تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: آش و حلیم | آشپزی

  1. #11
    پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home
    پست ها
    586

    پيش فرض

    حـلیم با گـوشت


    مواد لازم »»

    برای 12-10 نفر:

    یک کیلومغز ران بی استخوان

    یک کیلوگندم

    4 عددپیاز متوسط

    100 گرمکره

    5 لیوانآب

    یک قاشق مرباخورینمک

    به مقدار دلخواهشکر و دارچین

    طرز تهیه »»

    گندم را پاک کرده و از یک روز قبل خیس کنید. گوشت را چند قطعه کرده و با پیاز درسته ، گندم خیس خرده و آب با شعله ملایم بپزید تا آب آن تقریبا به خُردش رود. گوشت ، گندم و پیاز را یک بار چرخ

    کنید و دوباره به قابلمه ریخته و کره را به آن اضافه کنید. در حین پختن حلیم بایستی مرتب و پیوسته آن را هم بزنید. در حدود 6-5 دقیقه آن را روی حرارت ملایم تفت دهید . روی آن را با شکر و دارچین

    تزیین کنید.


    با گوشت بوقلمون و مرغ هم می توان حلیم پخت.

    Last edited by HoseinKing; 07-12-2013 at 14:20.

  2. 3 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #12
    پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home
    پست ها
    586

    پيش فرض

    طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی



    مواد لازم »»

    اسفناج یا برگ چغندر : یک کیلو
    گوشت : به مقدار لازم ( مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد )
    پیاز سرخ شده : 2 عدد
    جو پخته شده : یک و نیم لیوان
    کشک : یک کیلو
    پونه کوهی : یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه »»

    جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.
    اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.
    سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
    نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
    به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.
    بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
    این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.


  4. 2 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •