سلام
مشخص کنید که کاربردتون چیه اورکلاک حرفه ای می کنید مولتی جی پی یو استفاده می کنید سیستم طولانی مدت روشن هست و ...
حداکثر هزینه رو مشخص کنید و چرا حتما برند ایسوز؟
و اما:
دوست عزیز در مورد قسمتهای مشکی و راه حل و... جدا جای بحث هست اما فعلا و اینجا نه
ولی در مورد موارد قرمز :
اولا من با نام کاربری IYIostafa در بخش سخت افزار تاپیکی برای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیدا نکردم اگه با یوزر دیگه تاپیک ایجاد کردی اسم یوزر و لینک تاپیک رو بدید و اگه از روی حرف دیگران یا تاپیکهای دیگه به نتیجه رسیدید که هیچ...
دوم:اون تیپ افراد رو صراحتا مشخص کنید منظورتون با چه کسی هست تا اگر هستند پاسخگو باشند در غیر اینصورت ...
بله کم و بیش موافقم تو تستهایی که برای این سری انجام شده (خودم هم تست کردم) بعضی از این مینهای مخصوصا برای اورکلاک حرارت بوت باگ بایوس داشتند...ا
لبته اگه واقعا نیاز به یه مین حرفه ای هست چنین هزینه بکنید در این محدوده زمانی 1156 و 1366 با توجه به کارایی صرفه اقتصادی اورکلاک پشتیبانی سی پی یو امکانات مولتی جی پی یو و... بحث جالبی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اینکه درایور تو دی وی دی شما نبوده بحث به وارد کننده و ... برمیگرده البته درایوری که تو نسخه اصلی موجوده نه بعدها WHQL عرضه بشه...در مورد مشکل دما و طراحی برد هم اگه تهویه کیس و گرافیکت رو بهتر کنی قطعا مشکلت حل میشه اگه خود پل آسیب ندیده باشه...
....
متاسفانه ما تا وقتی مشکلی نداریم قطعات و برند خودمون رو بهترین می دونیم و به همه پیشنهاد می کنیم ولی اگه کوچکترین مشکلی وجود داشته باشه که اکثرا قابل حله به کل سری برند و مدل و حتی کسی که پیشنهاد کرده ...تعمیم میدیم و توهین می کنیم و به همه توصیه می کنیم اون قطعه رو نخرن در حالی که تعمیم دادن اصلا درست نیست خیلی از دوستان از همین انجمن پیشنهاد سری P6T گرفتن الانم بدون مشکل با اورکلاک کاربردی دارن استفاده می کنن یا تو انجمنهای دیگه...
یکم منطقی باشید برند ایسوز یکی از بهترینهاست اما بهترین نیست و هیچ تضمینی هم وجود نداره جنسی که شما می خری از بازار ایران بالاترین کیفیت ساخت پشتیبانی و خدمات و گارانتی داشته باشه اینا به سری وارد شده و شرکتهای توزیع و خدمات و گارانتی برمیگرده...
همگی موفق باشید
پ.ن:اگه به هر قسمتی نظر یا جوابی دارید پروفایل یا خصوصی که بحث منحرف نشه...