بزاريد روي +adsl2 نويزتون كمتر ميشه . در ضمن اگه ورودي در سيمتون كه اومده توي خونه به سيم داخلي وصل شده روش چسب كاري نشده بريد تميزش كنيد روش چسب برق بزنيد . زنگ زدگي باعث نويز زياد ميشه .
بزاريد روي +adsl2 نويزتون كمتر ميشه . در ضمن اگه ورودي در سيمتون كه اومده توي خونه به سيم داخلي وصل شده روش چسب كاري نشده بريد تميزش كنيد روش چسب برق بزنيد . زنگ زدگي باعث نويز زياد ميشه .
دورود
دوستان power output عددش منفی هست . مشکلی نداره ؟
سلام به همه
نه مثل اینکه مشکل من اساسیه.
به گفته دوستان سیم رو به دور از هرگونه کابل برق و کنتور برق وصل کردم بعد کانکت شدم سرعت رفت روی 1270 مگ که 10 دقیقه هم طاقت نیاورد و قطع شد ورفت روی همون 600 تا 900 کیلو.
بعد رفتم اپیلیتر خریدم مقدار نویز بدتر شد.
حالا فقط مونده با یه مودم دیگه تست کنم که اگر اونم نبود دیگه مشکل بین خونه تا مخابراته که اونها هم اصلاٌ به این مشکلات اهمیتی نمیدن.
خدا عاقبت مارو با این اینترنت به خیر کنه.
اگر از وضعیت سیم کشی خونه مطمئنی که هیچی
از خود مخابرات یا از مخابرات تا خونه
پیگیری کن ببین وضعیتت رو می تونی بهتر کنی یا نه
پس وضعیت شما جالب نیست!
از سیم کشی خونه دیگه مطمئن شدی؟
اگر مطمئنی که دیگه هیچی
پیگیری کن ببین وضعیتت رو می تونی بهتر کنی یا نه
مخابرات هیچ کاری نمیکنه منم اعلام خرابی کردم بعد زنگ زد گفت فقط بوق به ما مربوط میشه و اینترنت به ما مربوط نیست ! بهش گفتم کیفیت خط من مشکل داره از سیم کشی داخل خونه هم نیست باز میگه به ما فقط بوق مربوطه و الان داریم با هم حرف میزنیم پس خطت درسته !!
داداش منم سیم تلفنم از کنار برق دم در رد میشه،
شما تغییری برات ایجاد شد وقتی سیم تلفن رو جا به جا گردی؟
فکر میکنم این وسط تجهیزات شرکتی که ازش سرویس دارید هم مهمه - مثلا من از مخابرات بدون مشکل سرویس داشتم،
از آسیاتک و نوین نت مشکل دار شدم!
دقیقا. متاسفانه نه شرکت isp و نه مخابرات در این مورد کاری نمیکنن.
اگر مشکلی هست که خودتون میدونید چجوری حل میشه میتونید مامور منطقه تو نرو پیدا کنید و یه پولی بعنوان دستمزد بهش بدید تا کارتون رو درست کنه.
با درود این آموزش توسط آقای اوکتای علیزاده از فروم پرشین تولز برداشته شده با رضایت ایشون
خوب اول بگم که خودم تست کردم و کار کرد به گفته ایشون روی همه مودم ها جواب نمیده من کل پست رو میزارم با لینک مرجع
(ذکر کنم که مودم ایشون و بنده شبیه هم هستش و Vodafone HG556a هستش که از همون تاپیک مرجع خریداری شده)
ببین دوست من من خودم 3 تا مودم دارمو
واسه کمو زیاد کردن snr شما باید چیپ مودمت برودکام باشه که مخصوص long lines هست
نویز و دیتا لوس واسه این هست که شما فاصلت با خط اصلی زیاده و دیتا تا بشما برسه تو راه هدر میره و شما پینگت میره بالا و snr میاد پایین
یکی از دلایل این هست که dslam ولتاژ ثابتی داره مثلا به کسی که بغل گوششه 18 ولت میده به کسی هم که 8 کیلومتر اونورتره همون 18 ولت رو میده ولی این ولتاژ تا برسه 8 کیلومتر اونورتر میشه 7 ولت
یکی از قابلیت های این مودم این هست حتی واسه اینکه خط استیبل بشه به dslam دستور میفرسته که ولتاژ زیادتری بده و خط شما استیبل میشه
اموزش زیاد کردن
SNR
برای اونایی که خطشون نویز داره
خوب از اونجا که من بازی انلاین زیاد انجام میدم همیشه مشکل قطع شدن اذیت میکرد و همش در حال تحقیق بودم تا راهی پیدا کنم تا فیکسش کنم تا اینکه یه برنامه پیدا کردم که این قابلیت رو داشت ولی رو 3 تا مودمی که داشتم کار نمیکرد چون چیپ هر 3 چیپ رالینک بود و برنامه یا بهتر بگم این قالبت توییک رو فقط یه سری چیپ دارن که برودکام هم جزوشون هست و چیپ این مودم عالی هم همین بود
درصد نویز اینطوری هست که هرچی شما سرعت بیشتر بخوای کیفیت خط میاد پایین و استییل نیست ولی سرعت میره بالا
مثلا رو خط من عدد 6 بود Snr
و دیتا ریت رو 2048 و همش قطع و وصل میشد تا اینکه این مودم رو گرفتم و با این برنامه و اموزش که میزارم تونستم عدد نویز رو از 6 به 15 برسونم و دیتا ریت عدد 800 بدون قطعی
واسه این کار باید برید تو
special--->misc options---expermental.... رو تیک بزنید
تا یه تب بدون اسم تو برنامه فعال میشه و یه اسلایدر داره هرچی بره بالا نویز شما کمتر وهمچنین سرعت هم کمی کم میشه و هرچی بیاد پایین سرعت بیشتر و لی نویز بیشتر در نتیجه خط قطعیش میره بالا
به عکس اول دقت کنید
snr=7.9
tx power il نداریم این حالت عادی خط من هست که رو 1127 سینک شده
جالا به عکس دوم که snr رو بردم بالا دقت کنید
snr=16.9
دستا ریت رو 311
به tx power دقت کنید میبینید که اضافه شده واسه اینکه snr بره بالا
البته این چیپ رو snr های پایین مثل 2 3 هم کاملا استیبل هست
ابلته اگر به اون نمودارها نگاه کنید میبینید که خط من خیلی داغونه و بین اون خطا همش فاصله هست این عکس پایین نمونه یه خط کاملا سالم هست به نمودارش دقت کنید.
امیدوارم دوستان استفاده کنن و مارو دعا کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مرجع
محتوای مخفی: مرجع
سلام راستش آره الان خیلی بهتره.
اگر هم بخواد قطع بشه روزی یه بار قطع میشه.
ولی مشکل تلفن به قوت خودش باقیه.
راستش من میخوام برم سمت آسیاتک
سلام
آره از سیم کشی مطمئنم،کلاً یه سیم جدید برا مودم کشیدم.
چند تا کار تو ذهنم هست که میخوام انجام بدم ان شاالله
1-یه خط تلفن جدید میخرم.
2-سرویس دهنده رو عوض میکنم میرم سمت آسیا تک یا پارس آنلاین(هنوز نمیدونم)
3-مودم رو هم عوض میکنم.
(راستی شما نظر دیگه ای نداری؟- من فکر کنم یا از مخابراته،یا تجهیزان سرویس دهنده یا بین خونه تا مخابرات سیم مشکل داره. سیم تلفنهای اینجارو 18 سال پیش کاشتند زیر زمین.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)