منظور دوستمون 2261 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- 21.5" Wide
- 1920 x 1080
- f-Engine
- (20,000:1) DFC
- 2ms
- DVI & HDMI
- Full HD
![]()
قيمت : 2,600,000 ريال
منظور دوستمون 2261 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- 21.5" Wide
- 1920 x 1080
- f-Engine
- (20,000:1) DFC
- 2ms
- DVI & HDMI
- Full HD
![]()
قيمت : 2,600,000 ريال
خوب هر چی شما میگی شما 255 بده نه 250! من برات میارم
من از lg عمران طرفداری نکنم از قیمت مناسب دفاع میکنم خودم هم 2230 دارم و اولاش خیلی طرفداریش رو میکردم ولی واقعیت یه چیزه دیگه س!میگم افتضاحه یعنی افتضاحه!
بك لايت همه مانيتور ها دارن حالا يكي كمتر يكي بيشتر
نمي توان چون بك لايتش زياده يا چون ال سي دي براق داره بگيم افتضاح
هرچي كه اسم در كرد كه خوب نيست نميشه بگيد چون اينتل از اول بوده از amd بهتره
سي پيو اي ام دي تعداد فرمانهاي صوتي و تصويري بيشتري داره پس در نتيجه نسبت به اينتل
بهتره فقط چون رقيبش قديمي تره اون را كمتر ميشناسن.ميگن داغ ميكنه كه اين مال 5 سال پيشه
پس حالا چون ال جي از قبل بوده بيشتر شناخته شده هست.بازم ذكر ميكنم كه aoc يكي از بزرگترين سازنده هاي
پنل هاي ال سي دي هست.ال سي دي هاي aoc در خارج از ايران همين 2230 داراي 3سال ضمانت هست.
در آخر : براي افتضاح شدن يك محصول دست كم نياز به 10 مورد با سند داريم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط mysaeedms [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من امروز یکی از بازار رضا خریدم 229 تومن.فقط نمی دونم از usbچطور استفاده کنم و باهاش فیلم ببینم.در ضمن ریموتش کار نمی کنه.کسی میتونه کمک کنه.فقط خواهشا درست توضیح بدید.ممنون
اگه درست متوجه شده باشم و مانیتور شما مدل 2230 باشهنقل قول:
نوشته شده توسط saeedtahami [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان امروز بالاخره مانیتورم رسید هیچ مشکلی نداره
فقط سئوال فوری :
من وقتی کول دیسک یا مموری رو به مانیتور وصل میکنم مانیتور هیچ عکس العملی انجام نمیده
کنترلش هم عمل نمیکنه؟(پلاستیک روی باتریش رو هم برداشتم)
مشکل از چی هستش
باید بگم متاسفانه کنترل این مانیتور در حالت مانیتور فعال نیست و فقط در حالت استفاه به شکل مولتی مدیا قابل استفاده است یعنی یا مموری کارت (گوشی یا دوربین) یا فلش یو اس پی (کول دیسک)
پس برای استفاده از کنترل این مانیتور باید کول دیسک خودتون رو به سمت چپ مانیتور آخرین پورت dmpمتصل کنید تاکید میکنم دو تا پورت بالایی hubمربوط به شبکه است و در صورت اتصال به آن مانیتور هیچ عکس العملی نشان نمی دهد
بعد از اتصال به پورت DMP شما از پنل جلوی مانیتور دکمه به سمت پایین را فشار دهید بعد با فشار دادن مجدد همان دکمه سمت پایین DMP سبز رنگ میشود حالا دکمه وسط را انتخاب کنید کنترل کار میکند شما می توانید لذت ببرید
اي بابا بكلايت كه همه جا مشخص نيست
فقط قسمتهاي تاريك فيلم
بعدشم اين ال جي 2261 و aoc 2216 را كمي توصيف كنيد
یه سئوال داشتم
اگه بخوایم فیلم ببینیم تنظیمات مانیتور رو توی چه حالتی قرار بدهیم؟(منظورم اینکه مثلا DCR فعال باشه یا نه,کدوم گزینه Color Boost فعال باشه و .....)
نسبت کنتراست: نسبت روشنایی (Luminance) روشن ترین حالت یک پیکسل به تاریک ترین حالت.
وقتي كه DCR خاموش باشد تمام تنظيمات كابر مد نظر گرفته ميشه.يعني شما مي توانيد از حالات EQ (NORMAL-TEXT-INTERNET,...) استفاده كنيد .حتي وقتي داريد از حالات EQ همون تنظيمات پيش فرض كارخانه اي استفتده ميكنيد نمي توانيد از گزينه هاي COLOR BOOST استفاده كنيد چون هر كدام كربرد خودش را داره.حالا وقتي كه DCR مانيتورتون فعال باشه خود مانيتون از طريق پردازنده قوي كه داخل آن كار گذاشته شده كار تنظيمات را بدست ميگره يعني بسته به نور فيلم (وقتي صحنه شب هست نور و كنتراست را كم ميكنه ودر صحنه روز نور و كنتراست را به بالاترين حالت ميبره)
.
.
.
ادامه دارد...
.
.
.
ادامه
dcr علاوه بر خوبي هاي خاص خودش يك مشكل هم داره صحنه هاي كه كمي تاريك هست را تاريك ميكنه اين در حالي هست كه بعضي از جزئيات فيلم را از دست ميديد در هر حال فقط براي نمايش فيلم پيشنهاد ميشه
color boost بيشتر براي طراحان (فتوشاپ كارا و طراحان خاص ) گذاشته شده ولي براي كار عادي روزانه با كامپيوتر هم ميشه از اون استفاده كرد دوباره اين نكته را هم بگم كه هر كدام از تنظيمات eq , dcr,color boost فقط به تنهايي فعال ميشن نه همراه هم.اگه خواستيد color boost را براي ديدن فيلم روشن كنيد از گزينه auto detect اون استفاده كنيد شايان ذكر هست كه با فعال كردن اين حالت رنگ پوست آدماي فيلم طبيعي تر(شايد پررنگ تر) آسمان آبي تر وسبزه ها سبزتر نمايش داده ميشه.
در آخر اين نكته را اضافه كنم كه براي ديدن يك فيلم مي توانيم از كارت گرافيك 64 مگابايت استفاده كرد هم ميشه 2گيگ استفاده كرد ولي خروجي كه اون 2گيگ ميده خيلي بهتر از اون 64 هست مثال سادش هم يك اتومبيل ژيان شما را مقصد ميرسونه هم يك bmw 2009 كلاس 7 فقط بحث راحتي و سرعت پيش مياد.اين مانيتور(2230fm) براي تكنولژي روز ساخته شده با اين اينكه از سيستم هاي قديمي هم پشتيباني ميكنه ولي بهتره از پرقدرت ترين و جديدترين سيستم كامپيوتري در كنار اين مانيتور استفاده بشه.مانيتور 2230fm با رزوليشن 1050*1680 يك مانيتور عالي براي نمايش مي باشه.
براي مشاهده بهتر فيلم در مانيتورهاي 2230fm aoc سعي كنيد از نرم افزار power dvd 8 استفاده كنيد تنظيماتش را هم انجام بديد تا انشا ا... تصويري عالي داشته باشيد.(كيفيت فيلم هم خيلي موثر هست.از فيلم هاي dvd اصلي استفاده كنيد)
نكته !
براي مشاهده فيلم سعي كنيد فاصله خودتان را از lcd بيشتر از حالت كار با ويندوز انتخاب كنيد تا بزرگي پيكسل ناشي از كيفيت پايين بعضي از فيلم ها باعث اذيت تون نشه.
Last edited by mba2500; 24-02-2009 at 12:00.
.
.
.
ادامه
dcr علاوه بر خوبي هاي خاص خودش يك مشكل هم داره صحنه هاي كه كمي تاريك هست را تاريك ميكنه اين در حالي هست كه بعضي از جزئيات فيلم را از دست ميديد در هر حال فقط براي نمايش فيلم پيشنهاد ميشه
color boost بيشتر براي طراحان (فتوشاپ كارا و طراحان خاص ) گذاشته شده ولي براي كار عادي روزانه با كامپيوتر هم ميشه از اون استفاده كرد دوباره اين نكته را هم بگم كه هر كدام از تنظيمات eq , dcr,color boost فقط به تنهايي فعال ميشن نه همراه هم.اگه خواستيد color boost را براي ديدن فيلم روشن كنيد از گزينه auto detect اون استفاده كنيد شايان ذكر هست كه با فعال كردن اين حالت رنگ پوست آدماي فيلم طبيعي تر(شايد پررنگ تر) آسمان آبي تر وسبزه ها سبزتر نمايش داده ميشه.
در آخر اين نكته را اضافه كنم كه براي ديدن يك فيلم مي توانيم از كارت گرافيك 64 مگابايت استفاده كرد هم ميشه 2گيگ استفاده كرد ولي خروجي كه اون 2گيگ ميده خيلي بهتر از اون 64 هست مثال سادش هم يك اتومبيل ژيان شما را مقصد ميرسونه هم يك bmw 2009 كلاس 7 فقط بحث راحتي و سرعت پيش مياد.اين مانيتور(2230fm) براي تكنولژي روز ساخته شده با اين اينكه از سيستم هاي قديمي هم پشتيباني ميكنه ولي بهتره از پرقدرت ترين و جديدترين سيستم كامپيوتري در كنار اين مانيتور استفاده بشه.مانيتور 2230fm با رزوليشن 1050*1680 يك مانيتور عالي براي نمايش مي باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)