شما ننوشتید چه امکاناتی مد نظرتونه,همشون شبکه های دیجیتال رو میاره.نوشته شده توسط mehdicvl [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ننوشتید چه امکاناتی مد نظرتونه,همشون شبکه های دیجیتال رو میاره.نوشته شده توسط mehdicvl [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واللا امکانات همه شون نزدیک به هم هست (مدل های تو رنج 80 تا 100 تومن).نوشته شده توسط fight12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر برام سلامت و دستگاه، لگ نداشتن و سرعت خوب، کیفیت تصویر مناسب، کمترین مشکلات ممکن (مثلا همین ایکس ویژن 363 رو اگه مشکل بهم ریختگی کانال نداشت حتما میگرفتم).
اول اینکه کدوم برند؟ بعد کدوم مدل؟
مثلا اگه چند مدل مد نرتونه به ترتیب اولویت بگید.
خیلی خیلی ممنون
یک گیرنده دیجیتال ایکس ویژن دارم اما زیرنویس فیلمها خیلی کوچک هست و گزینه تغییر فونت نداره.چطور زیرنویسش رو بزرگ کنم؟
تو سایت ماد ایران برید یا با پشتیبانی تماس بگیرید! احتمال داره آپدیت مخصوصش رو گذاشته باشن! مدل رو جستجو کنید، درایور ها رو بزنید، فایل ویژه اگه باشه میزنید و آپگرید میکنید گیرنده رو.نوشته شده توسط [ Ehsan ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مثلا برای مدل 363 آپدیت جدید گذاشتن! تو توضیحاتش گفته:
ورژن : Ver1.08
موارد اصلاح شده به شرح زیر است
- اضافه شدن قابلیت تغییر سایز زیرنویس
Last edited by mehdicvl; 23-07-2014 at 16:10.
سلام
یه گیرنده دیجیتال خوب تا 100 تومن پیشنهاد بدین که سرعت تعویض کانالش خوب باشه و بیشتر فرمت ها رو هم پخش کنه
ممنون
دوستانی که گیرنده میخرن نمیان تجربشنو اینجا بگن پس هر چی دوست دارید بگیرید.نوشته شده توسط haghiyaghi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واللا من اولش وسوسه شده بودم مکسیدر بگیرم چون امکاناتش خوبه! ولی دیدم نه سایت پدر مادر داری داره و نه هیچ! رفتم ایکس ویژن مدل 363 رو خریدم! زنگ زدم مادیران رایگان آوردم دم خونه مون، 98 تومن! کابل HDMI هم توش داشت. سرعت تعویض کانالش خوبه من مکث خاصی حس نکردم! یه چند تا مشکل ملت گفتن، که من به اونا بر نخوردم خدا رو شکر، خواهرمم همین مدل رو داره مشکل نداشت! چند تا مورد دیگه هم بود که حل شد!نوشته شده توسط haghiyaghi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه ایکس ویژن الان خوبه هم کارایی خوب داره هم پشتیبانی خوب داره و پدر مادر داره به قول گفتنی! هر مشکلی هم داشته باشی پشتیبانی زنگ میزنی جوابتو میدن! (اگه این مدل رو خریدی تو سایت دیجی کالا برو، یه چیزایی اونجا هم گفتم که به کار میاد).
موفق باشی
دوستانی که تا حالا گیرنده دیجیتال نخریدن از نسل جدید گرنده های دیجیتال که d vb-t2 هستند خریداری کنند که در آینده مجبوریم به این سمت بریم . دنای مدل 802 از این نوع می باشد.نوشته شده توسط mehdicvl [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
به نظر شما بهترین تیونر (قدرت گیرندگی) مال کدوم برنده؟ برای مناطقی که قدرت سیگنال ضعیفه میخوام و هیچ قابلیت جانبی دیگه ای برام مهم نیست فقط تیونر قوی
ممنون
سلام
یرنده های دنای قدرت یرندیشون خیلی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)