سلام دوستان
من 2012 رو داشتم پاک کردم امروز 2013 رو نصب کردم اما یه مشکلی دارم!
میخواستم بدونم این ورژن 64 بیت نداره؟؟؟!! آخه تو Program File X86 نصب شده و سرویس های برنامه هم *32 هستند! (ccsvchst*32)
سلام دوستان
من 2012 رو داشتم پاک کردم امروز 2013 رو نصب کردم اما یه مشکلی دارم!
میخواستم بدونم این ورژن 64 بیت نداره؟؟؟!! آخه تو Program File X86 نصب شده و سرویس های برنامه هم *32 هستند! (ccsvchst*32)
سلام
دوستان من Norton Internet Security 2013 رو نصب کردم
یه مشکلی که دارم اینه که نمیتونم از V p N استفاده کنم دیگه !!
وقتی کانکت میشم مدت زیادی همینطور باقی میمونه بعدشم ارور 800 میده !!
وارد قسمت Advanced شده و گزینه Intrusion Prevention رو غیر فعال کنید.ببینید درست میشه یا نه؟نوشته شده توسط SH@HIN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر درست نشد اسم برنامه V/P/N رو با فاصله بنویسید تا چاره ای بیندیشیم.
خیر دوست عزیز درست نشدنوشته شده توسط *Batman* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا از برنامه ای استفاده نمیکنم!!
همون کانکشن خود v p-- n هست !
فایروالت رو غیرفعال کن و تست کن
ممکن هم هست اختلال از طرف شرکت اینترنتی باشه یک موج جدیدی از اختلال شروع شده این مسائل رو چک کنید
اگه درست نشد به نظر من بی خیال اینترنت سکوریتی شو من ندیدم اختلال آنتی ویروسی با چیز پی ان حل بشه
یا نورتون آنتی ویروس + کمودو فایروال
نه، نسخه 64 بیتی نداره.نوشته شده توسط Tom Clancy's [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چه اشکالی داره توی x86 نصب بشه.
فایروال رو غیر فعال میکنم جواب میده،منتها من حاضر نیستم حتی 1 ثانیه خاموش بشه فایروالنوشته شده توسط jolan57 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی تنظیماتش هم قسمتی نبود برای این کار ! یه رول هم تعریف کردم برا آدرس چیز چی ان بازم نشد !!
یه سوال ؟ نرم افزاری نیست مثل prox y fir e که بشه از پیز پی ان استفاده کرد ازش؟!
خب 64 بیت به مراتب عملکرد و سرعت برنامه بالاتر میره !!نوشته شده توسط polestar98g [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنوشته شده توسط SH@HIN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یه تصویر واضح از اون Rule که تعریف کردید به من نشون بدید.
سوال آخر شما از پایه خلاف قوانین انجمنه!
تفاوت محسوسی نمیکنه. برنامه های 32 بیتی در سیستم 64 بیتی با تکنیک WOW کار میکنند و فرآیندش خیلی سریع انجام میشه به حدّی که اصلاً نامحسوسه.نوشته شده توسط Tom Clancy's [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال خیلی از آنتی ویروسهای مهمّ دیگه هم 64 بیتی ندارند مثل کسپرسکی و آویرا و غیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)