تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1810 از 2605 اولاول ... 81013101710176018001806180718081809181018111812181318141820186019102310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,091 به 18,100 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مشکل لگ شدید دارم در بتلفیلد 3
    فقط منم یا بقیه هم اینطورین؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ADSL / مخابرات استان تهران

آقا دم همتون گرم . آره واسه من اونو یا همون فیبر هست. کارشناسشون میگفت من الان نمیتونم snr شما رو ببینم شما رو ارجاع میدم به مسئول فنی. من میگفتم کاهش کیفیت سرویس دارم سرعتم الان دو مگابیته بعد ایشون میگفت خب درسته دیگه دو مگابایت باید دانلود داشته باشید.میگفتم نه خانوم ریت دانلودم 250 هست ... میگفت نه سرعتتون 16 مگابیته و زیر بار نمیرفت . آخر سر نزدیک بود از پشت تلفن بزنم !
    آقا این snr مربوط به نویزه ؟ چقدر باید باشه ؟ به مشکل من مرتبطه؟
    سوال آخر اینکه ساعت دو باید مودم ری استارت کنم واسه دانلود رایگان ؟
    خط شما خوبه snr هم مربوط به نویز خطه که زیر 6 بیاد اتصال قطع میشه هیچ ربطی به سرعت نداره. مشکل شما اینه یا با اکانتینگ محدودتون کردن رو 2 مگ یا پهنای باند مخابرات محلتون محدوده وگرنه خطتون عالیه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما هر شرکتی بگیری چه تلکام چه مخابرات بزنه تو مودم 16000 یعنی تا 16مگ جواب میده
    مثلا من 16 مگ گرفتم ولی تا 12000 بیشتر نمیاد یعنی سرعت دانلودم بین 1 تا 2 مگ میده

سرعت دانلود 1 مگ در ثانیه یعنی اینترنت 8 مگ

سرعت دانلود 2 مگ در ثانیه یعنی 16 مگ

سرعت دانلود 2.2 مگ یعنی 18 مگ

2.4 مساوی 20 مگ

SNR هم باید بالای 6 باشه به قول دوستمون تا سرعت اینترنت 8 مگ به بالا بتونی بگیری

بعضی خط خونه ها نویز داره سرعت دانلود 500 کیلو بالاتر نمیره ، یعنی اون سیمی که کشیدن تا دم خونتون کشش سرعت بالاتر از 4 تا 8 مگ نداره یعنی سرعت دانلودتون 500 تا 1مگ می چرخه

حالا بخواهید نویزتون درست شه و سرعت دانلود 1 مگ بالاتر شه

باید سیم کشی تلفن خونتون رو چک کنید قدیمی نباشه

اسپلیتر 5هزار تومانه یکی بخرید نو و سیم از پریز تلفن به اون وصل کنید حالا یه دو تا خروجی میده اسپلیتر یکیش بره به تلفن خونه و یکی هم بره مودم

بعد ببینید تو مودمتون snr میره بالاتر یا نه ؟ مهم اینه پایین نیاد و بالاتر بره
    Last edited by personal_68; 29-09-2016 at 16:08.

5. این کاربر از personal_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه HeRcKoOl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون موقع دیگه خیلی خوش به حالت میشه . دستور بدید چیز دیگه ای میل ندارید !! همین نامحدودش رو هم میخوان جمع کنن
    خب میخوام اگه طرحی باشه نامحدود رو تخلیه کنم یه محدود با شبونه رایگان بگیرم:|

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا دم همتون گرم . آره واسه من اونو یا همون فیبر هست. کارشناسشون میگفت من الان نمیتونم snr شما رو ببینم شما رو ارجاع میدم به مسئول فنی. من میگفتم کاهش کیفیت سرویس دارم سرعتم الان دو مگابیته بعد ایشون میگفت خب درسته دیگه دو مگابایت باید دانلود داشته باشید.میگفتم نه خانوم ریت دانلودم 250 هست ... میگفت نه سرعتتون 16 مگابیته و زیر بار نمیرفت . آخر سر نزدیک بود از پشت تلفن بزنم !
    آقا این snr مربوط به نویزه ؟ چقدر باید باشه ؟ به مشکل من مرتبطه؟
    سوال آخر اینکه ساعت دو باید مودم ری استارت کنم واسه دانلود رایگان ؟
    فیبر مدلای مختلف داره. اون سیستمی که الان سمت شما پیاده کردن پهنای باندش محدوده و بیشتر از ۲مگ نمیدن به کسی. از مرکز هم سوال کنید همینو میگن.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

8. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

فیبر نوری یهکی دیگه از این اصطلاحات بازاری هست که اینا از خودشون در اوردن , هر کی خونش pcm خط تلفن داشته باشه بهش میگن فیبر ! و میگن فلا ن شرکت میتونه رو فیبر ! سرویس بده جلا الخالق ! فیبر فقط بین مراکز مخابراتی هست و از دم مرکز میشه سیم مسی تا به خونه برسه . ایر باس 380 هم به ایران برسه اینا به خونه فیبر نمیدن فوقش اینه که ای دی اس ال میشه وی دی اس ال , ولی همونم نمیشه چون تو اون تکنولوژی همه ی پهنای باند خط تلفن به دیتا اختصاص پیدا میکنه و باید رو خط اینتنرت ویپ بدن که اونو نمیدن چون دیگه تلفن ها رو نمیتونن چک کنن همه باهاش زنگ میزنن بی بی سی فارسی و صدای امریکا

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سرویس 8 مگ ماهی 12 گیگ مخابرات تهران رو کسی داره؟ سرعت دانلودش چه جوریه؟ شبانه داره؟

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

یادمه یه زمانی خیلی قطعی داشتم. بی نهایت .. تماما مشکل رو گردن من مینداختن که سیم کشی و فلان و بهمان.آخر سر خودشون درستش کردن من دست به هیچ چی نزده بودم.
    راستش خونه نوسازه فکر نمیکنم سیم کشی نیازی به تعمیر یا تعویض و غیره داشته باشه. هر چی هست باید از مرکز درست بشه! مثل همیشه .
    اگه نتونن حداکثر سرعت یعنی 16 رو ارائه بدن مجبورم کلا اینترنتو قطع کنم.بیخیال بشم و با ایرانسل و همراه اول سر کنم

12. این کاربر از m3hrdad.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به شدت به محاسبه میزان ترافیک مصرفیم هم معترض هستم اما قبول نمیکنن. اصلا دانلود شبانه نداشتم اما وقتی زنگ زدم گفتن شما 700 مگ دانلود داشتین .. متاسفم که قید نامحدود رو زدم

14. این کاربر از m3hrdad.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه damino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

چراغ های مودم من همش قطع و وصل میشه
    زنگ زدم 2020 میگه مشکل از سخت افزار خودتونه
    کسی این مورد رو داشته؟
    عجب سرویس های آشغالی رو میندازن به مردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •