تبلیغات :
لیست قیمت تبلت
دستگاه جوجه کشی
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
[ سفارش آگهی متنی ]



مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

    24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

    40 50.00%
  • متوسط

    12 15.00%
  • بد

    4 5.00%
+ جواب دادن به اين بحث
صفحه 3 از 150 اولاول 12345671353103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 1499

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

  1. #21
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    پست ها
    20

    پيش فرض تصحیح سئوال

    [quote=wordist;1672997]
    سلام دوست عزيز


    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين تابع تعداد روزهاي مابين Date1 و Date2 را نشان مي‌دهد



    با تشکر از دوستان اما گویا من در بیان دقیق تر سئوال کمی اشتباه کرده ام سئوال من در واقع مربوط میشود به ثبت اسناد حسابداری من میخواهم در کوئری فرمولی بنویسم که طبق آن تاریخهای مشترک طی یک شماره سند ثبت شوند ولزوما اسناد از اولین تاریخ با شماره 1 ثبت گردند یعنی آیتمهای مورخه 1/1/86 در شماره 1 قرار گیرند وسایر مورخه ها به ترتیب بعد از این تاریخ شماره بگیرند


  2. #22
    حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡
    پست ها
    7,611

    پيش فرض

    [QUOTE=kohan_1356;1674576]
    سلام دوست عزيز


    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين تابع تعداد روزهاي مابين Date1 و Date2 را نشان مي‌دهد



    با تشکر از دوستان اما گویا من در بیان دقیق تر سئوال کمی اشتباه کرده ام سئوال من در واقع مربوط میشود به ثبت اسناد حسابداری من میخواهم در کوئری فرمولی بنویسم که طبق آن تاریخهای مشترک طی یک شماره سند ثبت شوند ولزوما اسناد از اولین تاریخ با شماره 1 ثبت گردند یعنی آیتمهای مورخه 1/1/86 در شماره 1 قرار گیرند وسایر مورخه ها به ترتیب بعد از این تاریخ شماره بگیرند
    سلام دوست عزيز

    به نظر من براي اون كار بايد كدنويسي كني و اون سند اول را با كوئري مشخص كني و شماره بدي و به همين ترتيب سندهاي بعدي را مشخص و شماره بدي تا مشكلت حل بشه

  3. #23
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    پست ها
    20

    پيش فرض محاسبه ساعات منفي

    لطفا راهنمايي كنيد كه اكسس چگونه ميتواند ساعات منفي را محاسبه كند همچون اكسل مثلا حاصل اعدا د زير را طي چه فرمولي ميتوانيم داشته باشيم
    8:00-(8:00-14:00)
    كه ميشود 2:00-

  4. #24
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    96

    پيش فرض 'Report

    سلام.
    من در اکسس 3 گزارش ایجاد کردم، میخوام گزارشی دیگه ایجاد کنم که بیاد عملیات محاسباتی رو بر روی جمعهای این 3 گزارش انجام بده مثلا میخوام جمع گزارش اول رو با گزارش دوم در گزارش جدیدم قرار بدم . لطفا راهنمایی بفرمایید.

  5. #25
    حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡
    پست ها
    7,611

    پيش فرض

    لطفا راهنمايي كنيد كه اكسس چگونه ميتواند ساعات منفي را محاسبه كند همچون اكسل مثلا حاصل اعدا د زير را طي چه فرمولي ميتوانيم داشته باشيم
    8:00-(8:00-14:00)
    كه ميشود 2:00-
    دوست عزيز تا آنجايي كه من اطلاع دارم فرمت مناسب جهت اعمال جبري بر روي تاريخ يا زمان همان فرمتهاي Date و Time مي‌باشد و اينگونه فرمتها براي زمان قابليت محاسبه منفي را ندارد مگر از طريق برنامه‌نويسي VBA

  6. #26
    حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡
    پست ها
    7,611

    پيش فرض

    سلام.
    من در اکسس 3 گزارش ایجاد کردم، میخوام گزارشی دیگه ایجاد کنم که بیاد عملیات محاسباتی رو بر روی جمعهای این 3 گزارش انجام بده مثلا میخوام جمع گزارش اول رو با گزارش دوم در گزارش جدیدم قرار بدم . لطفا راهنمایی بفرمایید.
    سلام دوست عزيزم

    به نظر من بهتر است يك جدول Temp بسازي كه فيلدهاي مورد نيازت را در آن بصورت موقت نگهداري كند يعني با بازشدن گزارش و بوسيله كدهاي VBA و دستورات SQL مقادير لازم در ان قرار گيرد و در گزارش جديد مبناي كار باشد و پس از بسته شدن گزارش جديد باز هم بوسيله كدهاي VBA و دستورات SQL مقادير از جدول پاك شود و جدول خالي شود و آماده جهت استفاده براي گزارشهاي بعدي

    موفق باشي

  7. #27
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    96

    پيش فرض access report

    ممنون از پاسختون.
    میشه بیشتر توضیح بدین.
    نمیشه من محتوای TEXTBOX رو با دستوری از گزارش دیگه در گزارش جاری اضافه کنم.
    Text[n].text چه کاربردی داره؟
    و چرا وفتی فراخوانی میکنم با خطای #Error روبرو میشم؟

  8. #28
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    پست ها
    20

    پيش فرض درخواست كد Vba

    دوست عزيز تا آنجايي كه من اطلاع دارم فرمت مناسب جهت اعمال جبري بر روي تاريخ يا زمان همان فرمتهاي Date و Time مي‌باشد و اينگونه فرمتها براي زمان قابليت محاسبه منفي را ندارد مگر از طريق برنامه‌نويسي VBA
    امكانش هست كه كد مربوطه را برايم بگذاريد ممنون ميشوم

  9. #29
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    96

    پيش فرض

    من در بانک اطلاعاتی ام ، یک جدول ایجاد کردم که فیلدی بنام DorKH که نوع داده آن Lookwizard است و از 3 گزینه تشکیل شده است، {موجودی-هزینه-بانک} . و یک فیلد دیگه بنام "مبلغ" تشکیل شده است، میخوام گزارشی ایجاد کنم که جمع مبالغ هر گزینه رو جداگانه محاسبه کند. به عنوان مثال : جمع مبالغ مربوط به هزینه - جمع مبالغ مربوط به بانک و .. و نیز میخوام در نهایت روی این جمعها عملیات محاسباتی انجام دهم. به چه طریق میتونم این کارو انجام بدم.
    لطفا راهنمایی کنید.

  10. #30
    اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    پست ها
    451

    پيش فرض دفتر صندوق

    با سلام!

    من با اکسس یه دفتر صندوق دارم می سازم. برای محاسبه موجودی یک کد نیاز هست. من خودم یه چیزهایی نوشتم که البته کار نمی کنه اونو می ذارم تا اگه کسی خواست راهنمایی کنه. من یه جدول با نام صندوق دارم و فیلدهایی با نام دریافت، پرداخت، موجودی و موجودی اولیه و... .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ایده کار به نظرتون درسته ؟!

    ممنون !

+ جواب دادن به اين بحث

جواب سريع جواب سريع


* چنانچه از قبل در انجمن ثبت نام کرده اید و دارای نام کاربری هستید ، ابتدا وارد سایت شوید ( این فرم مخصوص ارسال پاسخ توسط کاربران میهمان است )
همچنین با داشتن اکانت گوگل ( جی میل ) میتوانید از لینک بالای سایت استفاده کنید و سریعا در سایت وارد شوید

پایتخت ایران چه نام دارد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما می توانید پاسخ ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •