![]() |
|
|||||||
| رياضيات زیر شاخه ی تخصصی علوم ریاضی |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال انجمن های بازیها و ادبیات و علوم انسانی
![]() تاريخ عضويت: Nov 2006
محل سكونت: هرکجا هستم باشم ٬ به درک
|
سوالاش استاندارد نبود انگار برای عقب مونده ها طرح کرده بودن! همه اش نسبت آستین به بازو !!! سوراخ به حلقه!!! چی به چی !!!
اینطوری که نمی شه هوش رو تعیین کرد اینطوری عقب مونده ها رو جدا می کنن!!! آخه یه بچه 12 ساله با یه 18 ساله با یه 20 ساله با یه 40 ساله فرق نداره؟ بدبخت عقلش نمی کشه که!!! توی سوالای هوش باید رده بندی سنی درست باشه اول سوالات حل کردنی باشه معنی شعر و ضرب المثل داشته باشه ریاضی و اشکال هندسی و تعبیر و... نه اینکه نصفش نسبت باشه 4 تاش ریاضی 5 تاش تکراری! عجب ها |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: دستگاه محورهای مختصات
|
بابا مگه هوش به این چیزاهه؟
من تو آزمون تست هوش مدرسمون حتی نمرمو نگاه نکردم چون برام فرقی نمی کرد... به نظر من این کارا باعث افت شدید روحیه میشه ولی برای سرگرمی بدک نیست
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو جدید
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
|
...................................
Last edited by zoono; 08-19-2007 at 09:15 PM. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nature & Science
![]() تاريخ عضويت: Sep 2005
محل سكونت: Трансильвания
|
سلام دوستان
لطفا بحثهاي خارج از موضوع رو در پيغام خصوصي پيگيري بفرماييد. تاپيك ويرايش شد؛ موفق باشيد |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
کاربر فعال انجمن های بازیها و ادبیات و علوم انسانی
![]() تاريخ عضويت: Nov 2006
محل سكونت: هرکجا هستم باشم ٬ به درک
|
نقل قول:
ولی آخه زیادی آسون بود فکر کنم برای سنجش هوش هر کشوری باید برای خودش آزمون داشته باشه من تست هوش تا حالا زیاد زدم فقط چون خوشم می یاد ولی هیچکدومشون اینطوری نبود در هر حال نظر شما علمی تره |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: Money wood
|
من دو تا ازمون مختلف دادم تو هر دو یه ضریب اوردم
نتیجه میگیریم که در درستی ازمون ها شکی نیست!!! ![]() ضریب هوشی تو نو نمیخواید بگید؟
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: خودم تو تهرون - دلم تو آمریکا
|
سلام دوستان !!!!
من تو این سایت امتحان دادم و iq من شد 128 !!! ![]() ![]() چجوریه ؟؟؟؟ خنگم یا نابغه ام و خودم خبر ندارم ؟؟؟؟
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: تهران
|
سلام وستان
اگه يه سري به اين سايت سايت بزنين به راحتي مي تونين سطح هوشتون رو بسنجين: کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید با ورود به صفحه ي دوم start رو انتخاب مي كنين در صغحه ي سوم مجددا start رو انتخاب كنين و در نهايت به سوالات پاسخ بدين مدت زمان شما براي پاسخ گويي 40 دقيقه و تعداد سوالات 39 تا مي باشد پس از پاسخ گويي در قسمت Menu (در گوشه ي سمت راست پايين صفحه) Send رو انتخاب كنين اميدوارم به دردتون بخوره موفق باشين |
|
|
|
|
|
#9 |
|
عضو جدید
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
|
Thanks ...But it was old and we need newer version .
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Nov 2007
|
سوالهای زیر قسمتی از سوال های هوشی هستند که من سر کلاسهای المپیاد ریاضی دانش آموزان دوم و سوم راهنمایی و دبیرستان مطرح می کنم .
اگر کمی ساده بودند باید ببخشید . لطفا جوابهای خودتون را بگذارید ، تا هم با دیدگاه شما آشنا بشیم و هم انگیزه ای برای دیگران در جهت پاسخ به سوال ها باشد . سعی می کنم بعد از اینکه جوابها به 30 تا رسید جواب رو بذارم . 1 - می خواهیم 10 سکه را بین سه لیوان طوری تقسیم کنیم که داخل هر لیوان تعداد فرد سکه باشد . یکی از روشهای حل خود را بیان کنید 2 - اگر طول درختی 2 متر باشد، سایه این درخت در ساعت 6 بعد از ظهر روز 7 دی از خود درخت بزرگتر است یا خیر ؟ با دلیل . 3 - کشیدن یک مستطیل با 3 خط . توجه کنید : جوابها باید در حد درک دانش آموزان دبستانی باشد . ( دلیل این کار اینکه این طوری حتی کسی که اطلاعاتی دقیق از ریاضی نداره بتونه جواب رو درک کنه و از ریاضی لذت ببره ، هر چه به زبان ساده تر باشه بهتره ) Last edited by behroozifar_s; 11-08-2007 at 12:21 PM. |
|
|
|
| این کاربر از behroozifar_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت