نظره لطفتونه دوسته عزیزنوشته شده توسط Feli [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من که از خودم علمه غیب ندارم که هم سوالایه احتمالیه دوستان رو حدث بزنم و هم جواب بدم
دوستان باید نا مهربونی نکنن
نظره لطفتونه دوسته عزیزنوشته شده توسط Feli [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من که از خودم علمه غیب ندارم که هم سوالایه احتمالیه دوستان رو حدث بزنم و هم جواب بدم
دوستان باید نا مهربونی نکنن
دوست عزیز
منظورم جواب به سوال دوستان نبود
منظورم معرفی سرویس های دیگه بود
باز هم ممنون
منم منظورم در کل بودنوشته شده توسط Feli [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه من فعلا به صورته اینکه کامل کار کرده باشم همون فرومیه که اشاره کردم
دوستان هم اگه لطف کنن یه توضیحات و پیشنهاداتی بدن خیلی خوب میشه در مورده سرور ها یه دیگه
ولی من که از همین freeforums راضیم
سلام
سايت فري فروم مشكل پيدا كرده!!!!
از صبح جواب نميده!!
الان من تستش کردم مشکلی نداره شما مطمینی؟نوشته شده توسط mesdakh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چند روز پیش چند ساعتی داون بود ولی الان مشکلی نداره
دوستان!!! لطفا سوالاتتون رو اینجا مطرح کنید!!!
ابتدا یه مقدمه کوچولو بگم که من و چند تا از دوستانم و تعدادی دیگه که حداکث50 نفر میشدیم در یک انجمن اینترنتی خاص سالها عضو بودیم و خیلی هامون هم به این وسیله باهم دوستهای خوبی شده بودیم و در خارج از فضای مجازی باهم ارتباط داشتیم و داریم , البته تعداد بیشتری هم بعلت زندگی در شهرستانها و حتی خارج نمیشد همدیگر رو ببینن و تنها راه ارتباطیمون همین انجمن بود! تا اینکه مدیر سایت و فروم به سرش زد و قهر کرد و فروم رو تعطیل و ما ها رو آواره
-برم سر اصل مطلب که هیچی در مورد ساختن فروم اینترنتی نمیدونم :
-من قصد ندارم انجمنی که ایجاد میکنم حتما رایگان ایجاد بشه و خدمات خوبی نداشته باشه
-حتما دامنه ir یا com باشه با سرویس دهنده خوب که در صورتی خرابی بشه از بک آپ استفاده کرد و سالهای سال این انجمن باقی بمونه
-این انجمن حداکثر 100 عضو دایم داره و خواهد داشت و بیشتر نمیشه
-شکلش و تم انجمن رو چیکار کنم
-کاملا از زبان فارسی پشتیبانی کنه
چیزهای بیشتر رو شما بگید که چی کار کنم چون من چیز بیشتری نمیدونم ! فقط با زبون ساده و باشماره گذاری اصول دقیق و نیازها رو کامل بگید که فوری راهش بندازم مثلا اینجوری بگید
1)میری از فلان شرکت سرویس دهنده که هم ارزون هست و هم خوب این فضا و دامنه رو میخری
2) این لینک رو میخونی
3) این کار رو میکنی
و غیره.....
با تشکر از شما
Last edited by dr-ali; 18-11-2007 at 22:18.
خوش اومدی دوسته عزیزنوشته شده توسط dr-ali [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم این بلا یه خانمان سوز سره پی سی نیاد!تا اینکه مدیر سایت و فروم به سرش زد و قهر کرد و فروم رو تعطیل و ما ها رو آواره
منم یه مقدمه یه کوچیک بگم:
این تاپیک مربوط به انجمن هایه رایگان و بحث و .... در مورده اونهاس
از طرفی اطلاعاته منم محدوده
اگه شما این موضوع رو در تالاره اصلی یا دایتپنامیک مطرح کنید دوستان و اساتید خیلی بهتر و کاملتر میتونن شما رو راهنمایی کنن
حالا منم اگه بتونم راهنمایی یی چیزی بکنم خیلی خوشحال میشم
1.اگر شما تویه این فروم هایه رایگان عضو شید و یه مقدار فعالیت داشته باشید خیلی راحت و سریع آشنا میشید
حتما یه امتحان کنید
میتونید از همین freeforums یا ... استفاده کنید
خیلی ساده هست
2. به خودتون بستگی داره، هر طور که راحت ترید....
3.انتخابه دامنه و هاست که شما موارده زیادی در انتخواب دارید و مصرفه سایت و فروم یا هردو امکان داره
دامنه که هر چیزی خواستید در صورته باز بودن میتونید ثبت کنید
هاست هم که ماشالله پره فقط باید امکاناتی نظیره bandwidth و ... رو هم مده نظر داشته باشید
4.خیلی فرق نمیکنه! اصوله کار یکیه
5. معمولا چندین قالبه پیش فرض دارن میتونید از اونها استفاده کنید یا سفارشی و ...
بستگی به محتوا و سلیقه یه خودتون داره
برایه مثال همین freeforums چیزی در حدوده 100 قالب داره
میتونید به راحتی از هر کدوم استفاده کنید
6.این مشکل هم دیگه حل شده (البته نه در هاست هایه free)
شرمنده اگه نتونستم کمکه شایانی کرده باشم
موفق باشی
یکی به من کمک کنه من تالار رو ساختم هر چی میرم این یارو زبانشو فازسی میزارم و از راست به چپ میزارم ولی تغییری نمی کنه میشه به صورت خیلی ابتدایی و از صفر توضیح بدی ممنون میشم
irankorea خوبه. من قبلا انجمن داشتم بک آپ گرفتم منتقل کردم به دامنه خودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)