تبلیغات :
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
دانلود آهنگ جدید
پیشبینی فوتبال
تبلت
دستگاه جوجه کشی
[ سفارش آگهی متنی ]



+ جواب دادن به اين بحث
صفحه 325 از 325 اولاول ... 225275315321322323324325
نمايش نتايج 3,241 به 3,248 از 3248

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

  1. #3241
    داره خودمونی میشه Ahoo78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018
    پست ها
    22

    پيش فرض

    مبنای کار رو ستاره بالایی سطر اول گرفتم
    هر سطر که میاد پایین ستاره ها یکی به راست و یکی به چپ میره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    d همون i بود ولی از نصف پایینتر که میره برنامه با مشکل مواجه میشه چون ستاره ها از محدوده لوزی خارج میشن
    ما به متغییر احتیاج داریم که نیم تنه بالایی رو همون i باشه ولی نیم تنه پایین تا آخرش یدونه یدونه کم بشه تا برسه به صفر
    ممنووووووووووووون

  2. این کاربر از Ahoo78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است



  3. #3242
    داره خودمونی میشه Ahoo78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018
    پست ها
    22

    پيش فرض

    این برنامه برای اعداد فرد هم کار میکنه ها!!!!!!!!!!
    دقیقا همونه من میخواستم

  4. #3243
    پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    پست ها
    642

    پيش فرض

    این برنامه برای اعداد فرد هم کار میکنه ها!!!!!!!!!!
    دقیقا همونه من میخواستم
    آره سطر وسطو دوبار میکشه ولی دیگه چاره ای هم نیست

  5. #3244
    داره خودمونی میشه Ahoo78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018
    پست ها
    22

    پيش فرض

    آره سطر وسطو دوبار میکشه ولی دیگه چاره ای هم نیست
    ن اتفاقا کامل و قشنگ بدون هیچ اضافه ای نشون میده با هر عدد فرد و زوجی ک بهش میدم کامل نشون میده خط اضافه و یا تکراری هم نداره خییللللی خوبه

  6. #3245
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2018
    پست ها
    3

    پيش فرض

    خیلی خیلی ممنون از پاسختون

    سلام اول باید یک متغیر تعریف کنی بعد بگی که یک عدد دریافت کنه بریزه تو متغیر بعد یه شرط میخوای با ifک توش میگی اگ اون عدد دریافتی ک تو متغیره باقیماندش برابر صفر شد چاپ کنه زوج ذر غیر اینصورت فرد و تموم

  7. #3246
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2018
    پست ها
    3

    پيش فرض

    سلام
    چجوری میشه به زبان c برنامه ای نوشت ک ریشه های معادله درجه دوم رو پیدا کنه؟

    a*x^2+b*x+c=0

  8. #3247
    پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    پست ها
    642

    پيش فرض

    اول باید مقادیر a,b,c رو از کار بر بگیرید بعد این معادله
    رو در نظر بگیرید
    یه شرط بذارید اگه داخل رادیکال منفی بود پیام نمایش بدید که معادله جواب نداره. اگه نه، برید هر دوتا جواب رو حساب کنید و نمایش بدید

    (این برنامه یه حالت دیگه هم داره که کاربر کلا معادله رو بصورت تکست وارد میکنه و شما باید تجزیه تحلیل کنید و .... اگه منظورتون اون مدلی باشه کمی کارش زیاده)

  9. #3248
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2019
    پست ها
    1

    پيش فرض جواب

    void gotoxy(int x,int y) {
    HANDLE out = GetStdHandle(STD_OUTPUT_HANDLE);
    COORD new={x,y};
    SetConsoleCursorPosition(out,new);
    }

+ جواب دادن به اين بحث

جواب سريع جواب سريع


* چنانچه از قبل در انجمن ثبت نام کرده اید و دارای نام کاربری هستید ، ابتدا وارد سایت شوید ( این فرم مخصوص ارسال پاسخ توسط کاربران میهمان است )
همچنین با داشتن اکانت گوگل ( جی میل ) میتوانید از لینک بالای سایت استفاده کنید و سریعا در سایت وارد شوید

پایتخت ایران چه نام دارد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما می توانید پاسخ ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •