من گوشیم آخرین ورژن هست و هیچ مشکلی هم نداره . روشی رو که یونس جان (HelloOx) قرار دادن ردخور نداره برای هک نگران نباش
من گوشیم آخرین ورژن هست و هیچ مشکلی هم نداره . روشی رو که یونس جان (HelloOx) قرار دادن ردخور نداره برای هک نگران نباش
سلام
فقط solitaire كار ميكنه
fifa 09 نصب ميشه ولي توي بازي نميره ارور ميده
sims2pets هم نصب ميشه توي بازي نميره ارورش اينه kern-exec3
brother inarms اصلاً نصب نميشه
metal gear solid هم ي ارور ديگه ميده
من بSolitaire , Fifia مشکل ندارم با Sims هم اصلا چون پسر خالم کوچیکه 24 ساعت داره همین بازی رو روی موبایل من میکنه
ولی همون طور که توی اون لیست دیدین اسم Brother و Metal نبود من خودم هم مشکل دارم
سلام خسته نباشید من چندتا سوال داشتم که بهتر دونستم اینجا مطرح کنم واون اینکه این کلاینت یعنی چه ببخشید من چون که با انگیج و کلا با نوکیا کار نکردم این سوال رو می پرسم و اگه لطف کنید یکمی از این اصطلاحات انگیج برام توضیح بدید یا راهنماییم کنید
باتشکر
تو تاپيك مشكلات ميپرسيدي بهتر بود...نوشته شده توسط mok11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال:
كلاينت به اصطلاح به اجرا كننده بازي ميگند...
شاد باشي
بچه ها من map drive و helloOX رو وقتي مي خوام رو گوشي بريزم ارور requested applications access not granted ميده چكار كنم.......
تو همون تاپیک هک میپرسیدی بهتر بود حسین جان..به هر حال:نوشته شده توسط hossein_operator [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید فقط با Cer های جدید OPDA ساین بشه...ضمنا" با ورژن 1.03 هکش کن که تو آموزش هک گذاشتم...
شاد باشی
سلام دوستان من one رو هم نصب و بازی کردم گفتم این مژده ای برای بهادر عزیزباشه که عشق one
با تشکر
از کجا و چجوری آدرس بده
به صورت فول یا نه اگر نه که بیخیال چون برای من هم بصورت تریل نصب میشه
ببخش فول نبودنوشته شده توسط bahador.p [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)