تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 855 از 949 اولاول ... 355755805845851852853854855856857858859865905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,541 به 8,550 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نتیجه گیری من بعد از دو روز استفاده از نت فن آوا :

پینگ : عالی!
    تک کانکشن : خوب
    سرعت : فعلا رو سه مگ محدوده چون مرکز مشکل داره به زودی درست میشه .
    پشتیبانی : واقعا خوب
    پنل کاربری : ساده و خوب ( نسخه جدیدش به زودی جایگزین نسخه فعلی میشه )
    حجم خوری : ندارد

Last edited by George Shelly; 11-12-2017 at 20:33.

2. 7 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

تو پنل حجم رو مینویسه 450 بدون تفکیک؟ یک گیگ از سرور خارجی دانلود کنی دو گیگ کم میکنه میشه 448؟ شبانش چطوره؟
    Last edited by ERF@NIAN; 11-12-2017 at 20:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

باز فناوا با بد عهدی حال ما رو گرفت. من زنگ زدم و از کارمندشون پرسیدم چه سرعتی رو برام ست میکنن گفتش هرچقدر خطتت بکشه. منم با توجه به اینکه حجم زیادی نیاز نداشتم کمترین سرعت رو سفارش دادم و بعد از وصل شدن خط متوجه شدم دقیقا همون سرعت برام ست شده ینی میخواستم برم چشمشون رو در بیارم..
    طی این چند روز چندین بار زنگ زدم و همش میگفتن خطت نمیکشه در صورتی که خط 4 مگ میکشه و سزعت هم فیکس روی 512 ثابت بود معلوم بود محدود کردن.
    جالبه چندین دفعه که زنگ زدم هر دفعه قبول داشتن که قراره سرعت رو باز بزارن تا اینکه الان تماس گرفتم کارمندش گفت شما رو همون سرعتی که میخرید حساب کنید!!!
    ینی دله دزدی تا این جد!! فکر اینو نمیکنن که مشتری میخواد چند سال ازشون سرویس بگیره نه اینکه یه بار گولش بزنن سرویس بگیره. واقعا برای فناوا متاسفم به خاطر عدم صداقت.

فکر کنید باید با سرعت 512 یا نهایت یک مگ اینترنت گردی کنم یا اینکه چهل و پنج تومن بدم برای سرعت 4 مگ در صورتی که قبلا با نصف این مبلغ همین سرعتو داشتم
    Last edited by Hamid323; 11-12-2017 at 20:56.

5. این کاربر از Hamid323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یه ترفند خیلی ساده اول شما باید سرعت بالا رو یک ماهه میگرفتی ماه بعد همون سرعت پائین رو اونوقت دیگه سرعتت همون سرعت قبلی میموند حالشو میبردی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

باز فناوا با بد عهدی حال ما رو گرفت. من زنگ زدم و از کارمندشون پرسیدم چه سرعتی رو برام ست میکنن گفتش هرچقدر خطتت بکشه. منم با توجه به اینکه حجم زیادی نیاز نداشتم کمترین سرعت رو سفارش دادم و بعد از وصل شدن خط متوجه شدم دقیقا همون سرعت برام ست شده ینی میخواستم برم چشمشون رو در بیارم..
    طی این چند روز چندین بار زنگ زدم و همش میگفتن خطت نمیکشه در صورتی که خط 4 مگ میکشه و سزعت هم فیکس روی 512 ثابت بود معلوم بود محدود کردن.
    جالبه چندین دفعه که زنگ زدم هر دفعه قبول داشتن که قراره سرعت رو باز بزارن تا اینکه الان تماس گرفتم کارمندش گفت شما رو همون سرعتی که میخرید حساب کنید!!!
    ینی دله دزدی تا این جد!! فکر اینو نمیکنن که مشتری میخواد چند سال ازشون سرویس بگیره نه اینکه یه بار گولش بزنن سرویس بگیره. واقعا برای فناوا متاسفم به خاطر عدم صداقت.

فکر کنید باید با سرعت 512 یا نهایت یک مگ اینترنت گردی کنم یا اینکه چهل و پنج تومن بدم برای سرعت 4 مگ در صورتی که قبلا با نصف این مبلغ همین سرعتو داشتم
    به گفته محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات، «طبق مصوبه 266 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات کف و سقف سرعت هر سرویس باید عینا توسط شرکت رعایت شود. مدل اقتصادی تعرفه‌گذاری جدید فروش سرعت است و منطق ارائه مجانی سرعت بیشتر توجیه اقتصادی ندارد.»

وزیر گفت: «اگر شرکتی می‌خواهد از جیب خود به رایگان سرویس بدهد منع نمی‌کنیم مگر اینکه شرکت دیگری به دلیل دمپینگ (زیر قیمت‌فروشی) شکایت کند.»

بنابراین طبق مصوبه شرکت‌های اینترنتی مجاز به باز گذاشتن سرعت برای ایجاد رقابت نیستند.

8. 3 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

به گفته محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات، «طبق مصوبه 266 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات کف و سقف سرعت هر سرویس باید عینا توسط شرکت رعایت شود. مدل اقتصادی تعرفه‌گذاری جدید فروش سرعت است و منطق ارائه مجانی سرعت بیشتر توجیه اقتصادی ندارد.»

وزیر گفت: «اگر شرکتی می‌خواهد از جیب خود به رایگان سرویس بدهد منع نمی‌کنیم مگر اینکه شرکت دیگری به دلیل دمپینگ (زیر قیمت‌فروشی) شکایت کند.»

بنابراین طبق مصوبه شرکت‌های اینترنتی مجاز به باز گذاشتن سرعت برای ایجاد رقابت نیستند.
    یعنی تف تو ذاتشون
    دقیقا دارن یه کاری میکنن ملت پول بیشتری واسه نت بدن و حتی اگه طرف نیاز هم نداشته باشه باز باید پول بیشتری بهشون بده
    بعد یه سری از اینا حمایت میکنن !

10. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

داداش دمت گرم حال دادی مرسی

از شبانشم راضی هستی؟!!

به بهانه کمبود پهنا از این دری وری ها سرعت شبانه رو کم نمیکنن؟!!

من ساعت 9:30 شب زنگ زدم به 021_82185 وصل کردم به واحد فروش هیییچ کس که خونشون نبودد اصلا

مگه نباید پشتیبانی 24 ساعته باشه؟!

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

داداش دمت گرم حال دادی مرسی

از شبانشم راضی هستی؟!!

به بهانه کمبود پهنا از این دری وری ها سرعت شبانه رو کم نمیکنن؟!!

من ساعت 9:30 شب زنگ زدم به 021_82185 وصل کردم به واحد فروش هیییچ کس که خونشون نبودد اصلا

مگه نباید پشتیبانی 24 ساعته باشه؟!
    روز سرعت هرچی باشه شب هم همونه و محدودیتی وجود نداره .
    من هر وقت زنگ زدم پاسخگو بودن حتی 12 شب ..

13. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این شرکت فن اوا با این فرمون نمیتونه ادامه بده!

کاربای پارس تخلیه میکنن میگن فن اوا
    کاربرای های وب تخلیه میکنن میگن فن اوا
    کاربرای اسیا و صبا و ... باز فن آوا؟

قطعا ترافیک زیاد و شبانه فن اوا وسوسه کنندس و کاملا اقدام این جمعیت زیاد از کاربرا که قصد رفتن به فن اوا رو دارن قابل توجیهه اما سوال اینه که این شرکت چطور میزبان کاربرای چند شرکت بزرگتر از خودش باشه؟

های وبم سالها پیش با همچین موقعیتی مواجه شد و با گرفتن کاربر خیلی زیاد در اوایل ارائه فشفشه تا چند وقت نتش سکته میزد راه به راه

امیدوارم مدیریت کنه فن اوا کاربرای جدیدش رو و مشکلی پیش نیاد

15. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یه مشکل با دولت داریم که عملا اینترنت پرسرعت رو با این طرح گرون کردن اما مشکل من دروغ گویی کارمندای فناوا موقع خرید سرویس و وعده خلاف دادن برای جلب مشتریه

17. این کاربر از Hamid323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •