منم همین مشکل رو دارم بعضی موقع ها هم نمی دونم چرا squid الکی از CPU کار اضافه می کشه ! تسک مننجر رو که باز می کنم 60% سی پی یو توسط Squid اشغال شده!
اردلان جان شما می دونی مشکل کار از کجاست ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
منم همین مشکل رو دارم بعضی موقع ها هم نمی دونم چرا squid الکی از CPU کار اضافه می کشه ! تسک مننجر رو که باز می کنم 60% سی پی یو توسط Squid اشغال شده!
اردلان جان شما می دونی مشکل کار از کجاست ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
تنظيمات كانكشن همونايي در صفحات اول تاپيك بود تو قسمت Network بعدش setting وارد كردم 2-3 روز خوب بود ولي بعد هم error ------ مي ده و صفحات نمياد، الانم كه درايو C فول هست squid-r رو وارد كردم ولي هنوز هم داره به حجمش اضافه ميشه.
یکبار پوشه cache رو پاک کنید بعد دوباره دستور squid -z رو بزنید و دوباره استفاده کنید
اگر باز مشکل داشتید از Rabbit استفاده کنید
از افزونه FoxyProxy استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا حذف شود.
Last edited by IntelCentrino; 05-02-2010 at 16:52. دليل: پست اضافه
منظورتون این هست که اگر کپی از یک عکس بر روی چند سرور وجود داشته باشه فقط بار اول فایل از روی اینترنت به cache server منتقل میشه و در بازدید های بعدی از هاست های دیگر که این فایل بر روی آنها هم قرار دارد تصویر از توی کش خوانده میشه نه اینترنت؟!!؟
خب من فکر میکنم اگه از firefox استفاده میکنید راه ساده تری هم وجود داره
یه add on هست به اسم better cache. من اینجا دیدم که در موردش توصیه کرده بود:
15 KB بیشتر نیست و میتونید با افزایش حجم فولدر کش و انتخاب گزینه never به علاوه secure گزینه connection too جوابتون رو بگیریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان منم تست کردم کاملا کار میکنه
سلام
اردلان جان ، من یه مشکلی دارم ، هر کاری کردم ،اسکوئید رو که نتونستم سرویسش رو اضافه کنم ، ربیت رو هم ران می کنم ، آی پی و پورت رو هم می زنم ، آما چیزی لود نمی شه و فایرفاکس ارور می ده .
ممنون می شم کمک کنی
وقتی ربیت رو ران میکنی تو Task Manager قسمت Process رو چک کن ببین Java.exe ران هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)