آقا من دیگه داشت حالم از این گوشی به هم میخورد از بس روش MOBiDIV 416 نصب کردم و فارسی ها رو توی Opera بد نشون می داد و بعد هارد ریست میکردم! اینقدر اینکار رو کردم تا به این نتیجه رسیدم که بی فایدس!
یه روز بعد از هارد ریست کردن، مثل همیشه MOBiDIV 416 رو نصب کردم، بعد از اون رفتم توی Opera، مثل همیشه حروف رو جدا از هم نشون میداد، به خودم گفتم اینطوری نمیشه، باید دست به کار بشم... خلاصه، با اجازتون یک دستگاه Resco Explorer 2008 ابتیاع کردم، توی قسمت Browser Options تیک تمام Check Box هایی که فایل ها رو Hide میکردن رو برداشتم تا همه نوع فایلی رو نشون بده، و رهسپار نبرد شدم...
بعد از اندکی پرس و جو از فایل ها و فولدر های مجاور! به فایل encoding.bin در محل C:\Windows\Opera9 مشکوک شدم، اول سعی کردم به شیوه های مختلف بازش کنم و Editش کنم، ولی موفق نشدم، بعد پیش خودم گفتم: "دلت رو بزن به دریا و فایل encoding.bin رو پاک کن! فوقش اگر بلایی سر گوشی اومد مجبور میشی Hard Reset کنی، که کار روزانت شده این روزا!"
خلاصه دلم به دریا زدم و فایل کذایی رو پاک کردم! با سلام و صلوات و پس از اقامه ی دو رکعت نماز وحشت، یه Soft Reset کردم و به سراغ Opera رفتم... با کمال مسرّت باید عرض کنم که به بهترین شکل ممکن کار میکرد!!
من به همین راحتی موفق شده بودم شر این معضل لعنتی رو از سر خودم وا کنم! کل کار گشتن دنبال فایل نیم ساعت وقتم رو گرفت فقط! دیگه داشت حالم از گوشیم به هم می خورد! به خاطر این کشف بزرگ توی این ایام امتحانات به خودم یه روز کامل استراحت مطلق بدون درس خوندن دادم!
هرچه سریعتر امتحان کنید نتیجه رو بهم بگید. فوق العاده خوشحال میشم اگر تونسته باشم کمک کنم. من توی شرایط زیر نتیجه گرفتم، باقی حالت های ممکنه، فارسی ساز های مختلف، و گوشی های دیگه رو تست نکردم...
شرایط آزمایش...
مدل: Diamond یا HTC Touch Pro
فارسی ساز: MOBiDIV 416 یا AlirezA Multilingual Support 3.0 build 416