فکر کنم چیپ گرافیک این لپتاپا عمرشون فیکس چهار ساله !چجوریاست؟ چرا لپ تاپای ما با هم خراب شده، قضیه مشکوکه
فکر کنم چیپ گرافیک این لپتاپا عمرشون فیکس چهار ساله !چجوریاست؟ چرا لپ تاپای ما با هم خراب شده، قضیه مشکوکه
سری 5010 مشکل داغی بیش از حد پیدا کرده بود که حتی با وجود فن خود لپ تاپ با نهایت سرعت و کارکرد باز هم از لحاظ کلی دمای سیستم بالاتر از لپ تاپ های مشابه بود که این مسئله باعث کاهش عمر قطغات سیستم میشد. شرکت دل با ارائه نسخه جدید بایوس اومد این مسئله رو تا حدودی رفع کرد.بر و بچ که لپ تاپشون داغ میکنه حتما از کول پد استفاده کنید.حتی در حالت عادی و سردی لپ تاپنوشته شده توسط sheytoon001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من مشکل در سیستم خنک کننده این لپ تاپهنوشته شده توسط majidnewman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه داخل لپ تاپ رو نگاه کنید اون قطعه که وظیفش رسوندن گرما به فن و در نهایت پایین آوردن قطعات هست (اسمش رو نمیدونم) اول از cpu شروع میشه و از روی گرافیک میگذره و به فن میرسه، یه نظر من با این روش علاوه بر گرمایی که خود گرافیک تولید میکنه گرمای cpu مقداری بهش منتقل میشه و اجازه نمیده خوب خنک شه
در لپ تاپ جدیدی که گرفتم (lenovo z510) رسانای گرما برای cpu و گرافیک جدا هست و با اینکه cpuش i5 هست گرمای کمتری به نسبت cpuی i3 لپ تاپ 5010 تولید میکنه
دقیقا همینطوره، اون روزی که لپ تاپم سوخت من یادم رفته بود فن کول چد رو روشن کنمنوشته شده توسط majidnewman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sheytoon001; 24-05-2014 at 09:22.
حاجی تو هم اطلاعاتت خوبه ها.معلومه دل و روده لپ تاپ بهم ریختی.من تا حالا قاب پشت لپ تاپو باز نکردم. شیطون عزیز من از وقتی گرافیکم تعمیر شده وب کمم از کار افتاده بنظرت ممکنه تعمیرکاره زده داغونش کرده باشه یا سیمی سوکتی چیزی شل شده باشه؟کلا وب کم نمیشناسه درایوش نصبه اما برنامه وب گم باز میکنم میگه please plug in a supported deviceنوشته شده توسط sheytoon001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه روش باحال راه افتادنوشته شده توسط majidnewman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب و س
ممنون، آره من هر وسیله ای میگیرم اگه خراب شه معمولا بار اول خودم بازش می کنمنوشته شده توسط majidnewman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل لپ تاپ 2 تا سیم از طرف مانیتور به مین بورد متصل میشه که تاجایی که من یادمه یکیش گمونم به وایرلس ربط داشت و یکی هم به به مانیتور که از چند رشته تشکیل میشه
البته شاید هم من اشتباه کنم پون زیاد دقت نکردم، شاید یکیش واسه وبکم باشه، فکر کنم این پیغام یکی از دلایلش قطع بودن سیم باشه(یا شاید یکی از پین های سوکت خراب شده یا خوب متصل نشده )
حالا من احتمالا بازم لپ تاپم رو باز میکنم چون باید اطلاعات هاردمو ازش بردارم، اینبار دقت کنم ببینم شاید نوشته باشه کدوم به کدومه
که اینطور ممنون میشم تست کنی ببینی چجوریه یا یه عکسی چیزی ازش بذاری.حقیقتش جرات نمیکنم بدون اطلاعات پشت لپ تاپو بازکنم و واقعا هم حسش نیس ببرم بدم تعمیرکار درست کنه تا این حد که باخودم میگم یه وب کم جداگانه بگیرم جداگانه بهتره لذا عمق فاجعه شما داشته باش!!!هم اکنون نیازمند اطلاعات زی قیمت شما هستیمنوشته شده توسط sheytoon001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربووووووووووونتنوشته شده توسط spirit's [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه روی این لبتاب هارد ssd گذاشت؟نوشته شده توسط majidnewman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیاز هست بایاس اپدیت بشه؟اگه اره چطور؟
میشه روی این لبتاب هارد ssd گذاشت؟نوشته شده توسط majidnewman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیاز هست بایاس اپدیت بشه؟اگه اره چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)