![]() |
|
|||||||
| رياضيات زیر شاخه ی تخصصی علوم ریاضی |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
همکار بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Mar 2006
محل سكونت: www.filmkhors.blogspot.com
|
● ۱۳ عدد اول است.
● ۱-۱۳^۲ عدد اول مرسن است. ● ۱۳جسم ارشميدسي موجود است. (اجسام ارشميدسي اجسامي هستند كه وجوه آنها چند ضلعي بوده، نه لزوما از يك نوع ، و كنجهاي آنها مساوي هستند.) ● عدد ۱۳كوچكترين Emirp است. (Emirp عدد اولي است كه اگر ارقام آن را معكوس كنيم مجددا عددي اول خواهد بود مثلا اعداد ۱۳، ۱۷،۳۱، ۳۷،…..) ● ۱۶۹=۲^۱۳ بامعكوس كردن ارقام آن داريم: ۹۶۱=”۲^۳۱ يعني رقم هاي آن مجددا معكوس مي شود.” ●۲^۱۳، ۱+!۱۲ را عاد ميكند. ● ۱۳عدد Happy است.(براي دانستن اين كه عددي Happy است، مجموع مربعات رقمهاي عدد را پيدا كرده و دوباره مجموع مربعات عدد بدست آمده را حساب ميكنيم با ادامه اين روند اگر به عدد ۱ دست پيدا كرديم آنگاه به آن عدد Happy گفته ميشود. مثلا براي عدد سيزده ۱۰=”۲^۳+۲^۱ و ۱=۲^۰+۲^۱ بنابراين۱۳″ عدد Happyاست.) ● ۱۳نيمي از ۳^۳+ ۳^۱- است ●۲^۱۳عدد !(۱ -۱۳)+ ۱را عاد ميكند بنابراين يك عدد اول ويلسون(Wilson Prime) است. ( هر عدد اول p كه،p و p^۲، مقدار p-۱)!+۱) را عاد كنند، عدد اول ويلسون ناميده ميشود. مثلا عدد ۵ عدد ويلسون است. تنها اعداد شناخته شده ۵ و ۱۳و ۵۶۳ است .) ●چرتكه چيني داراي سيزده ستون مهره براي محاسبات است. ● ۱۳بزرگترين عدد اولي است كه مي تواند به دو عدد متوالي به صورت n^۲+۳ افراز مي شود.(آيا مي توانيد اثبات کنيد؟) ● ۱+۱۳- ۱۳^۱۳ عدد اول است. ● نخستين حفرهي اول با طول سيزده بين دو عدد ۱۱۳و ۱۲۷اتفاق ميافتد. (منظور از حفرهي اول تعداد اعداد مركب بين دوعدد اول متوالی است.) ● ۱۳ كوچكترين عدد اول جايگشتپذير (Permutable Number) است. ( اين اعداد، اعداد اولي حداقل با دو رقم مجزا هستند كه با تجديد آرايش در رقم هايشان همچنان عددي اول باقي مي مانند مثلا براي عدد ۳۳۷ ، ۷۳۳ و ۳۷۳ و ۳۳۷ عدد اول است از ديگر اعداد از اين قسم ميتوان به ۱۳,۱۷,۳۷,۷۹,۱۱۳,۱۱۹و جايگشتهاي آن اشاره كرد.) ● هشت عدد اول ديگر ميتواند به وسيله تغيير يك رقم از ۱۳ توليد شود.{۱۱, ۱۷, ۱۹, ۲۳, ۴۳, ۵۳, ۷۳, ۸۳} ● عدد ۱۳ كوچكترين عددي است كه ارقام آن در پايه چهار معكوس ۱۳ است. ( ۱۳ در پايه چهار ۳۱ است.) ● رويهي بيضوي روي اعداد گويا كه داراي نقطهي گويا از مرتبهي ۱۳ باشد موجود نيست. ● ۲^۱۳= ۱۹+…+۸+۷ ● عدد ۲^۱۳توسط مربعات مجزاي اعداد ۱ و ۲ و ۳ و ۴ و ۵ و ۶ بيان ميشود. |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
|
اطلا كي گقته 13 عدد نحسيه براي من كه تا حالا شانس آورده
به نظر من 13 و 7 و3 همه عدد هاي با حالي هستند |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
|
نقل قول:
درواقع abretanha این موضوع مربوط به یه واقعه ی تاریخی هستش: گویا در این روز یه زلزله تویه یونان میاد و مردم کشته میشن از اون به بعد این عدد نحس شناخته شده! Last edited by پاکر; 07-07-2007 at 04:54 AM. دليل: Just for you! |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
|
نقل قول:
اگه به خاطر زلزله هست خوب از يك تا 30 همش كه نحس مي شه
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر فعال انجمن
![]() تاريخ عضويت: Oct 2006
محل سكونت: ♠ جاﺪه انتظار ♠
|
من که زیاد به اینجور عقاید اعتقاد ندارم ......
من فقط میگم عدد 7 مقدسه .. همین ... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
پروفشنال
|
نقل قول:
تا حالا کسی بهت گفته چقدر با مزه ای؟
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
محل سكونت: هرجادلم پربكشه
|
نقل قول:
اينا خيلي جالبن ولي منم اعتقادي به نحس بودنش ندارم |
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: Where The Wild Thing Are
|
اصلا نحس نیست . اینها خرافاتی است که کسانی که می خواهند ما فرهنگ و آداب خودمان را فراموش کنیم وارد فرهنگ ما کرده اند.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر فعال انجمن آموزش های الکترونیکی
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: ...Unlimite Under Zero...
|
به نظر من اصلا 13 نحس که نیست هیچ سعد هم هست - یک مقاله کامل و خیلی جالب درباره عدد 13 دارم اگه پیداش کنم حتما میگذارمش(توی انجمن متفرقه) تا بعضی سوء تفاهم ها برطرف بشه
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: خونه
|
نه بابا اينا الكيه
|
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت