بله اول 6 مگ و بعد 128نوشته شده توسط M e i s a m [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما آپدیت 128 مگی رو که بریزی انگار کرک رو هم ریختی
بله اول 6 مگ و بعد 128نوشته شده توسط M e i s a m [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما آپدیت 128 مگی رو که بریزی انگار کرک رو هم ریختی
وقتی بازی میکنم همش این پیغام میاد you are carrying too much to be able to run
و یک ساعت طول میکشه تا از یک نقطه به نقطه دیگری بری.هر کاری میکنم درست نمیشه هر چی غذا بهش میدم هرچی استامینوم رو پر میکنم و حتی 2 بار دوباره نصب کردم نشد که نشد.خواهش میکنم پاسخ بدیییییییییییییید من عاشق این بازی شدم
دوست عزيز شما بيشتر از اندازه مجازت وسيله برداشتي، تب رو بزن و از گزينه آيتم قسمت All رو انتخاب كن، بعد چيزايي كه لازم نداري رو روش برو و بازدن دكمه R بنداز، اون قسمت پايين شما 300 تا آيتم ميتوني داشته باشي كه بيشتر ازون برداشتي، انقد از چيزات بنداز تا اون پايين بشه 299/300 مثلا!نوشته شده توسط fireboy666 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمننيازي به نصب دوباره هم نداشت!
داداشی دمتگرم قربونت بشم من و نجات دادییییییییییییییییی داشتم میمردم.واقا نوکرتم دادا فیداااااااای مراااااااااامت
خواهش ميكنم. مشكلي بود بازم هستيم.نوشته شده توسط fireboy666 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من نسخه Razor1911 رو دانلود کردم و بازی اجرا شد البته هنوز آپدیت رو روش نصب نکردم اما وقتی وارد بازی میشم
بازی کند جلو میره و روان نیست یه حالتی مثل افت فریم داره که اصلا خوشایند نیست لطفا کمکم کنید که بتونم مشکل رو حل کنم
سیستم من هم :
Core i7 2.0GHz 6 Mb cashe
VGA : GT540M 1gig ddr3
4gig ram ddr3
windows7
البته این لپ تاب هستش و من هنوز رو پی سی این بازی رو تست نکردم
ممنون میشم کمکم کنید
این مشکل که بعد از زدن"start a new game"لوگوی اژدها میاد با دود اما وارد بازی نمیشه چیه؟
من هم نسخه رازور 1911 رو دانلود و با آپديت هاش نصب كردم، خودش همون اول بهم پيشنهاد داد بازي رو با كيفيت Medium ران كنم، من هم اوكي كردم و راحت و بدون هيچ مشكلي اجراشد، منتها بعضي از جاهاي بازي يدفه گيرميكنه و ميپره بيرون!
دوستان، راه حلي دارين؟
چطوری از پک 128 مگی استفاده کنم؟آخه فایلاش همه اینطوریه اسمشون rzr-s1ur.اصلا تو محل نصب چنین فایلایی نیست که replace شن باهاش.
سلام رفیقنوشته شده توسط Arrowtic [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با برنامه 7zip بازش کن حتما باز میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)