باز فناوا با بد عهدی حال ما رو گرفت. من زنگ زدم و از کارمندشون پرسیدم چه سرعتی رو برام ست میکنن گفتش هرچقدر خطتت بکشه. منم با توجه به اینکه حجم زیادی نیاز نداشتم کمترین سرعت رو سفارش دادم و بعد از وصل شدن خط متوجه شدم دقیقا همون سرعت برام ست شده

ینی میخواستم برم چشمشون رو در بیارم..
طی این چند روز چندین بار زنگ زدم و همش میگفتن خطت نمیکشه در صورتی که خط 4 مگ میکشه و سزعت هم فیکس روی 512 ثابت بود معلوم بود محدود کردن.
جالبه چندین دفعه که زنگ زدم هر دفعه قبول داشتن که قراره سرعت رو باز بزارن تا اینکه الان تماس گرفتم کارمندش گفت شما رو همون سرعتی که میخرید حساب کنید!!!
ینی دله دزدی تا این جد!! فکر اینو نمیکنن که مشتری میخواد چند سال ازشون سرویس بگیره نه اینکه یه بار گولش بزنن سرویس بگیره. واقعا برای فناوا متاسفم به خاطر عدم صداقت.
فکر کنید باید با سرعت 512 یا نهایت یک مگ اینترنت گردی کنم یا اینکه چهل و پنج تومن بدم برای سرعت 4 مگ در صورتی که قبلا با نصف این مبلغ همین سرعتو داشتم
به گفته محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات، «طبق مصوبه 266 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات کف و سقف سرعت هر سرویس باید عینا توسط شرکت رعایت شود. مدل اقتصادی تعرفهگذاری جدید فروش سرعت است و منطق ارائه مجانی سرعت بیشتر توجیه اقتصادی ندارد.»
وزیر گفت: «اگر شرکتی میخواهد از جیب خود به رایگان سرویس بدهد منع نمیکنیم مگر اینکه شرکت دیگری به دلیل دمپینگ (زیر قیمتفروشی) شکایت کند.»
بنابراین طبق مصوبه شرکتهای اینترنتی مجاز به باز گذاشتن سرعت برای ایجاد رقابت نیستند.