری گذاشتی که بنیانگذار باشی.
    گمونم تاپیک تمامی مباحث مربوط به c++ واسه همینه.
    ببخشید
    ببخشید که سوالم آب دو خیاری بود خب من تازه شروع کردم این هم اولین سوالم بود حالا هم بقیه هستند سوال های بهتر بپرسند هم من می پرسم. حالا شما اگه ناراحت نمی شی به سوال دیگران جواب بده
    به نظرم اگه همه سوال ها یک جا جمع بشه بهتره

  15. 2 کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  16. #10
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    486

    پيش فرض

    ای بابا بازم تاپیک مضخرف
    متاسفانه این قسمت از مدیریت ضعیفی برخورداره
    دوستان عزیز تاپیکهایی که می گن بیاید همه سوالها رو اینجا بپرسید یا ...... خلاف قوانین هستند و کلا نظم این بخش و یهم ریختن

    اگه شما احساس می کنی مضخرف هست به مدیر بگو حذفش کنه. به نظر من خیلی هم مفیده. خیلی از اونهایی که تازه شروع می کنن مثل من دنبال یه همچین جایی هستند

  17. 4 کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


+ جواب دادن به اين بحث

جواب سريع جواب سريع


* چنانچه از قبل در انجمن ثبت نام کرده اید و دارای نام کاربری هستید ، ابتدا وارد سایت شوید ( این فرم مخصوص ارسال پاسخ توسط کاربران میهمان است )
همچنین با داشتن اکانت گوگل ( جی میل ) میتوانید از لینک بالای سایت استفاده کنید و سریعا در سایت وارد شوید

پایتخت ایران چه نام دارد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما می توانید پاسخ ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •