یه مقاله در مورد برنامه ی nmap می خواستم (nmap win نه) ممنون میشم راهنماییم کنید من که هر چی گشتم فقط مربوط به nmapwin بود
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
یه مقاله در مورد برنامه ی nmap می خواستم (nmap win نه) ممنون میشم راهنماییم کنید من که هر چی گشتم فقط مربوط به nmapwin بود
کتاب پارسیکس (ورژن ۲)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چند وقت هست كه دنبال يك راهنما يا كتاب براي جيمپ هستم كسي سراغ داره؟
فقط راهنماي خود جيمپ و راهنماي انلاين جيمپ كار من رو راه ننداخت!؟
کتاب رایگانی که حرفه ای یاد بده در این مورد فکرنکنم گیر بیاد قبلا دنبالش بودمنوشته شده توسط c30tehran [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید از منابع تورنت بتونی گیربیاری
اینم ببینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته شده توسط c30tehran [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Author: Akkana Peck
Paperback: 584 pages
Publisher: Apress; 2 edition (January 15, 2009)
Language: English
ISBN-10: 1430210702
ISBN-13: 978-1430210702
Format: PDF
لینک 25 مگابایتی :
لینک 75 مگابایتی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* فکر می کنم تفاوت حجمی این دو لینک که هر دو مربوط به همین کتاب هستند ، در رنگ تصاویر اونها باشه ، اولی احتمالا سیاه سفید هست و دومی رنگی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا بعد ...
اين هم به نظر همون Grokking the GIMP مي ايد كه اقاي دانيال معرفي كردن
سلام....من دنبال توضیحات فارسی در مورد pipe,shared memory&socket هستم که چی هستن و چطوری ساخته میشند.مطلبی دارید؟
مفاهیم IPC
خدا خیرت بدهد.ما رو یک عمر غلام خودتون کردید..
از اینجا میتونید کتاب فراسی گیمپ رو که توسط انجمن فارسی گیمپ تهیه شده دانلود کنید
برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
من دنبال یه سری اطلاعات در مورد start up در linux می گردم. اگه میشه یه کمکی بکنید .
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)