یعنی اخطار f1فقط این علتهاش میتونه باشهنوشته شده توسط EXTREME [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
یعنی اخطار f1فقط این علتهاش میتونه باشهنوشته شده توسط EXTREME [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
تاجایی که من میدونم همیناستنوشته شده توسط MOHRIT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فایل بایوس رابگیرید و از حالت زیپ خارج کنید و تو فلش بریزید . به setup برید و سپس کلید f8 بزنید و از اونجا انتخاب فلش و فایل بایوس و راحت بایوس آپدیت میشه البته قبلش هم اگر دوست داری میتونی از بایوس قبلی بکاپ بگیرید
سلام برنامه @BIOS download رو دانلود کردم و فایل آپ بایوس این برد GA-8IPE1000-G (rev. 3.x) روهم از سایت گیگا از قسمت آسیا گرفتم F6 2005/08/16
Version درستی رو دانلود کردم دیگه ؟
حالا از قسمت update Bios from file که میرم 3 تا فایلی که وجود داره رو بهش میدم هیچ کدوم رو قبول نمیکنه ؟
چی کار باید بکنم ؟
ممنون
نوشته شده توسط Mr_100_dolari [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار bios@ فقط فایل با پسوند bin یا rom رو قبول میکنه
خوب الان تو فایل آپ بایوس این برد که اصلا bin یا rom وجود نداره
فقط رو حالت آپ از سرور خودش ورژن f2 رو پیدا میکنه ؟
چی کارکنم با همون آپ کنم ؟
ورژن های بالاترش فایل bin یا rom رو نداره ؟
ورژن f6 آخرین ورژن بایوس برای این مین استنوشته شده توسط Mr_100_dolari [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بین 3 تا فایل یک فایل است که هم اسم مین است و f6. است اون رو باید brows کنید نرم افزار bios@ رو که نصب کردین با گزینه update from files میتونید اون فایل رو brows کنید
به هیچ وجه به صورت آنلاین بایوس مین رو آپدیت نکنید ریسکش بالاست
نرم افزار bios@ هم آخرین ورژنش از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by EXTREME; 29-11-2012 at 09:35.
با تشکرورژن f6 آخرین ورژن بایوس برای این مین است
از بین 3 تا فایل یک فایل است که هم اسم مین است و f6. است اون رو باید brows کنید نرم افزار bios@ رو که نصب کردین با گزینه update from files میتونید اون فایل رو brows کنید
به هیچ وجه به صورت آنلاین بایوس مین رو آپدیت نکنید ریسکش بالاست
نرم افزار bios@ هم آخرین ورژنش از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما همون فایل f6 رو هم که شما گفتید با همین برنامه brows نمیشد و ارور میداد و آخر مجبور شدم که به صورت همون آنلاین آپ کنم که انجام شد و مشکلی به وجود نیومد فقط اینکه ورژن جدید رو پیدا نمیکرد و از تمام سرور ها فقط ورژن f2 رو پیدا میکرد .
Last edited by Mr_100_dolari; 30-11-2012 at 04:01.
اون اروری که میداد چی بود؟نوشته شده توسط Mr_100_dolari [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط EXTREME [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان چون با اون برد بالا نیستم دقیقش رو یادم نیستش اما معنیش این بود که این فایل رو نمیشناسه یا نمیتونه نصب کنه همچین چیزی
در ضمن یه سوالم داشتم من بعد از کلی کار بالاخره فهمیدم مشکل اون سیستم از برد هستش یعنی با دو تا پاور دیگه امتحان کردم که بازم بعد از اینکه وارد ویندوز میشد هر بار بعد از چند دقیقه مثلا یه بار بعد از 1 دقیقه یه بار دیگه بعد از نیم ساعت یه دفعه سیستم ریست میشد و الان با یکی از همون پاور ها روی یه برد دیگه که تعمیراتی کاپیوتر گفتش مشکل از پاورته بالا هستم و مشکلی نیست از هاردم نبود چون با سه تا هارد روی اون برد امتحان کردم و بازم ریست میشد و از سی پی یو هم نبود چون دمای سی پی رو زیر 40 آوردم 32 تا 36 بایوس هم آپ کردم البته به صورت آنلاین دیگه به جز برد آخه مشکل ازچی میتونه باشه ؟ واقعا که اعصابم رو داغون کرده حالا سوالم اینه که اگر بخوام بفهمم که از کدوم قسمت برد مشکل هستش از طریق نرم افزار میشه فهمید یا دستگاهی چیزی چون از یه خدماتی کامپیوتر پرسیدم گفتش با مولتی متر و ... باید تست بشه میشه بفرماید از طریق سخت افزار چه دمو دستگاهی لازم هستش تا مشکلش رو بفهمم از کجاست ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)