P30World Forums
http://www.p30world.com/nw_imgs/rtl1.gif دانلود نرم افزار     http://www.p30world.com/nw_imgs/rtl1.gif فروشگاه اینترنتی
برگشت   P30World Forums > علم، فرهنگ، هنر > موضوعات علمی > رياضيات

تابلو اعلانات

رياضيات زیر شاخه ی تخصصی علوم ریاضی

جواب

اختيارات تاپيک نمايش رسم
قديم 09-30-2007, 09:54 PM   #1
b@by 2007
داره خودمونی میشه

b@by 2007's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2007
پيش فرض نسبیت

اطلاعاتی در مورد نظریه نسبیت به من می دهید راستش کنجکاو شدم
b@by 2007 is offline   Reply With Quote
تبلیغــــات
Advertisement

قديم 09-10-2009, 04:36 PM   #2
nits
عضو جديد

nits's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2009
پيش فرض نسبیت

نقل قول:
نوشته شده توسط b@by 2007 مشاهده تاپيک
اطلاعاتی در مورد نظریه نسبیت به من می دهید راستش کنجکاو شدم
نظریه نسبیت رو انیشتن داده که دنیا رو متحول کرد . هنوز هم که هنوزه فیزیکدانان جهان از این نظریه که مربوط به گذر زمان است استفاده میکنند . ((طبق این نظریه اگر جسمی سرعتش به سرعت نور نزدیک بشه گذشت زمان برایش اهسته تر صورت میگیرد. بنابراین اگر بشه با سرعت نور حرکت کرد زمان به عقب بر میگرده.)) اما مشکل اصلی در این است که اگر جسمی سرعتش به سرعت نور برسه جرم نسبی اون به بینهایت میل میکنه. همین
میبینید که ابن انیشتن که رد کودکی هیچ انتظاری از ش نمی رفت چه نظریه ای داده. خودش هم گفته بود که این دانشمندان و فیزیکدانان آنقدر از سروکول این نظریه نسبیت بالا رفته اند که دیگر خودمم هم دارم همه چیزش رو فراموش میکنم.
خدمت شما
nits is offline   Reply With Quote
قديم 09-10-2009, 04:38 PM   #3
nits
عضو جديد

nits's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2009
پيش فرض

نظریه نسبیت رو انیشتن داده که دنیا رو متحول کرد . هنوز هم که هنوزه فیزیکدانان جهان از این نظریه که مربوط به گذر زمان است استفاده میکنند . ((طبق این نظریه اگر جسمی سرعتش به سرعت نور نزدیک بشه گذشت زمان برایش اهسته تر صورت میگیرد. بنابراین اگر بشه با سرعت نور حرکت کرد زمان به عقب بر میگرده.)) اما مشکل اصلی در این است که اگر جسمی سرعتش به سرعت نور برسه جرم نسبی اون به بینهایت میل میکنه. همین
میبینید که ابن انیشتن که رد کودکی هیچ انتظاری از ش نمی رفت چه نظریه ای داده. خودش هم گفته بود که این دانشمندان و فیزیکدانان آنقدر از سروکول این نظریه نسبیت بالا رفته اند که دیگر خودمم هم دارم همه چیزش رو فراموش میکنم.
خدمت شما
nits is offline   Reply With Quote
قديم 09-10-2009, 09:33 PM   #4

emgjey
کاربر فعال انجمن رياضي

تاريخ عضويت: Nov 2007
پيش فرض

نقل قول:
نوشته شده توسط nits مشاهده تاپيک
خدمت شما
البته فکر میکنم با سرعتی بیش از سرعت نور باید حرکت کنیم تا زمان به عقب برگرده
emgjey is offline   Reply With Quote
قديم 09-11-2009, 01:16 PM   #5
CppBuilder2006
داره خودمونی میشه

CppBuilder2006's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: ماشین زمان خودم!
پيش فرض

نظریۀ سختیه.
کتابِ
آشنایی با نظریۀ نسبیت خاص
از رابرت زرنیک
ترجمۀ جعفر گودرزی
از نشر دانشگاهی
رو بخونید.

منم یه 10 15 صفحه برای مقدماتش نوشته بودم اگه وقت کنم مرتبش کنم میذارم رو وبلاگم.

یه چیز جالبش اینه که وقتی با ماشین توی خیابون حرکت میکنیم همه چیز در امتداد خیابون برای ما کوتاه تر میشه.
سرعت نور رو با هر شکل اندازه بگیریم 300000 کیلومتر بر ثانیه است. و نتیایج شگفت انگیز دیگه ای هم هست.
CppBuilder2006 is offline   Reply With Quote
جواب

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان)

اختيارات تاپيک
نمايش رسم

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن
شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
شما نمی توانید فایل پیوست کنید
شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید

BB code is روشن
شکلک ها روشن هستند
کد [IMG] اکنون روشن میباشد
HTML کد خاموش مي باشد

پرش

واحد زمان برحسب GMT +4.5. ساعت هم اکنون 01:32 AM.