حالا دوستان من میخواستم بدونم که از چه شیشه ای استفاده کنم بهتره و قیمتش هم حول و حوش چنده؟
اگه اسم خاصی هم داره ممنون میشم راهنمایی کنید
باز هم از شما یشکر میکنم که همیشه هیچ وقت ما رو تنها نمیزارین و به داد ما میرسید
حالا دوستان من میخواستم بدونم که از چه شیشه ای استفاده کنم بهتره و قیمتش هم حول و حوش چنده؟
اگه اسم خاصی هم داره ممنون میشم راهنمایی کنید
باز هم از شما یشکر میکنم که همیشه هیچ وقت ما رو تنها نمیزارین و به داد ما میرسید
دوستان من دیگه فیلتر خریدم فقط میخواستم بدونم که این فیلتر اشعه را پخش یا ضعیف میکنه؟
در ضمن ممنون میشم بگین که چه طوری بفهمم که مانیتورم لرزش داره یا نه!
ممنون میشم جواب بدین
در اين مورد مدل ها خيلی زياد نيست از همين شيشه های محافظ معمولی ميتونی استفاده کنی که حدود 10 تومان خوبش هست در ضمن اين ----- اشعه رو ضعيف ميکنه در مورد لرزش Refresh Rate مونيتر رو چک کن
سلام
abbas13677_2005 جان، در مورد مكانيزم اين ----- ها من چيزي نمي دونم.
و اما در مورد لرزش monitor، ببين عزيزم، فركانس monitor ت رو بزار روي 85 همه چي رديف مي شه.
خوش باشي،
©م.م.©
ممنون از راهنمایی هایتان
اما من یه گیره فلزی کوچک که انتهای ان سیمی است که وارد فیتلر مانیتور شده میبینم که نمیدونم برای چی هست
سلام
دوست عزيز فيلترهاي به دليل جمع كردن بار حاصل از تشعشعات مانيتور احتياج به تخليه اين بار دارند كه اين سيم يا گيره بايستي به اتصال زمين استاندارد متصل شود و چون در ايران همچين چيزي وجود نداره (يا شاخه سوم از برق ) بهتره اونرو به بدنه كيس بزنيد تا اگر چيزي بود داخل مدارات زمين سيستم خنثي شود
ممنون
اگه میشه بگین یه فیلتر خوب قیمتش چنده؟
سلام
عباس جان من جواب شما را در نامه خصوص هم دادم حميد عزيز و باقي دوستان نيز جواب مناسب به شما دادن . لطفا دقت كنيد
آخه اقا سقی شما گفتین که 10تومان اما من فیلترم را2تومان خریدم
پس یعنی من اشغالش رو خریدم؟
یعنی باید دوباره برم از اون خوت هاش رو بگیرم؟
اخه من کل ولیعصر رو گشتم اما همین یه دونه بود
abbas13677_2005 عزيز شما خيلی وسواس به خرج ميديد اگه شما همه جا رو گشتيد و چيزی که گرفتيد پدر مادر دار و استاندارد هست مشکلی نداره و با خيال راحت باهاش کار کنيد
ساقی جان هم گفتن موضوع سؤال شما تموم شدست لطفاً اينقدر کش نديد!
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)