واسه اینکه من ازشون پرسیدم ویواز یا ایکس10 یا امنیا!!!بحث نوکیا اصلا نیست!!!نوشته شده توسط t2download [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه اینکه من ازشون پرسیدم ویواز یا ایکس10 یا امنیا!!!بحث نوکیا اصلا نیست!!!نوشته شده توسط t2download [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از پست بالا(نتونستم از دکمه ی تشکر استفاده کنم که فکر کنم دلیلش سرعت بسیار پایین اینترنتم باشه)
دوست عزیز همان طور که دوست عزیز در پست قبلیه من اشاره کردن من جوابشونو دادم و در رابطه با تاپیک گفتم.نوشته شده توسط t2download [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین ایکس10 و ویواز با توجه به این که ایکس10 هنوز مشکلات نرم افزاری داره و هنوز براش اپدیت نیومده من ویواز را پیشنهاد دادم(البته ناگفته نمونه که ایکس10 به زودی اپدیت میشه شاید طول بکشه ولی میشه)
و در نهایت من بین ایکس10 و ویواز برای دوستمون ویواز را انتخاب میکنم البته به شرطی که سیمبین کار های این دوستمون را را بندازه.
هر دو گوشی از امکانات و مالتی مدیای خوبی برخوردارن و فرق اساسی بین این دو سیستم عاملشون میباشد.
Last edited by merikh_merikh; 22-05-2010 at 14:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)