تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: کدام مادربرد بهتر است؟؟

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا اینکه درایور تو دی وی دی شما نبوده بحث به وارد کننده و ... برمیگرده البته درایوری که تو نسخه اصلی موجوده نه بعدها WHQL عرضه بشه...در مورد مشکل دما و طراحی برد هم اگه تهویه کیس و گرافیکت رو بهتر کنی قطعا مشکلت حل میشه اگه خود پل آسیب ندیده باشه...

....
    متاسفانه ما تا وقتی مشکلی نداریم قطعات و برند خودمون رو بهترین می دونیم و به همه پیشنهاد می کنیم ولی اگه کوچکترین مشکلی وجود داشته باشه که اکثرا قابل حله به کل سری برند و مدل و حتی کسی که پیشنهاد کرده ...تعمیم میدیم و توهین می کنیم و به همه توصیه می کنیم اون قطعه رو نخرن در حالی که تعمیم دادن اصلا درست نیست خیلی از دوستان از همین انجمن پیشنهاد سری P6T گرفتن الانم بدون مشکل با اورکلاک کاربردی دارن استفاده می کنن یا تو انجمنهای دیگه...

یکم منطقی باشید برند ایسوز یکی از بهترینهاست اما بهترین نیست و هیچ تضمینی هم وجود نداره جنسی که شما می خری از بازار ایران بالاترین کیفیت ساخت پشتیبانی و خدمات و گارانتی داشته باشه اینا به سری وارد شده و شرکتهای توزیع و خدمات و گارانتی برمیگرده...

همگی موفق باشید

پ.ن:اگه به هر قسمتی نظر یا جوابی دارید پروفایل یا خصوصی که بحث منحرف نشه...
    دوست عزیز من نگفتم که برند ایسوس بدیه و به کسی هم توصیه نکردم که از ایسوس چیزی نخره , مشکل من با طراحی این مدل برده که بهش اشاره کردم و بهتره بدونید که این مشکل با تهویه کیس و گرافیک هم حل نمیشه چرا که اولا گرمایی که از پشت کارت گرافیک بلند میشه ربطی به خنک کننده گرافیک نداره که بشه کنترلش کرد دوما کیس بنده 1 فن 25 سانتی در بغل و 2 فن 12 سانتی در جلو و عقب کیس و 1 فن 8 سانتی در بالا داره و داخل کیس کاملا خنکه اما مشکل همچنان پا برجاست

اما در مورد حرفهای دوستمون(mostafa) فکر کنم دچار سوء تفاهم شدید منظور من از نقل قول کردن حرفهای شما این بود که بگم منم هم مثل شما با یه مدل از مادربردهای اییسوس مشکل پیدا کردم و مثل شما ناراحتم فقط همین

2. این کاربر از mehshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان یه مادربرد دوال سی پی یو ای ام دی معرفی میکنید !
    فقط تو ایران هم باشه و حدود قیمت رو هم بفرمایید
    تاپیک جدید ایجاد کنید بودجه کاربرد و .. رو هم ذکر کنید!

سلام

من که کلا متوجه هدف شما از نقل قول کردن مطالبم نشدم .... و اینکه این حرفها چه ربطی به مشکل لاینحل مادربرد بنجل من دارد!

اما اگر از منظور من در مورد :
    " هستند افرادی که بدون داشتن تجربه واقعی با قطعه ای براحتی آن را به دیگران توصیه میکنند "

این سوء تفاهم پیش آمده که من دارم وارد بحث و جدل های بیهوده میشوم و قرار است اسم عده ای را ببرم و تحریک کننده باشم.... خیر . اگر نوشته های من چنین منظوری را رسانده من در همینجا عذر خواهی میکنم
    سلام

دوست عزیز منظور من هم اینه که اگه فکر می کنید همه سری های P6T چنین مشکلی دارند یا برند ایسوز به درد نمی خوره و کسی که به شما پیشنهاد کرده اشتباه کرده و مسئولیت مستقیمی در قبالش داره مطرح کنید همین...

آدرس این تاپیک رو فقط برای این دادم که مشخص شود من مادربرد ایسوس دارم اگر هم لازم میدانید از سیستم و خصوصا مادریرد عکس بگیرم و بگذارم تا مشخص گردد که کسی اینها را نوشته واقعا یک ASus P6T دارد متاسفانه!
    مشخص هست که شما دارای این مین و مشکل هستید کسی زیر سوال نبرد

موفق باشی

دوست عزیز من نگفتم که برند ایسوس بدیه و به کسی هم توصیه نکردم که از ایسوس چیزی نخره
    دوست عزیز من نه با شما بودم نه اون دوستمون یک چیز کلی گفتم...

مشکل من با طراحی این مدل برده که بهش اشاره کردم و بهتره بدونید که این مشکل با تهویه کیس و گرافیک هم حل نمیشه چرا که اولا گرمایی که از پشت کارت گرافیک بلند میشه ربطی به خنک کننده گرافیک نداره که بشه کنترلش کرد دوما کیس بنده 1 فن 25 سانتی در بغل و 2 فن 12 سانتی در جلو و عقب کیس و 1 فن 8 سانتی در بالا داره و داخل کیس کاملا خنکه اما مشکل همچنان پا برجاست
    در مورد این من و خیلی از دوستانم این مین رو تست کردیم با کیس های رنج متوسط و کارتهای به مراتب پرمصرفتر و دمای بیشتر هیچ مشکلی نبوده شما حتما خود پل شمالی و سایر قطعات رو بررسی کنید

من میگم نه برتری نه ضعف رو با یک و دو مورد تعمیم ندیم همین!اگه P5Q شما مشکل داره دلیل نمیشه کل P5Q ها مشکل داشته باشن و ...

موفق باشی

4. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pejman_cheerful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHran

پيش فرض

سلام

مشخص کنید که کاربردتون چیه اورکلاک حرفه ای می کنید مولتی جی پی یو استفاده می کنید سیستم طولانی مدت روشن هست و ...

حداکثر هزینه رو مشخص کنید و چرا حتما برند ایسوز؟

کاربرد من با سیستم رندرهای متوالیه سیستم هم زیاد روشن میمونه
    من بوجه ای که برای مادربرد گذاشتم 350.000 تومان
    بودجه کلی 1.700.000 تومان

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHran

پيش فرض

دوستان با وجود اینکه من با نرم افزار های 3D Max و Maya (و بازی) کار میکنم ، اگر از سی پی یو های 1366 صرف نظر کنم و به سمت 1156 برم چی؟
    در اون شرایط بین X58 و P55 کدام برتری بیشتری در رابطه با کار من دارند؟
    و در سری P55 کدام مادربرد از نظر شما توانایی خوبی دارد؟
    لطفا گفته های خود را با عکس و قیمت قطعه ارسال کنید.

متشکرم.

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض بهترين

سلام

مشخص کنید که کاربردتون چیه اورکلاک حرفه ای می کنید مولتی جی پی یو استفاده می کنید سیستم طولانی مدت روشن هست و ...

حداکثر هزینه رو مشخص کنید و چرا حتما برند ایسوز؟

و اما:

دوست عزیز در مورد قسمتهای مشکی و راه حل و... جدا جای بحث هست اما فعلا و اینجا نه

ولی در مورد موارد قرمز :

اولا من با نام کاربری IYIostafa در بخش سخت افزار تاپیکی برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا نکردم اگه با یوزر دیگه تاپیک ایجاد کردی اسم یوزر و لینک تاپیک رو بدید و اگه از روی حرف دیگران یا تاپیکهای دیگه به نتیجه رسیدید که هیچ...

دوم:اون تیپ افراد رو صراحتا مشخص کنید منظورتون با چه کسی هست تا اگر هستند پاسخگو باشند در غیر اینصورت ...

بله کم و بیش موافقم تو تستهایی که برای این سری انجام شده (خودم هم تست کردم) بعضی از این مینهای مخصوصا برای اورکلاک حرارت بوت باگ بایوس داشتند...ا

لبته اگه واقعا نیاز به یه مین حرفه ای هست چنین هزینه بکنید در این محدوده زمانی 1156 و 1366 با توجه به کارایی صرفه اقتصادی اورکلاک پشتیبانی سی پی یو امکانات مولتی جی پی یو و... بحث جالبی هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا اینکه درایور تو دی وی دی شما نبوده بحث به وارد کننده و ... برمیگرده البته درایوری که تو نسخه اصلی موجوده نه بعدها WHQL عرضه بشه...در مورد مشکل دما و طراحی برد هم اگه تهویه کیس و گرافیکت رو بهتر کنی قطعا مشکلت حل میشه اگه خود پل آسیب ندیده باشه...

....
    متاسفانه ما تا وقتی مشکلی نداریم قطعات و برند خودمون رو بهترین می دونیم و به همه پیشنهاد می کنیم ولی اگه کوچکترین مشکلی وجود داشته باشه که اکثرا قابل حله به کل سری برند و مدل و حتی کسی که پیشنهاد کرده ...تعمیم میدیم و توهین می کنیم و به همه توصیه می کنیم اون قطعه رو نخرن در حالی که تعمیم دادن اصلا درست نیست خیلی از دوستان از همین انجمن پیشنهاد سری P6T گرفتن الانم بدون مشکل با اورکلاک کاربردی دارن استفاده می کنن یا تو انجمنهای دیگه...

یکم منطقی باشید برند ایسوز یکی از بهترینهاست اما بهترین نیست و هیچ تضمینی هم وجود نداره جنسی که شما می خری از بازار ایران بالاترین کیفیت ساخت پشتیبانی و خدمات و گارانتی داشته باشه اینا به سری وارد شده و شرکتهای توزیع و خدمات و گارانتی برمیگرده...

همگی موفق باشید

پ.ن:اگه به هر قسمتی نظر یا جوابی دارید پروفایل یا خصوصی که بحث منحرف نشه...
    با تمام حرفه هاي شما موافقم و اينکه ميگن ايسوز مشگل گرمايي داره حرف هاي ساخته ي فروشندهاست حتي در مقايسه با ديگر مادر بردها 20درصد خنک تره اينو ميتوني هم توبروشوراش ببيني هم تو سايتش خيلي از مهندسا وحرفه اي ها قبولش دارن ميتوني جستجو کني واينکه گفتي بهترين نيست قبول ندارم ميتوني بگي بهترين کدومه (حتما ميگي msi)

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

هردو پلتفرم برای کاربرد مد نظر شما خوبه ولی I7 در این امور قدرت بیشتری داره

با اون بودجه و البته کمی کمتر باز هم همون دو مدلی را که من در چند پست قبلی گفتم را می تونی انتخاب کنی

9. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

منم با COREI7 موافقم . مادربرد با قیمت مناسب میتونید FOXCONN BLOODRAGE GTI بگیرید البته برندهای دیگه هم هست که دوستان ممکنه حضور ذهن و آشنائی بیشتر داشته باشند . من فاکسکان کار میکنم چون راضی بود با بردهای دیگه کمتر کار میکنم .

11. این کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کاربرد من با سیستم رندرهای متوالیه سیستم هم زیاد روشن میمونه
    من بوجه ای که برای مادربرد گذاشتم 350.000 تومان
    بودجه کلی 1.700.000 تومان
    دوستان با وجود اینکه من با نرم افزار های 3D Max و Maya (و بازی) کار میکنم ، اگر از سی پی یو های 1366 صرف نظر کنم و به سمت 1156 برم چی؟
    در اون شرایط بین X58 و P55 کدام برتری بیشتری در رابطه با کار من دارند؟
    و در سری P55 کدام مادربرد از نظر شما توانایی خوبی دارد؟
    لطفا گفته های خود را با عکس و قیمت قطعه ارسال کنید.
    بله بهتره که اگه امکان هزینه بیشتر رو دارید حتما 1366 بگیرید البته واقعا از نظر صرفه اقتصادی 1156 برتر هست

شما که اورکلاک حرفه ای و مولتی جی پی یو استفاده نمی کنی نیاز نیست حتما مادربردهای حرفه ای بگیری اگه در مورد ایسوز شک داری بهتره همرده های فکسکان گیگا و ام اس آی رو بگیری

با تمام حرفه هاي شما موافقم و اينکه ميگن ايسوز مشگل گرمايي داره حرف هاي ساخته ي فروشندهاست حتي در مقايسه با ديگر مادر بردها 20درصد خنک تره اينو ميتوني هم توبروشوراش ببيني هم تو سايتش خيلي از مهندسا وحرفه اي ها قبولش دارن ميتوني جستجو کني واينکه گفتي بهترين نيست قبول ندارم ميتوني بگي بهترين کدومه (حتما ميگي msi)
    برادر من!هر برندی در یک سری قطعه حتما چندتا مشکل دار و معیوب داره اینکه میگن داغ می کنه همون مشکل باگهای بایوسش هست و موجوده!بهترین مطلق نداریم!هیچ برندی بهترین نیست در هر رنج متناسب کاربرد و امکانات و ... چند مدل از برندهای مختلف هستند که مقایسه میشن حالا یکی میگه ایسوز بدترین یکی میگه بهترینه اینا هر دوش رد شده هست...

منم با COREI7 موافقم . مادربرد با قیمت مناسب میتونید FOXCONN BLOODRAGE GTI بگیرید البته برندهای دیگه هم هست که دوستان ممکنه حضور ذهن و آشنائی بیشتر داشته باشند . من فاکسکان کار میکنم چون راضی بود با بردهای دیگه کمتر کار میکنم .
    قیمتش رو هم همینجا میگی؟

13. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHran

پيش فرض

خوب پس با این حال ما میریم سراغ همون 1366.

فقط اینکه اگه ممکن هست یک مادربرد خوب به من معرفی کنید تا من از این گمراهی برای خرید مادر برد در بیام.

نهایتا 350.000 تومان برای مادربرد می خوام هزینه کنم.
    بازم ممنوم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHran

پيش فرض

لطفا مادربرد معرفی شده رو با توضیحات ، عکس و قیمت بگید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •