تبلیغات :
با گوآنی صاحب وب سایت شو و کسب درآمد کن
مبل کلاسیک
پیشبینی فوتبال
لیست قیمت تبلت
دستگاه جوجه کشی
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
[ سفارش آگهی متنی ]



مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

    24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

    40 50.00%
  • متوسط

    12 15.00%
  • بد

    4 5.00%
+ جواب دادن به اين بحث
صفحه 4 از 150 اولاول 123456781454104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 1499

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

  1. #31
    اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    پست ها
    451

    پيش فرض

    من در بانک اطلاعاتی ام ، یک جدول ایجاد کردم که فیلدی بنام DorKH که نوع داده آن Lookwizard است و از 3 گزینه تشکیل شده است، {موجودی-هزینه-بانک} . و یک فیلد دیگه بنام "مبلغ" تشکیل شده است، میخوام گزارشی ایجاد کنم که جمع مبالغ هر گزینه رو جداگانه محاسبه کند. به عنوان مثال : جمع مبالغ مربوط به هزینه - جمع مبالغ مربوط به بانک و .. و نیز میخوام در نهایت روی این جمعها عملیات محاسباتی انجام دهم. به چه طریق میتونم این کارو انجام بدم.
    لطفا راهنمایی کنید.
    با سلام !

    به نظر من تابع DSum می تونه راهکار این مساله باشه ! میتونید هر جا که جمع مبالغ رو لازم داشتید، مثلا در مورد بانک از این عبارت استفاده کنید :

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با سپاس !


  2. #32
    حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡
    پست ها
    7,611

    پيش فرض

    امكانش هست كه كد مربوطه را برايم بگذاريد ممنون ميشوم
    سلام دوست من

    شما بايد تو كد VBA اون دو تا زمان رو از هم كم كنين و با يك If چك كنين كدومش بزرگتره و منفي يا مثبتش رو چك كنيد و بعد توي يه Text box اونو رو اگه مثبته ، مثبت نشون بدين و اگه نه منفي نشنونش بدين

  3. #33
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    96

    پيش فرض

    با سلام. من میخوام موجودی های روزای یک ماه رو جمع کنم. 2 جدول دارم یکی بنام (روز) - دیگری بنام (حساب) جدول حساب از طریق کد روز به جدول روز مرتبط میشه. من در گزارشم بر اساس روز مرتب سازی کردم. الان میخوام موجودی کل را محاسبه کنم. موجودی کل = موجودی روز جاری + موجودی روزای قبل آیا جداول من درست ایجاد شده؟ ممنون میشم در مورد دستور محاسبه موجودی کل راهنمایی کنید متشکرم

  4. #34
    حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡
    پست ها
    7,611

    پيش فرض

    با سلام. من میخوام موجودی های روزای یک ماه رو جمع کنم. 2 جدول دارم یکی بنام (روز) - دیگری بنام (حساب) جدول حساب از طریق کد روز به جدول روز مرتبط میشه. من در گزارشم بر اساس روز مرتب سازی کردم. الان میخوام موجودی کل را محاسبه کنم. موجودی کل = موجودی روز جاری + موجودی روزای قبل آیا جداول من درست ایجاد شده؟ ممنون میشم در مورد دستور محاسبه موجودی کل راهنمایی کنید متشکرم
    سلام دوست عزيزم

    راستش من تا بحال ديتابيس حسابداري كار نكردم كه بتونم روي كليت جدولهات نظر بدم (تازه اگه بلد بودم هم اينطوري نميشد بايد عكس Relationship هات رو ميذاشتي)

    ولي اگه ميخواي اون كار رو انجام بدي بايد يه Query بسازي و يكي از فيلدهات كه همان موجودي كل است ، را فرمول نويسي كني و جمع اون دو تا را قرار بدي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق و خوش باشي

  5. #35
    داره خودمونی میشه habibi1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    پست ها
    114

    پيش فرض

    با سلام
    لطفا يكم در باره مخفي كردن كدهاي برنامه اكسس بطوري كه دسترسي به آنها غير ممكن بشه را توضيح دهيد

  6. #36
    حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡
    پست ها
    7,611

    پيش فرض

    با سلام
    لطفا يكم در باره مخفي كردن كدهاي برنامه اكسس بطوري كه دسترسي به آنها غير ممكن بشه را توضيح دهيد
    سلام دوست عزيز

    شما ميتوني براي باز شدن محيط VBA توي اكسس رمز بذاري تا كسي غير از خودت نتونه بازش كنه

    براي اين كار از داخل محيط VBA از منوي Tools گزنيه Properties ... رو ميزني و از زبانه Protection اون تيك بذار و رمز را وارد كن

    خوش باشي

  7. #37
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    96

    پيش فرض راهنمایی

    با سلام!
    ماژول تاریخ شمسی رو میخواستم.
    ممنونم
    Last edited by roya_2003; 28-10-2007 at 13:53.

  8. #38
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    96

    پيش فرض

    سلام.
    من در اکسس یک جدول دارم که تشکیل شده از نام روز و تاریخ .
    میخوام بین این دو ارتباط برقرار کنم، بطوریکه وقتی تاریخی را وارد میکنم بطور خودکار روز را در قسمت نام روز وارد بکنه.
    برای اینکار باید چکار کنم؟
    دوستان اگه ممکنه کمکم کنید.
    متشکرم

  9. #39
    حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡
    پست ها
    7,611

    پيش فرض

    با سلام!
    ماژول تاریخ شمسی رو میخواستم.
    ممنونم
    سلام دوست عزيزم

    خوب شد پستت رو ويرايش كردي ، اگه نه فكر نكنم كسي تو انجمن فرصت اينگونه تحليلها و ايده‌پردازيها رو داشته باشه. به نظر من بهتره شما يه كم فكر كني و ايده مناسبت رو اجرا كني و اگه مشكلي داشتي اون موقع پست بدي.

    جواب سوالت رو هم (درخواست ماژول تاريخ شمسي) بصورت مستقل در پست بعدي (همين پايين) دادم

    سلام.
    من در اکسس یک جدول دارم که تشکیل شده از نام روز و تاریخ .
    میخوام بین این دو ارتباط برقرار کنم، بطوریکه وقتی تاریخی را وارد میکنم بطور خودکار روز را در قسمت نام روز وارد بکنه.
    برای اینکار باید چکار کنم؟
    دوستان اگه ممکنه کمکم کنید.
    متشکرم
    فكر كنم اون ماژول بتونه اين مشكلت رو هم حل كنه تا ديگه اصلا نياز به جدولسازي براي اينگونه موارد و در نتيجه پيچيده‌تر شدن كارهات و ديتابيست نباشه

    اگه نتونستي ازش استفاده كني يا مشكل اخيرت رو نتونست حل كنه پست بده تا كمكت كنم.

    خوش باشي دوست من
    Last edited by wordist; 29-10-2007 at 11:05.

  10. #40
    حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡
    پست ها
    7,611

    10 ماژول كانورت تاريخ ميلادي به شمسي و قابليتهاي كاربردي ديگر در اين زمينه

    سلام به همه دوستان عزيز

    اينم ماژول كانورت تاريخ ميلادي به شمسي و ...

    با قابليتهاي خوبي كه من ازش استفاده مي كنم

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضيحاتش هم آخر ماژول هست. فقط كافيه اون رو Import كني به عنوان يه ماژول در VBA اكسس و ....

    اگه سوالي بود من هستم

    همگي شاد باشين

    Last edited by wordist; 31-10-2007 at 15:16. دليل: تصحيح لينك

+ جواب دادن به اين بحث

جواب سريع جواب سريع


* چنانچه از قبل در انجمن ثبت نام کرده اید و دارای نام کاربری هستید ، ابتدا وارد سایت شوید ( این فرم مخصوص ارسال پاسخ توسط کاربران میهمان است )
همچنین با داشتن اکانت گوگل ( جی میل ) میتوانید از لینک بالای سایت استفاده کنید و سریعا در سایت وارد شوید

پایتخت ایران چه نام دارد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما می توانید پاسخ ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •