تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 649 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فارسی ساز و تست فارسی بر روی Xperia X1i

قبلا گفته بودم که خیلی دوست دارم بر روی گوشیم فونت یا برنامه ای نصب کنم که فارسی رو خوب نشون بده و
    کمترین اشکال رو داشته باشه اما همچنین به این اشاره کردم که هرگز حاضر نیستم از برنامه های عربی بر روی
    گوشیم استفاده بکنم.

من فارسی سازی رو پیدا کردم که توسط جناب علیرضا که یک هموطن ایرانی است تهیه شده. من این برنامه و
    همچنین مطلب آن را در انجمن موبیلستان پیدا کردم و بر روی گوشی خودم اکسپریا آزمایش کردم.

این فارسی ساز در اصل برای HTC Touch Pro تهیه شده اما گفتم ریسکی بکنم و بر روی اکسپریا آزمایش کنم تا
    ببینم چی میشه. اسم این فارسی ساز Alireza Multingual Support 3.0 است که طبق توصیحاتی که داده شده
    از هسته TSD 3 Build 411 برگفته شده و بر روی Windows Mobile 5 و Win Mobile 6.1 Professional تست شده.

توضیحات:
    این فارسی ساز محیط گرافیکی ندارد و تنظیمات آن همگی به صورت پیش فرض اعمال میشود.
    این فارسی ساز پس از نصب بر روی حافظه خود گوشی و رستارت به صورت اتوماتیک فعال میشود.
    در ضمن این فارسی ساز بسیار سبک تهیه شده.
    برای استفاده از کیبورد فارسی شما باید قبل از نصب این فارسی ساز کیبوردی به اسم Resco Keyboard Pro
    را بر روی گوشی خود نصب کرده باشید و بعد از نصب فارسی ساز به تنظیمات کیبورد Resco برید و زبان فارسی
    را برای این کیبورد انتخاب کنید.
    کیبورد فارسی که همراه دیکشنری LingvoSoft Eng-Persian نصب میشود و قبلا عکس آن را در صفحات قبل
    قرار دادم با این فارسی ساز در محیط های نوشتاری بخوبی کار نمیکند و حروف را بر عکس مینویسد اما کیبورد
    Resco Keyboard Pro را که امتحان کردم این مشکل را ندارد. کیبورد LingvoSoft در محیط دیکشنری بخوبی کار
    میکند و مشکلی ندارد.
    اگر قبلا هر گونه فارسی ساز و یا عربی سازی رو بر روی گوشی خود نصب کرده اید اول باید آنها را کاملا پاک کرده
    و گوشی خود را رستارت کنید و بعد اقدام به نصب این فارسی ساز نمائید.

نتایج نصب فارسی ساز نامبرده شده بر روی Xperia X1i.

دریافت SMS فارسی.

فرستادن SMS فارسی.

تست سایت های فارسی از طریق مرورگر Opera

تست سایتهای فارسی بر روی مرورگر کند و ضعیف Internet Explorer.

تست تایپ فارسی در محیط نوشتاری Microsoft Word

بعد از نصب فارسی ساز به قسمت زیر از داخل تنظیمات وارد میشید.

حالا در تنظیمات کیبورد Resco میتونید زبان اول و زبان دوم کیبورد را تعیین کنید. تقریبا اکثر زبانها را دارد. مثلا من در
    پایین زبان اول رو فارسی و زبان دوم را انگلیسی انتخاب کردم در حالی که میتونستم زبان اول را فارسی و زبان
    دوم را مثلا ترکی انتخاب میکردم.
    این تنظیمات فقط بر روی کیبورد Resco انجام میشود و تاثیر بر وی کیبوردهای دیگر مانند کیبورد اصلی اکسپریا
    نمیگذارد پس در انتخاب کردن زبان میتونید راحت باشید و هر آنچه را که دوست داشتید انتخاب کنید.

شما میتونید این فارسی ساز از طریق یکی از لینک های زیر دانلود کنید.

Size: 817 KB
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ویرایش...

دانلود آخرین نسخه برنامه Resco Keyboard Pro همراه با کیجن. حجم 828 کیلوبایت.

کد:
    الان میخوام یه خبر کمی ناراحت کننده برای اونهایی که مثل من از کیبورد resco استفاده میکنند و لذت میبرن بدم که امیدوارم یکی راه حلی براش پیدا کنه خصوصا اگر آقا مهران که اون فایل رو معرفی کرده بتونه کمک کنه مثل گذشته بازم ممنونش میشم ...... اون خبر اینه که این کیبورد حرف "" چ "" رو نداره ، نقل قول رو هم برای همین گذاشتم که تو تصویری که مهران زحمت اون رو کشیده کاملا واضحه که این حرف توش نیست الان حدود یکی دو ساعت کمی پکرم!!
    در ضمن از سایت filesend.net از ایران مشکل داریم اگه برای کی بورد جدید میتونی لینکی بذاری از اون یکی یعنی rapidshare معرفی کنید
    Last edited by derakhshani; 02-01-2009 at 01:35.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

این هم بد نیست بخونید.
    کد:
    (به جای نقطه چین ----------- (پی سی دانلود) بزارید

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

کاهش قیمت:

gooshishop
    7,700,000 ریال

Digikala
    760000 تومان

4. 4 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ruzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما باید با file explorer بری تو بخش device memory اگه save شده باشه حتما اونجاست.توصیه میکنم برنامه dr yar bluetooth رو نصب کنی که با اون میتونی خودت یک مسیر پیش فرض رو برای فایل های بلوتوث مشخص کنی این برنامه در سایت
    کد:
    البته تو ادرس بالا بین ir و tci خط تیره(-) داره.خودم نصب کردم برنامه خوبی هستوخیلی به درد میخوره
    Last edited by ruzy; 02-01-2009 at 11:47.

داره خودمونی میشه ruzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یک راه سریع وراحت برای hard reset:

در حالی که soft key ها(دو تا دکمه فلزی) رو با هم فشار میدید گوشی رو روشن کنید دیگه نیازی به قلم و دکمه soft reset نیست.خودم تستش کردم.جواب داد

منبع=http://www.xperiax1.net/forum/xperia-x1/546-tutorial-soft-hard-resets.html

داره خودمونی میشه h_b1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال، کی بورد فینگر تاچ این گوشی از لحاظ سایز و راحتی چطوره؟!! می خوام بدونم موقع رانندگی یا راه رفتن میشه جواب مسیج داد؟

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

13

دوستان یه سوال، کی بورد فینگر تاچ این گوشی از لحاظ سایز و راحتی چطوره؟!! می خوام بدونم موقع رانندگی یا راه رفتن میشه جواب مسیج داد؟
    حتی اگه sms دادنم راحت باشه سعی نکن سر رانندگی sms بدی...هرچقدر هم حواست جمع باشه باز خطرناکه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

الان میخوام یه خبر کمی ناراحت کننده برای اونهایی که مثل من از کیبورد resco استفاده میکنند و لذت میبرن بدم که امیدوارم یکی راه حلی براش پیدا کنه خصوصا اگر آقا مهران که اون فایل رو معرفی کرده بتونه کمک کنه مثل گذشته بازم ممنونش میشم ...... اون خبر اینه که این کیبورد حرف "" چ "" رو نداره ، نقل قول رو هم برای همین گذاشتم که تو تصویری که مهران زحمت اون رو کشیده کاملا واضحه که این حرف توش نیست الان حدود یکی دو ساعت کمی پکرم!!
    در ضمن از سایت filesend.net از ایران مشکل داریم اگه برای کی بورد جدید میتونی لینکی بذاری از اون یکی یعنی rapidshare معرفی کنید
    با نصب فایل زیر مشکل شما رفع میشه :

کد:
    لینک کمکی :

کد:
    اسکرین شات :
    کد:
    این فایل کب ، توسط هموطن عزیزی به نام فرشید ، تهیه شده .

ضمنا برای حل مشکل جدانویسی فونتهای فارسی در مرورگر اوپرا ، میتونید از آموزش زیر استفاده کنید :

آقا من دیگه داشت حالم از این گوشی به هم میخورد از بس روش MOBiDIV 416 نصب کردم و فارسی ها رو توی Opera بد نشون می داد و بعد هارد ریست میکردم! اینقدر اینکار رو کردم تا به این نتیجه رسیدم که بی فایدس!

یه روز بعد از هارد ریست کردن، مثل همیشه MOBiDIV 416 رو نصب کردم، بعد از اون رفتم توی Opera، مثل همیشه حروف رو جدا از هم نشون میداد، به خودم گفتم اینطوری نمیشه، باید دست به کار بشم... خلاصه، با اجازتون یک دستگاه Resco Explorer 2008 ابتیاع کردم، توی قسمت Browser Options تیک تمام Check Box هایی که فایل ها رو Hide میکردن رو برداشتم تا همه نوع فایلی رو نشون بده، و رهسپار نبرد شدم...

بعد از اندکی پرس و جو از فایل ها و فولدر های مجاور! به فایل encoding.bin در محل C:\Windows\Opera9 مشکوک شدم، اول سعی کردم به شیوه های مختلف بازش کنم و Editش کنم، ولی موفق نشدم، بعد پیش خودم گفتم: "دلت رو بزن به دریا و فایل encoding.bin رو پاک کن! فوقش اگر بلایی سر گوشی اومد مجبور میشی Hard Reset کنی، که کار روزانت شده این روزا!"

خلاصه دلم به دریا زدم و فایل کذایی رو پاک کردم! با سلام و صلوات و پس از اقامه ی دو رکعت نماز وحشت، یه Soft Reset کردم و به سراغ Opera رفتم... با کمال مسرّت باید عرض کنم که به بهترین شکل ممکن کار میکرد!!

من به همین راحتی موفق شده بودم شر این معضل لعنتی رو از سر خودم وا کنم! کل کار گشتن دنبال فایل نیم ساعت وقتم رو گرفت فقط! دیگه داشت حالم از گوشیم به هم می خورد! به خاطر این کشف بزرگ توی این ایام امتحانات به خودم یه روز کامل استراحت مطلق بدون درس خوندن دادم!

هرچه سریعتر امتحان کنید نتیجه رو بهم بگید. فوق العاده خوشحال میشم اگر تونسته باشم کمک کنم. من توی شرایط زیر نتیجه گرفتم، باقی حالت های ممکنه، فارسی ساز های مختلف، و گوشی های دیگه رو تست نکردم...

شرایط آزمایش...
    مدل: Diamond یا HTC Touch Pro
    فارسی ساز: MOBiDIV 416 یا AlirezA Multilingual Support 3.0 build 416
    تذکر :
    بجای پاک کردن encoding.bin اونو rename کنید و در اولش مثلا یه 1 بزارید
    که اگه به مشکلی برخوردید بتونید به راحتی ریکاورش کنید
    منبع سخنان بالا :

کد:
    خط فاصلهء بین hand و heldusers رو بردارید .

10. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه h_b1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حتی اگه sms دادنم راحت باشه سعی نکن سر رانندگی sms بدی...هرچقدر هم حواست جمع باشه باز خطرناکه...
    حالا شما فکر کن من دارم راه میرم یه دستمم مثلا کیفه!!!
    می شه با یه دست با این گوشی تایپ کرد، سایز کیبورد تاچش اذیت نمی کنه؟!!

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

حالا شما فکر کن من دارم راه میرم یه دستمم مثلا کیفه!!!
    می شه با یه دست با این گوشی تایپ کرد، سایز کیبورد تاچش اذیت نمی کنه؟!!
    والا من که هنوز x1 نگرفتم.منتظرم قیمتش بیاد رو 700.چون جای افت قیمت داره...
    من کلآ گفتم sms سر رانندگی خطرناکه.چون خودم تجربه بدی دارم...1 2 ثانه sms نگاه کردم نزدیک بود ادم زیر کنم.شاید اگه sms چند کلمه بیشتر بود زده بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •