یه سوال . چرا gmail با برنامه هایی مثل outlook و thunderbird در حالی که با v-p-n وصل باشی کار نمیکنه یعنی اونموقع نمیتونه وصل بشه . کسی میدونه چرا ؟؟؟؟؟
یه سوال . چرا gmail با برنامه هایی مثل outlook و thunderbird در حالی که با v-p-n وصل باشی کار نمیکنه یعنی اونموقع نمیتونه وصل بشه . کسی میدونه چرا ؟؟؟؟؟
دوست من مننوشته شده توسط joe_satriani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روش رو از یه فروشگاهی گرفتم (اینترنتی)
که می گفت اینطوری به همه کاربراش ایمیل میزنه
و می تونیم
این طوری محصولاتش رو تبلیغ کنیم
حالا من که واسه تبلیغ نمی خوام
من واسه کاربرای سایت خودم میخوام
تا مطالب جدید سایت رو بهشون معرفی کنم
ولی هر کاری کردم نتونستمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کار رو انجام بدم
بعد به اون مدیر فروشگاه گفتم
گفت من همیشه دارم از این روش استفاده می کنم و کار می کنه
حالا بازم نمی دونم
شما نمی دونید مشکل از کجاست
با سلام ، عده ای از دوستان میدونن چطور میشه توی جیمیل ثبت نام و در آخر اون شماره رو تشخیص داد ؟؟؟ راستش زنگ میزنه یه زن بعد شماره ها رو خارجی میگه که آدم هول میشه ... راه دیگه ای هست که خود تصویر باشه ؟؟؟ یا حق ...
سلام
من چند روزه نمی تونم وارد جی میلم بشم
از همه اینطوریه؟
با سلامنوشته شده توسط General Mehran [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه راهي نيست
فقط بايد همون اعداد رو كه ميخونه بنويسيد
دو بار واستون ميخونه ديگه
يه دور اعداد انگليسي رو هم جلوتون بنويسيد ديكتشون رو و علامت بزنيد
موفق باشيد.
با سلامنوشته شده توسط D o l f i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مشكل خاصي نداره
شما محض اطمينان يه دور كوكي و هيستوري مرورگر رو پاك كنيد
موفق باشيد.
جدیدا امتحان کردم با سیم کارت دولتی هم جواب میده
الله اکبربا سلام
نه مشكل خاصي نداره
شما محض اطمينان يه دور كوكي و هيستوري مرورگر رو پاك كنيد
موفق باشيد.
من به خاطر یه مشکل امروز ویندوز عوض کردم الان هم همینطوریه حتی وارد خود گوگل هم نمیشه اصلا با گوگل سرچ نمی تونم بکنم
سلام به همه دوستان
من یه مشکلی هنگام ورود به جیمیلم پیدا کردم وارد جیمیلم نمیتونم بشم و پیغام خطایی میزنه که برام خیلی عجیبه تا دیروز میتونستم برم مشکلی نداشتم اما امروز این پیغام خطا رو مواجه شدم باهش
Error 109 (net::ERR_ADDRESS_UNREACHABLE): Unable to reach the server.
کسی میدونه علت چیه؟ چیکار باید بکنم تر خدا راهنمایی بفرمایید
اما مثلا با --- میرم مشکلی ندارم برام باز میشه...
سلام..نوشته شده توسط joe_satriani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بعد اینکه شماره تلفنو دادیم چقدطول میکشه تا زنگ بزنن؟
یه چند روزی بسته بودنش. منم نمیتونستم بدون فندق شکن کانکت بشم. الان دیگه مشکل حل شده!!!!نوشته شده توسط javady [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
برای من به یه دقیقه هم نکشید که زنگ خورد.نوشته شده توسط mohsen_gh1991 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)