تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 1185 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خب مگه 20 تومن جایی هست؟ فکر کنم 25 ارزون ترین باشه نهایت به قول دوستمون چونه بزنیم 22 اینا بدن!

شما همه کارهاشو تست کردید که میگید بهترین کارش ممورایز هست؟

من میدونم ادکلن اماراتی چیز شاخی نیست ولی یه ادکلن دم دستی میخوام که توی دانشگاه و اینا بزنم..نمیخوام هر دفعه میرم بیرون ادکلن 60 تومنی بزنم..پرسیدم گفتن امپر بوهاش خوبه..

خب چطوریه؟
    من 4-5 تاشون رو تست زدم.قیمتاشون هم بالایه 20 تومن نبود.

کوبیسم هم خیلی خوب بود.

....................

امروز اینو تست کردم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ته بویه آلبالو میداد.باحال بود ولی موندگاری افتضاح.

حالا جالبه اصلا جزوه ترکیبات آلبالو نیست.حالا نمیدونم اون تقلبی بوده یا من اشتباه کردم.

لاکوست لاکوست رو کی تست زده؟
    Last edited by cyber861; 22-10-2011 at 01:03.

2. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من 4-5 تاشون رو تست زدم.قیمتاشون هم بالایه 20 تومن نبود.

کوبیسم هم خیلی خوب بود.

....................
    خب کجا تست زدید؟

4. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بچه ها من ck one رو سفارش دادم
    200 میل تستر 46 چطوره ؟ :ی
    اگه اصلی باشه من دارم عالیه.هر چی تو بازار تست میکنم بویه ماله منو نمیدن.فکر کنم همشون تقلبی باشن.

من همین تستر 200 میلش رو پارسال 32 تومن گرفتم.خداییش پیدا کنم بازم میگیرم.

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

اراک.پاساژ فردوسی

6. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خب مگه 20 تومن جایی هست؟ فکر کنم 25 ارزون ترین باشه نهایت به قول دوستمون چونه بزنیم 22 اینا بدن!

شما همه کارهاشو تست کردید که میگید بهترین کارش ممورایز هست؟

من میدونم ادکلن اماراتی چیز شاخی نیست ولی یه ادکلن دم دستی میخوام که توی دانشگاه و اینا بزنم..نمیخوام هر دفعه میرم بیرون ادکلن 60 تومنی بزنم..پرسیدم گفتن امپر بوهاش خوبه..

:
    من توی اصفهان یه مغازه هست اکثرا لوازم ارایشی بهداشتی رو از اونجا میخرم چون جناسش اصله...
    ادکلن های امپر رو هم یه سریش رو داشت که اتفاقا کوبیسم رو ازش 15 برداشتیم ...
    خیلی از کارهای اجمل رو هم داشت همگی هم حدود 15 الی 20

8. 4 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من یه ادکلن میخوام که به شدت بوی توتون و پیپ و سیگار از این چیزه بده...بیشتر دلم میخواد بوی توتون پیپ بده اما هر جا میرم هی این کاپیتان بلک کذایی رو بهم معرفی میکنند...والا به نظرم این کاپیتان بلک اصلا بوی توتون پیپ نمیده....کسی ادکلن بهتری که قشنگ بوی توتون درستو حسابی بده سراغ نداره؟؟؟
    والا یه دونه Royale جعبه فلزی چینی هست که قیمتش 7 تومنه به نظرم اون خیلی بیشتر از کاپیتان بلک بوی توتون پیپ میده.
    بازم خواهشا کسی چیز بهتر سراغ داره بهم بگه....بوی توتون درست و حسابی میخواما...یه جوری که انگار 10 تا پیپ رو با هم کشیده باشی پیرهنت قشنگ بوی دود پیپ گرفته باشه...
    توباکو وانیله از تام فورد...به نظر خیلی ها بهترین عطر جهان هستش...50 میلش حدودا 250 دلاره...
    پیور هاوانا از ماگلر رو تونستی تست کن...یکی از خوشبو ترین عطرهای حال حاضر دنیا...
    پیور مالت هم هست که پرفیوم شاپینگ داره البته عجیبه که وقتی قیمت جهانیش به دلیل محدودیت در تولید الان روی 150 دلار هستش چطوری پرفیوم شاپینگ میده 80

10. 5 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام بچه ها

خسته نباشید .
    من چند تا سوال دارم
    1. این عبااراتی که پشت شیشه ها نوشته دقیقا یعنی چی و کدومش بهتره ؟(Edu de perfume ,Edu de.... )

2.من یه عطر یا ادکلن (اینم نفهمیدم که چیه قضیه اش) که دخترونه باشه می خوام . متناسب با فصل زمستان فکر کنم باید بوی گرم بگیرم . اما برام بوی خوش و ماندگاری بالا و قدرت پخش(پخش در فضا) برام مهمه (اصل بودن و با کیفیت بودن). شخصی که براش این عطر رو کادو میبرم خیلی برام ارزش داره و البته عطر و ادکلن رو هم خیلی خوب می شناسه . دوست دارم یه عطر خوش بو برای یه آدم پر تحرک بخرم که کیفیت بالایی داشته باشه . از این عطر یا ادکلن هایی که هرجا میزنه کاملا به چشم بیاد و تکراری نشه . هر گلی زدید به سر خودتون زدید دیگه . بگید از کجا هم بخرم . فردا می خواام تا ظهر برم برای خرید اما جایی رو نمی شناسم که رفااقت سرش بشه و یه مرد رو رو سفید کنه !! کمک لطفا . قیمت هم هرچند که پولم میدونم کم اما 100 تومن می تونم بدم . کمه اما چیزی هست که از دستم میاد دیگه

سلیقه اش هم فقط می دونم یه گوچی آبی داره که دوستش داره !!

12. 2 کاربر از bluray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام بچه ها

خسته نباشید .
    من چند تا سوال دارم
    1. این عبااراتی که پشت شیشه ها نوشته دقیقا یعنی چی و کدومش بهتره ؟(Edu de perfume ,Edu de.... )

2.من یه عطر یا ادکلن (اینم نفهمیدم که چیه قضیه اش) که دخترونه باشه می خوام . متناسب با فصل زمستان فکر کنم باید بوی گرم بگیرم . اما برام بوی خوش و ماندگاری بالا و قدرت پخش(پخش در فضا) برام مهمه (اصل بودن و با کیفیت بودن). شخصی که براش این عطر رو کادو میبرم خیلی برام ارزش داره و البته عطر و ادکلن رو هم خیلی خوب می شناسه . دوست دارم یه عطر خوش بو برای یه آدم پر تحرک بخرم که کیفیت بالایی داشته باشه . از این عطر یا ادکلن هایی که هرجا میزنه کاملا به چشم بیاد و تکراری نشه . هر گلی زدید به سر خودتون زدید دیگه . بگید از کجا هم بخرم . فردا می خواام تا ظهر برم برای خرید اما جایی رو نمی شناسم که رفااقت سرش بشه و یه مرد رو رو سفید کنه !! کمک لطفا . قیمت هم هرچند که پولم میدونم کم اما 100 تومن می تونم بدم . کمه اما چیزی هست که از دستم میاد دیگه

اینو میگی؟

کد:
    یا این؟

کد:

14. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

دوستان من یه ادکلن میخوام که به شدت بوی توتون و پیپ و سیگار از این چیزه بده...بیشتر دلم میخواد بوی توتون پیپ بده اما هر جا میرم هی این کاپیتان بلک کذایی رو بهم معرفی میکنند...والا به نظرم این کاپیتان بلک اصلا بوی توتون پیپ نمیده....کسی ادکلن بهتری که قشنگ بوی توتون درستو حسابی بده سراغ نداره؟؟؟
    والا یه دونه Royale جعبه فلزی چینی هست که قیمتش 7 تومنه به نظرم اون خیلی بیشتر از کاپیتان بلک بوی توتون پیپ میده.
    بازم خواهشا کسی چیز بهتر سراغ داره بهم بگه....بوی توتون درست و حسابی میخواما...یه جوری که انگار 10 تا پیپ رو با هم کشیده باشی پیرهنت قشنگ بوی دود پیپ گرفته باشه...
    سلام. فکر کنم عطر Morena رو اگه گیرتون بیاد بپسندید چون دقیقا بوی پیپ میده با ماندگاری خوب. قیمتش هم زیاد نیست حدود 20 تا 25. اگه میخواین بدونید چه شکلیه تو عکسی که من از عطرام گذاشتم ردیف عقب سمت راست بغل اون اسپری نارنجیه هست. همونی که مشکیه و حالت پیچ خورده داره.

16. 4 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من اگه باشم برای دعوا Polo Double Black میزنم و بعد آهنگ Relentless, Reckless Forever رو میذارم گوشم تا دعوا رو ببرم....اگه گفتی مال کیه؟؟؟

---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------

من مدل های Dark temperature و Africa رو داشتم که به همراه Instinct 3 تاشونو جزو بهترین کارای Axe میدونم به خصوص Africaرو
    Children of Bodom

امروز تو داروخانه م فاطمی دیدم axe رو 3900 گذاشته. چند خریدی axe رو؟

cigar remy latour و Cigar Commander Remy Latour امتحانی بکن. ارزان هم هستند. اولی رو اینجا دیدم ولی دومی رو نه

متاسفانه افتر شیو بالم arko adventure چیزی نبود که میخواستم. 2 دفعه استفاده کردم و پوست رو اصلا مرطوب نمیکنه. پوستم کاملا خشک میمونه که نصفه شب بلند شدم و کرم زدم بس که احساس ناراحتی میکردم.حالا نمیدونم مدل extra sensitive بهتره یا نه. دنیال یک چیزی هستم که پوست رو زنده و با طراوت کنه و در کل روز مرطوب نگه داره.
    مثل اینکه مجبورم برم سراغ همون نیوآ
    Last edited by hike; 22-10-2011 at 12:29.

18. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام بچه ها

خسته نباشید .
    من چند تا سوال دارم

Chanel Coco Mademoiselle رو یک امتحان کن
    کد:

20. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •