چقدر هم این سریاله شبیه shawshank redemption نیست
کتابخونه و رئیس زندان خداییش رئیس زندانه انگار همونه
چقدر هم این سریاله شبیه shawshank redemption نیست
کتابخونه و رئیس زندان خداییش رئیس زندانه انگار همونه
سری اولش خوب بود اما اخرش کارگردان اسهال گرفته بود شدید این سری از اولش اسهال
دومین سریال ایرانی هستش که ارزش داره آدم وقتش براره تا اخر دنبالش کنه بعد مختارنامه
سری اولش که خیلی قشنگ بود که قسمت اخرش خیلی بد تمام کردن
اخر ما حسرت به دلمون موند توی یک فیلم ایرانی یک مجرم از دست پلیس فرار کنه اون از قسمت اخر هوش سیاه که پسر اون پلیسه گروگان دستش بود خیلی علمی تخیلی دست گیر شد یکیش هم سریال خواب و بیدار ناتاشا شلیک میکنه به سمت پلیسه تیر کمونه میکنه فقط پیشانی پلیسه زخمی میشه و ناتاشا میکشن
این فیلم طرفدارای کمی داره علتشم حرفای درجه بالایی که مبزنن خیلام متوجه نمیشن . چه عجب توی این فیلم ویندوزم بود تو سری اولش که انگاری اینجا آمریکا بود و شرکت اپل همه ios داشتن!!!!!
فکر میکنم یه سوتی گرفتم از این سریال.دوستان ببینید صحیح هست یا نه:
اقای پلیس توی این تصویر به اصطلاح مشغول رمزگشایی هست:
محتوای مخفی: سایز
در حالی که اون چیزی که روی صفحه کامپیوتر هست صفحه ی مینی گیم ه.ک توی بازی Mass Effect 2 هست:
محتوای مخفی: سایز
خیلی دست کم میگیری رفیقنوشته شده توسط Little Sparrow [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینطورم میشه فکر کرد که یه محیط گرافیکی واسه خودشون درست کردن تا سیستم رمز گشاییشون عملکرد گرافیکی هم داشته باشه.شما از سیستم های داخلی اطلاعات و یا پلیس ، آگاهی دارید؟؟
دوست عزیز خیلی پیچیده میگیرین شما.نوشته شده توسط Переклад не [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همچین سیستم هایی که میگین اطلاعی ندارم ولی فکر نمی کنم دیگه توی ایران اینقدر پیچیده باشه.
حالا که دقت میکنم خیلی شباهت بیشتری با صفحه ی Mass Effect 2 داره.تایمر بالای صفحه هی کم میشه.نوشته ها مثل هم هستن.نحوه ی Select هر کد هم دقیقا مثل ME2 هست.متاسفانه کیفیت عکسم خوب در نیومده و گرنه واضح هست توی فیلم.
حالا مگه اين كاظمي چه كاره شاخي كرده ؟شما يكي از كارهاي عجيب شو بگو من برات كامل آموزش بدم! مقالات ١٠ سال پيش آرام صمدي و بلك دويل بويز رو بخوني نصف كاراش رو مي فهمينوشته شده توسط Переклад не [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينكه يه برد رو بسازي تازه از روي طرح آماده كاره شاخي نيست
تو قسمت ١ هم كه فلش وصل مي كنه به سيستم و كامپيوتر بانك هك ميشه كاره گنده اي نيست با تروژان راحت هك ميشه
تو اين قسمت هم كه با كد ايجكس ميل هك كرد خدابيامرز نوح نبي هم بلد بود
در كل سطح علمي فيلم از نظر هك و امنيت خيلي پايينه و بيشتر براي فرهنگ سأزي خانواده هاي ايراني ساخته شده مثلا همون جايي كه با ويكي پديا براي دختره تحقيق مي كنه يا مثلا پليس اين اجازه رو به زنش ميده كه بره دانشگاه يا مثلا ميخوان پليس هاي ايراني رو خيلي فدا كار و مخ نشون بدن در صورتي كه با يه شيريني خامه اي همه چي حل ميشه
Last edited by Thor God; 21-05-2013 at 17:10.
آره میدونم اونی که تو مانیتورشه دقیقا صفحه ی مس افکته حتی نشنگر و کادرش و نوشته ی target code segment هم کاملا معلومه ! سمت چپنوشته شده توسط Little Sparrow [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم سیستم اطلاعاتی هست که بصورت حقیقی داره تو این بخشها مورد استفاده قرار میگیره. از فیلم هیچ انتظاری نمیره اکیدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)