چرا کسی به سوال من جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟//
چرا کسی به سوال من جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟//
نفرمودید چه سایز
در ضمن من فقط سونی رو پیشنهاد میدم
اگه سایز 29 اینچ تا قیمت 700 بدید مدل KV-DA292M86 رو پیشنهاد میدم
KV-DA292M86
![]()
وگا درخشان
- موتور WEGA
- تصویر هوشمند
- نشانگر هوشمند سطح سیگنال
- تقویت کننده سیگنال هوشمند
- ----- شانه ای AI- PAL و NTSC -
- حالت عریض خودکار - تشخیص ID-1 و WSS-
- سازگاری با سیگنالهای HD : 1080i/720p/625p/576p/525p/480p/480i
- اسکن 100 هرتز / اسکن پیشرفته
- حالت درایو سینمایی
- سیستم استریو NICAM
- فراگیر -TruSurround / WOW-
سری 6 سامسونگ هم زیباست و هم Full HD هستش .
دوست عزیز این مدل ها خوبه ولی یه قیمت کن بببین CS29Z30 قیمتش چنده . من این مدل رو پیشنهاد میکنم .سلام دوستان.من یه سوال داشتم ؟اولا اینه جواب سوالم رو چه شکلی تو سایت سریع پیدا کنم؟
دوما یه تلویزیون خوب با قیمتا 500 هزار تومن جی هست؟البته با مارک سامسونگ. اینجا که من پرسیدم میگن مدل 190 و 191 داریم . و یا z67 .آیا این مدلها خوبن و ساخت کجاست .ممنون
LA22S81B این مانیتور سامسونگ مدل خوبیه ؟
من واسه ps3 میخواهم بگیرم این به دردم میخوره ؟
این سوالا یه شکل دیگه قبلا پرسیده بودم حالا کامل تر می پرسم
بین سری x سونی (46 اینچ)و سری 6سامیونگ و f88 سامسونگ کدوم بهتره؟
کامل جواب بدین چون هفته دیگه حتما میخرم.
خیلی توپه. همینو بگیر تا از کفت نرفته. در ضمن این مانیتور نیست TV هستLA22S81B این مانیتور سامسونگ مدل خوبیه ؟
من واسه ps3 میخواهم بگیرم این به دردم میخوره ؟
من باشم بدون شک سری X سونی انتخاب میکنم. واقعا تلویزیون توپیه. اصلا پشیمون نمیشه آدم بابت پولی که خرج کردهبین سری x سونی (46 اینچ)و سری 6سامیونگ و f88 سامسونگ کدوم بهتره؟
سری 6 و f سامسونگ هم خوبه. خودت برو تصویرارو مقایسه کن ببین با کدومش بیشتر حال میکنی
شک نکن سونی بهتره.من خودم خیلی دنبال این موضوع گشتم.آخرش هم نتیجش این بود که گفتم.
الان خودم 40X350 دارم.خیلی هم راضیم.تو پخش تصاویر HD خیلی از سامسونگ سرتره.
گول یه تریلی صفر سامسونگ رو برای کنتراست نخورین.
سلام
من حسابی کلافه شدم بین این دو مدل Samsung LA26R71BX vs LG 26LC7R نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم
اگر ممکنه یک نفر منو راهنمایی کنه و بگه کدوم یکی بهتر هست
LG حسن هایی که داره کنتراستش 1.10000 هست ولی سامسونگ 1.8000 و دومین حسن زمان پاسخ گویی هست که برای ال جی 5m هست و برای سامسونگ 8m
اما من خونه یکی از دوستان که رفته بودم وقتی xbox360 رو به ال جی زده بود وقتی رو عدد 720p-1080i-1080p قرار میداد رنگ تصویر خیلی زیاد و نا فرم میشد و نوشته های منو حالت سایه زده میشد که خیلی بد بود ولی وقتی رو همون عدد اولی که 768*1366 میزاشت کیفیت تصویر عالی میشد ولی خوب نمیتونستی تنظیمات دستی روش انجام بدی
از یکی شنیدم سامسونگ این مشکل رو نداره و قابلیت Game mode داره راستش من از این قابلیت چیزی نمیدونم و ایا تعصیر خوبی رو تصویر داره یا نه؟؟و ایا می ارزه من از خیر کنتراست و زمان پاسخ گویی ال جی بگزرم؟؟
و یک چیز دیگه کسی میدونه ایا این مدل سامسونگ تنزیم نور و رنگ رو در محیت های پر نور و کم نور رو به طور اتوماتیک داره یا مثل ال جی باید خودت تنظیم کنی
در ضمن قیمت سامسونگ هم 570 تومان هست ولی ال جی 640 تومان
ممنون میشم یک نفر منو از این سر درگمی در بیاره
.................................................. ....................................
همچنین یک سوال دیگه هم داشتم
میخواستم بدونم LG سری 30 ((26اینچ)) تو ایران اومده؟؟؟
من بعد کلی تحقیق متوجه شدم تو این مدل یک ویژگی جدید اضافه شده به نام AV که برای بازی و فیلم هست((این هم مثل Game Mode سامسونگ هست؟؟؟؟))
ممنون میشم اگر این مدل تو ایران پیدا میشه (البته 26 اینچ) بهم بگین از کجا میتونم بگیرمش و قیمتش چقدر هست
من رو یه مدل دیگه ال جی تحقیق کرده بودم.5 میلی ثانیه که نوشته درست نیست و واقعیش 8.4 هست..
در ضمن تو تلویزیون های زیر 40 اینچ قابلیت فول اچ دی وجود نداره.تلویزیون هایی هم که ساپورت میکنن قابلیت
Down-Scalıng دارن.یعنی کیفیتش رو کم میکنه تا بتونه تصویر رو نمایش بده.
با سلام.
دوستان نظرتون در مورد lcd TV Sharp 42 A63 با قيمت 1.900.000 تومان چيه؟ به نظر شما خوبه؟
تو اين رنج قيمت full HD 42 ديگهاي موجود هست كه خوب باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)