نمونه كدي ازش ندارين؟نوشته شده توسط ultimator [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونه كدي ازش ندارين؟نوشته شده توسط ultimator [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من صفحه ی وب رو طراحی می کنم در محيط Visual Studio وقتی که Run می کنم نمی دانم چرا صفحه ی مرور گر پيغام CANNOT FIND THE SERVER يا CANNOT FIND THIS PAGE نمايش داده می شود! iis را هم نصب کردم! کسی نمی دونه مشکل از چيه؟
سلام دوستان
من برای طراحی یک وب سایت در زمینه ویدئو پرژکتور نیاز به چند تا Template با فرمت PSD دارم که بتونم ویرایشاتم رو روش انجام بدم ممنون میشم در این زمینه بنده رو راهمایی کنید
با تشکر
سلامنوشته شده توسط Ship Storm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد جان یه تاپیکی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست بدی همینی که میخوای رو بهت میدن اینجا جاش نبود
مرسی
سلام
میخوام تو سایتم یه محلی رو قرار بدم که طرف ایمیل+پسوردش رو زد بتونه وارد ایمیلش تو سایت بشه مثلا طرف زد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1234567
اتوماتیک وصل بشه به بخش ایمیلش تو سایت و بتونه ایمیلش رو از این طریق برسی بکنه
برای این موضوع نیاز مند راهنمایی های شما عزیزان هستم
با تشکر
سلام، من يه مشکل دارم ، اون اينه که وقتی از دستور
;()File.Delete استفاده ميکنم ارور ميده.
در ضمن من از #C استفاده ميکنم و <%"Import Namespace="System.IO@%> رو هم بالای صفحه نوشتم.
ميخوام يه فايل از رو server بردارم وقتی رويدادی که ميخوام اتفاق ميفته.
ممنون ميشم اگه کمکم کنيد.
با سلام خدمت اولتیماتور
من از همون هاست مجانیهاستفاده می کنم.. می خواستم ببینم شما چطوری فایل دیتابیس sql رو روی این هست گذاشتین. وقتی از تو سایت میخوام فایل sql رو باز می کنم به connection string اون error میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از توی پنل سایت هم connection string گرفتم ولی بازم ارور میده.
شما چطوری تو این سایت sql میذارین ؟؟
ممنون از راهنماییتون
با سلام خدمت دوستان
من از همون هاست مجانیهکه معرفی کردین استفاده می کنم.. می خواستم ببینم شما چطوری فایل دیتابیس sql رو روی این هست گذاشتین. وقتی از تو سایت میخوام فایل sql رو فراخوانی می کنم به connection string اون error میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از توی پنل سایت هم connection string گرفتم ولی بازم ارور میده.
شما چطوری تو این سایت sql رو قرار میدین ؟؟
ممنون از راهنماییتون
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط M_i_L_i [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست کاربران جدید تا مدتی برای نمایش باید تأیید بشه. لطفاً از دوباره فرستادن مطلب خودداری کنید!
توی پوشه App_data و کانکشن استرینگ رو با توجه به اسمش میگیریم .. حالا هر اروری داد باید بررسی بشه ممکنه از چیز دیگه باشه !شما چطوری تو این سایت sql میذارین ؟؟
چه اروری ؟
خب ممکنه آدرس فایل رو درست نداده باشین کد همون خط رو کامل بنویسین و ارورش رو نیز همچنینسلام، من يه مشکل دارم ، اون اينه که وقتی از دستور
;()File.Delete استفاده ميکنم ارور ميده.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)