يكي از دوستام اين گوشي رو خريد . صداش از w810 هم كمتره
يه مقدار هم كيفيت تصويرش از p990 پايين تره
من كه اينجوري برداشت كردم
يكي از دوستام اين گوشي رو خريد . صداش از w810 هم كمتره
يه مقدار هم كيفيت تصويرش از p990 پايين تره
من كه اينجوري برداشت كردم
اینطوری که خیلی بده....
ولی توی سایتا چیزای دیگه ای نوشته.
برعکس صدای اسپیکر این گوشی حدود ان82 هستش و صدای زنگش هم از ان82 بلندتره سایت جی اس ام آرنا چند گوشی رو از نظر بلندی صدای اسپیکر مقایسه کرده که نمره ی خیلی خوب گرفته.
جالبه که صداش تقریبا با کا850 یکی هستش
سلام خدمت گلهای انجمن
آقا ما هم 960 دار شدیم هنوز 2 ساعته به دستم رسیده و گذاشتم تو شارژ
مبارک دلفین جان داخل بستش چه چیزهای هست
قیمتش و چیزای دیگه و.......
وایییییییییی دلفین جان انقدر خوشحالم که یه نفر این گوشی رو خرید و میتونه به سوالا پاسخ بده !!!
داداش اول از همه اینا رو جواب بده
+سلام
من که مشتاقانه منتظرم
سوال همه بچه ها رو هم یدفعه میپرسم :
چند خریدی ؟
صداش توی اسپیکر چطوره ؟؟
باتریش چطوره ؟
دوربینش ؟؟
وسایل توی جعبش ؟؟؟
Ds2020 هست توش ؟
چند تا عکس از گوشی بذار همچنین عکسهایی که با گوشیت گرفتی !!!
از صداش بگوو !!
مثل آیفون راضیت کرده ؟؟؟
سلام عزیز از دیشب که دستم رسیده شارژ کردم حالا اونایی رو که تو این مدت انجام دادم میگم 1:متاسفانه 700 خریدم 2: باور یک صدای باکیفیت تو اسپیکر داره خیلی عالی بلندی صداش هم فکر کنم هم سطح 850 یا شایدم یکم بلند تر باشه امروز تست میکنم ولی کیفیتش اونقدر هست که اصلا بلندی صدا رو فراموش میکنی 3: باتری رو هم باید تست کنم ولی تا الان اونجوری که باید باشه نیست شارژ 100% بدون استفاده من شده 94% ولی میگم باید یه تست بشه 4:دوربین هم هنوز تست نکردم ولی فکر کنم هم سطح p1 باشه 5: وسایل تو جعبش شارژر -هندزفری دوتکه - یه رابط واسه اتصال به اسپیکر و یک قلم اضافه 6:ناراحت نشین ولی نه نیست تو ایران از کارا نمی کنن حتما همون اول ورش داشتن
حتما عزیز میزارمچند تا عکس از گوشی بذار همچنین عکسهایی که با گوشیت گرفتی !!!
از صداش بگوو !!
مثل آیفون راضیت کرده ؟؟؟
صداشم گفتم عالیه ولی بازم میگم یه تست کامل می خواد
مثل آیفون هنوز اونو دوست دارم باید یه چند روزی ازش استفاده کنم ولی تو همین چند ساعت خیلی ازش خوشم اومده یه چیز جالب همه میدونن سرعت آیفون آخرشه ولی صحبتی که بیشتر حول و حوش این گوشی بود میگفتن سرعت پایینی داره ولی اینجور نیست سرعتش خوبه
هنگ میکنه؟خوشدست هست؟دکمه هاش چطوره؟
دلفین جان
1- اسمتو بگو که اینقد نگیم دلفین
2- هندزفریش اینه؟
یا از همین hpm-70هاست؟
یکی از سرعتش بگو ببینیم چطوره. هر چند تا یه مقدار خرتو پرت نریزی توش نمیشه فهمید سرعتش چطوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)