تبلیغات :
با گوآنی صاحب وب سایت شو و کسب درآمد کن
مبل کلاسیک
پیشبینی فوتبال
لیست قیمت تبلت
دستگاه جوجه کشی
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
[ سفارش آگهی متنی ]



+ جواب دادن به اين بحث
صفحه 322 از 323 اولاول ... 222272312318319320321322323 آخرآخر
نمايش نتايج 3,211 به 3,220 از 3221

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

  1. #3211
    پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون
    پست ها
    850

    پيش فرض

    این کد عضو اول رو که 3 هست نشون میده ولی بقیرو نشون نمیده
    خب شما اومدی یه اشاره گر به تابع استفاده کردی خروجی تابع شما هم اولین عدد ارایه که سه باشه هست
    اینکه ادرس اشاره گر رو افزایش بدی دلیلی بر اینکه تو ارایه حرکتی انجام بشه نیست


  2. #3212
    پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون
    پست ها
    850

    پيش فرض

    روش کار کلا به این صورته که شما یه تابع مینویسی که یه عدد میگیره و بزرگترین رقمش رو برمیگردونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داخل تابع main خیلی خلاصه س فقط لازمه بنویسی که مقداری که این تابع برمیگردونه رو چاپ کنه همین

    میریم داخل تابع BozorgtarinRagam(long v);

    اینجا مینویسی که اگه عدد ورودی کوچکتر از 10 بود همون خودشو برگردونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه عدد بزرگتر از ده بود دو کار انجام میدیم
    رقم آخر و بقیه عدد رو جدا میکنیم و با هم مقایسه میکنیم
    یعنی همه برنامه داخل else همین if هستش
    میتونی دو تا متغیر تعریف کنی a و b
    داخل a یگان رو مینویسی (که همون باقی مانده تقسیم بر صفره و عملگرش رو حتما خودت میدونی)
    داخل b هم بزرگترین رقم خارج قسمت تقسیم بر 10 رو (چون متغییر از نوع صحیح هست اعشارش خودبخود حذف میشه) .. این قسمت همون بازگشتی میشه یعنی باز خود همین تابع رو فراخوانی میکنی و خارج قسمت رو بهش ورودی میدی و مقداری که برمیگردونه رو میریزی داخل b
    پایین تر مقایسه میکنی و هر کدوم از دو متغییر a,b بزرگتر بود return میکنی
    به جای بازگشتی میشه از یه حلقه while استفاده کرد و هربار عدد رو تقسیم بر ده کرد و باقبمانده رو با ماکسیسمم مقایسه کرد و هذ وقت عدد صفر شد حلقه تموم میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  3. #3213
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2018
    پست ها
    8

    پيش فرض

    من میدونم روش کار چطوریه ولی برنامه این سوال رو نمیدونم خودم یکی براش نوشتم ولی اجرا میشه اما بعد خطای اجرا نشون میده
    #include <iostream>
    using namespace std;
    int maxdir (int a)
    {
    int max=0;
    int maxx=maxdir(a);
    while (maxx>0)
    {
    if (maxx%10>max)
    {
    max=maxx%10;
    }
    maxx/=10;
    }
    return max;
    }
    int main()
    {
    int a;
    cin>>a;
    cout<<maxdir(a);
    return 0;
    }



    Last edited by Ahoo78; 08-11-2018 at 17:10.

  4. #3214
    پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    پست ها
    567

    پيش فرض

    من میدونم روش کار چطوریه ولی برنامه این سوال رو نمیدونم خودم یکی براش نوشتم ولی اجرا میشه اما بعد خطای اجرا نشون میده
    #include <iostream>
    using namespace std;
    int maxdir (int a)
    {
    int max=0;
    int maxx=maxdir(a);
    while (maxx>0)
    {
    if (maxx%10>max)
    {
    max=maxx%10;
    }
    maxx/=10;
    }
    return max;
    }
    int main()
    {
    int a;
    cin>>a;
    cout<<maxdir(a);
    return 0;
    }



    هدف از نوشتن برنامه بصورت بازگشتی اینه که while استفاده نشه
    تابع بازگشتی شما شرط خروج نداره همینجوری تا جایی ک جون سیستم بالا بیاد ادامه داره
    اول کار باید یه شرط داشته باشی ک اگه عددت کوچکتر از ۱۰ بود خود عدد رو برکردونه ... این میشه شرط خروج که نمیذاره اورفلو بده
    پایین کار همونطوری ک پست قبلی نوشته شده

  5. #3215
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2018
    پست ها
    8

    پيش فرض

    ممنون برم ببینم درست میشه یا نه

  6. #3216
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2018
    پست ها
    8

    پيش فرض

    هرکار کردم نشد دیگ مخم پوکیدددد تورو خدا بگین تو برنامه بالا کجا بزارمش دیگ نمیدونم چ کنم

  7. #3217
    پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    پست ها
    567

    پيش فرض

    ۸ دیقه طول کشید مخت از کار بیوفته؟

    بازگشتی اول کارش سخته ولی وقتی مخ ادم را بیوفته خیلی راحت میشه نوشتش

    شرط خروج که مشخصه بعد از اون دو کار باید انجام بشه
    تقسیم عدد به دو قسمت
    اولی تک رقم سمت راستی و دومی بقیه عدد
    اینا رو ک حتما میدونی چطور بدست بیاری
    اولی با عملگر %
    دومی هم با تقسیم ساده بر ۱۰

    اولی هیچ کاری لازم نیست انجام بدی خودش تک رقمه
    دومی رو هم میدی ب تابع که بزرگترین عدد رو پیدا کنه بیاره

    بعد شما این دو تا رو مقایسه میکنی و بزرگتر رو return میکنی

  8. #3218
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2018
    پست ها
    8

    پيش فرض

    محض اطلاع این کارارو اون بالا انجام دادم

  9. #3219
    پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    پست ها
    567

    پيش فرض

    بنظر میاد بترتیب انجام ندادید

  10. #3220
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2018
    پست ها
    8

    پيش فرض

    من برنامه را دوباره طبق چیزی ک بالا گفتین نوشتم ولی این جمله ی پایینی رو نمیفهمم چطوری بنویسمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
    داخل b هم بزرگترین رقم خارج قسمت تقسیم بر 10 رو (چون متغییر از نوع صحیح هست اعشارش خودبخود حذف میشه) .. این قسمت همون بازگشتی میشه یعنی باز خود همین تابع رو فراخوانی میکنی و خارج قسمت رو بهش ورودی میدی و مقداری که برمیگردونه رو میریزی داخل b

+ جواب دادن به اين بحث

جواب سريع جواب سريع


* چنانچه از قبل در انجمن ثبت نام کرده اید و دارای نام کاربری هستید ، ابتدا وارد سایت شوید ( این فرم مخصوص ارسال پاسخ توسط کاربران میهمان است )
همچنین با داشتن اکانت گوگل ( جی میل ) میتوانید از لینک بالای سایت استفاده کنید و سریعا در سایت وارد شوید

پایتخت ایران چه نام دارد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما می توانید پاسخ ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •