درود
همون قسمتی که با کارد قرمز رنگ مشخص کردید نوشته شده :
origin id at the upper-left corner که فکر کنم شما اگه Left رو به Center تغییر بدین . {البته فکر کنم}
دل رو به دریا بزنین و تست کنید
درود
همون قسمتی که با کارد قرمز رنگ مشخص کردید نوشته شده :
origin id at the upper-left corner که فکر کنم شما اگه Left رو به Center تغییر بدین . {البته فکر کنم}
دل رو به دریا بزنین و تست کنید
به این خط مقدار بدید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثل: 0, -75
ضمن تشکر از ارش عزیز پس از کلنجار رفتن فراوان به خواسته ام رسیدم.نتیجه ای که من میخواستم رو پس از سورس براتون میگذارم:
چیزی که در ابتدا بود:
# Settings
# Original frame size
size: 720x576
# Origin, relative to the upper-left corner, can be overloaded by aligment
org: 0, 0
# Image scaling (hor,ver), origin is at the upper-left corner or at the alignment coord (x, y)
scale: 100%, 100%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که من تغییر دادم :
# Settings
# Original frame size
size: 720x430
# Origin, relative to the upper-left corner, can be overloaded by aligment
org: +159, 0
# Image scaling (hor,ver), origin is at the upper-left corner or at the alignment coord (x, y)
scale: 55%, 55%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری می تونم زیرنویس با پسوند sub & INXرو باز کنم و یه تغییراتی در متنش بدم؟؟ با وردپد یا نوت پد امتحان کردم باز نشد میشه راهنمایی کنید
متن زیرنویس با فرمت sub idx را نمیتوانی تغییر بدهی. چون نوشته هایش بصورت عکس است.نوشته شده توسط bahagh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میتوانی رنگش را عوض کنی.
یا اینکه یک خط یا چند خطش را کلا حذف کنی.
خب اگه بخوام یه خطش رو کلا حذف کنم چطوری بادی اینکار رو بکم؟؟نوشته شده توسط amir_t6262 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید زمان آن خط را یادداشت کنی، بعد فایل idx زیرنویس را با notepad باز کنی و بعد از آن، زمان آن خط را در بین زمانهایی که داخل این فایل idx است را پیدا و حذف کنی.نوشته شده توسط bahagh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حذف زمان آن خط، دیگر آن خط نمایش داده نمیشود.
من نتونستم این نرم افزار رو نصب کنم یعنی نصب میشه ولی بازش که می کنم ارور میده و نرم افزار رو بسته می شه از قبل احتیاج به نصب نرم افزار دیگه ای هست برای اجراش مثل جاوا یا ...؟؟؟
سلام
دوستان من یه مشکل جدی دارم با زیرنویس سریال دکستر فصل 1 نسخه بلوری
زیرنویس بصورت کمرنگ نشون داده میشه و فرمت زیرنویس idx هستش کی میدونه کمکم کنه پررنگش کنم؟
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)