حجمم یه 100 مگ دیگه مونده منتهی تا 29 ام زمان دارم . موندم صبر کنم تموم شه و طرح جدید بگیرم یا فعلا همین یکی دو گیگ شارژ کنم تا 29 ام برسه . کدوم به صرفه تره ؟ فعلا که وقت ندارم برم دنبال شرکت جدید بگردم و باید همینجا بمونم فعلا .
حجمم یه 100 مگ دیگه مونده منتهی تا 29 ام زمان دارم . موندم صبر کنم تموم شه و طرح جدید بگیرم یا فعلا همین یکی دو گیگ شارژ کنم تا 29 ام برسه . کدوم به صرفه تره ؟ فعلا که وقت ندارم برم دنبال شرکت جدید بگردم و باید همینجا بمونم فعلا .
خوب يك گيگ موقت شارژ كن .
قبلا و توي سامانه قبلي امكانات بسيار بهتر از الان بود .
اون زمان ميشد حتي حجم بين كاربرها انتقال داد ( دو نفر كه طرحشون يكي بود ميشد به هر اندازه كه ميخواستن اعتبار حجمي به هم بدند )
خوبيش هم اين بود يكي كه حجم بالايي داشت و استفاده ايي نميكرد ميتواست مقداري از اعتبارش رو به ديگري بده .
اين قابليت در حال حاضر در سامانه جديد موجود نيست .
کلا تمومش کن پورتو تخلیه کن از دست مخابرات راحت بشی
مخابرات![]()
آقا چرا اول برج حقوق ها رو نمیریزن اینا؟ (حجم)
بدون شرح D:
Sent from my GT-I9100G
سلام دوستان
من کمپین 512 داشتم تا اینکه دیروز تموم شد و حالا باید یه نوع سرویس دیگه انتخاب کنم.
متاسفانه به دلیل فورس زمانی که دارم نمی تونم فعلا از آی اس پی دیگه ای سرویس بگیرم. لااقل تا اوایل اسفند نمی تونم.
حالا لطف کنید بگید این شبانه ی مخابرات چجوریاس؟ چند کی دانلود میده - چقدر تا صبح میشه گرفت و از ساعت چند تا چند هستش.
تفاوت سرویس ( پاییزه طلایی + شبانه ) با ( پاییزه نقره ای + شبانه ) چی هستش؟ این پاییزه یعنی دیگه شبانه نداره اصلا؟
ممنون.
Last edited by saeed_joon9; 22-12-2013 at 20:11.
باز سامانه الان باز نمیشه![]()
من قدیما حجم زیاد می آوردم.ولی هیچ وقت نمی دونستم میشه انتقال داد.چطوری؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)