![]() |
|
|||||||
| رياضيات زیر شاخه ی تخصصی علوم ریاضی |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Nov 2004
|
آيا مفاهيم رياضي منطبق بر عقل است ؟
يعني اگر روزي مقياس عقل باشد باز هم مفاهيم رياضي را ميپذيرد ؟ لطفا جواب هاي خودتون رو اگه ميشه با مدرک نشون بدين ! |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
در آغاز فعالیت
![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: shiraz
|
در بیشتر اوقات بله اما مثلا در مبحث تابع ما ما هیچ وقت نمی توانیم تابع 6 گانه مرتب را رسم کنیم چون ما 3 بعد بیشتر نداریم اما ما تمامی عملییات رسم این توابع را انجام میدهیم.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Mar 2006
محل سكونت: دیار بی کسی
|
منظورتو واضح تر توضيح بده؟ [URL=http://www.AsefSoft.com]
[/URL] خوبه مبني بر توهم نيست كه
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال انجمن های بازیها و ادبیات و علوم انسانی
![]() تاريخ عضويت: Nov 2006
محل سكونت: هرکجا هستم باشم ٬ به درک
|
مبانی اولیه ریاضی که کاملا بر منطق منطبق هستن اما مباحث ریاضی هرچی پیشرفت کردن و نیازهای ما رو برآورده کردن به سمت تخیل هم پیش رفتن . منظورم از تخیل یعنی برپایه فرضیه هایی که بشر قدرت اثباتشون رو بصورت عینی نداره. مثل بحث ابعاد در دنیای ما و دنیای ریاضی یا بحث دو خط موازی و ...
اما من فکر می کنم همه اش در آخر باید منطبق بر عقل باشه چون ریشه ریاضی از منطقه و چون ساختارش فرمولیه می شه بهش اعتماد کرد البته این نظر من بود! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
همکار انجمن .NET Framework
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: یک جایی بین Framework و نارمک!
|
سلام
کاربر "سعيد 123" خیلی، خیلی،خیلی (به توان خیلی!) میبخشید ولی فکر کنم سوال بیخودی و ؟؟؟ پرسیدید! دوست دارم به جملات کاربر silentcloud این را هم اضافه کنم: آخه اگر ریاضی منطقی نباشه، مثلاَ روان شناسی و ... منطقی!!! در تایید ریاضی همین بس که اگر دو تا ریاضی دان یکی از آنگولا! اون یکی از کره مریخ! اگر سر مسئله ای با هم موافق نباشند، به محض نشستن سر یک میز، بدون شک یکی اون یکی را راضی میکنه! و آخر سر هر دوتا با دوستی و یک نظر یکسان از سر میز بلند میشن، اگه اینطور نشد مطمئن باشید که نتیجه میگیریم حداقل یکی از آنها ریاضی دان نیست! به قول یه بنده خدایی که شوخی میکرد، میگفت: شما اگر توانستید دو تا روان شناس یا فیلسوف معروف را پیدا کنید که با هم توافق داشته باشند.!!! آقاجان بالا بری پایین بیایی دو دو تا چهارتا میشه، میخواهی مسلمان باش، میخواهی مریخی باش، نمیخواهی هم ؟؟؟؟؟ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: The hellhole we call the Middle East
|
منطبق بر منطق هست و نه منطبق بر عقل (البته تا بگيم عقل يعنى چى).
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Feb 2006
|
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
عضو جدید
![]() تاريخ عضويت: May 2007
|
مفاهيم رياضي را بايد عمقي بخوني تا بفهمي
بهترين دليل اينكه كل رايانه بر اساس رياضي هست فقط برنامه نويسهاي رايانه زبان رياضي را به زبان رايانه ترجمه كردند |
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت