اين لينك كرك kerio كه اينجا آپلود كردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين لينك كرك kerio كه اينجا آپلود كردم:
براي ورژن 4.1.3 كه آخرين ورژن اين فايروال هست. البته نسخه 4.2.0 هم اومده كه نسخه نهايي نيست. به همين دليل كركي هم براش ساخته نشده. بعد از نهايي شدن حتما كركش هم ساخته خواهد شد.
چرا security center مک افی فایروال kerio رو تشخیص نمیده؟
یعنی وقتی فایروال روشن باشه security center مک افی امنیت قسمت فایروال رو 0 نشون میده
اين چيز مهمي نيست. به عنوان مثال فايروال زون آلارم رو كه نصب مي كني آنتي ويروس كاسپرسكي رو نمي شناسه اما وقتي كه مثلا آنتي ويروس مك آفي رو نصب كني فايروال زون آلارم در قسمت مونيتورينگ از نظر آنتي ويروس 100 % مي زنه. اين به خاطر اينه كه در ليست اون نرم افزار اسم اين برنامه اضافه نشده. بعضي از اين موارد هم ممكنه به خاطر روابط پشت پرده شركت ها باشه.
البته من يه سؤال هم از شما دارم. سكوريتي سنتر مك آفي رو براي چي نصب كردي؟ منظورم اينه كه اگه از فايروالش بخواي استفاده كني با بودن كريو ديگه نيازي به فايروال مك آفي نيست. از آنجا كه 2 پادشاه در يك اقليم نگنجند بنابراين 2 فايروال هم در يك سيستم نگنجند!!!!
من از انتي ويروس مك افي استفاده ميكنم كه security center هم همراهش نصب هست
يه سوال ديگه هم داشتم
نميدونم چرا چند وقته ديگه انتي ويروس مك افي خودشو اپديت نميكنه يعني تا ميخواد شروع به اپديت كنه اپديت سريع متوقف ميشه
من احتمال ميدم كه اي پي ايران بسته شده
نظر شما چيه؟
دوست خوبم اگه جستجو مي كردي به جواب سؤالت مي رسيدي. دقيقا همينطوره كه خودت گفتي. اين مشكل براي همه پيش اومده البته داخل ايران. چون ايران جزو كشورهاي مورد تحريم آمريكا هست مك آفي اجازه آپديت نمي ده. البته يه تاپيك در همين مورد ايجاد شده كه لينكشو مي دم. در اين تاپيك شما مي توني از برنامه اي كه يكي از دوستان به همين منظور نوشته اند استفاده كرده و مك آفي رو آپديت كنيد. البته پيشنهاد مي كنم كه يا از مك آفي استفاده نكنيد يا اگه مي خواهيد حتما از مك آفي استفاده كنيد از نسخه اينترپرايز 8 مك آفي استفاده كنيد كه هم بهتره و هم آپديت هم مي شه.
از فايروالش هم اصلا استفاده نكنيد چون خيلي خوب نيست. در ضمن شما اگه آنتي ويروس مك آفي رو مي خواهيد چرا پكيج سكوريتي سنترش رو نصب كرده ايد؟ آنتي ويروس مك آفي به تنهايي هم موجوده.
من خودم قبلا از مك آفي - نورتون - بيت دفندر و كاسپرسكي استفاده كرده و همشون رو تست كرده ام. اما در حال حاضر بهترين آنتي ويروس Nod32 نسخه 2.5.19 هست كه اگه بخواي اطلاعات بيشتري در موردش به دست بياري به اين تاپيك برو. در مورد آنتي ويروس ها بحث شده. لينك دانلود و لينك كركش هم در صفحه اول همين تاپيك هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)