سر كاري بود؟؟؟؟؟؟؟؟
منم می خوام تو بازی باشم چکار کنم ؟
از افرادی که ثبت نام کردن کیا در قید حیاتند همچنان؟؟
آقا پس چی شد
منم هستم
از سایت زیر میشه بازی کرد :
epicmafia.com
سلام خواستم تاپیکش رو بزنم که دیدم داره
بعد خواستم سایت epic mafia رو معرفی کنم که دیدم اینم داره اینجا
کسی این رو بازی می کنه؟
بازیه خیلی خوب و سرگرم کننده ای من تو یه فروم دیگه بازی میکردم البته با اسم و شخصیت های متفاوتنوشته شده توسط Iloveu-ALL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه مشکل داره اونم اینکه باید یه نفر کاملا بیکار پیدا بشه برای اداره این بازی که تازه باید امکان ویرایش پست های تاپیک رو هم داشته باشه پس باید از مدیران و ناظران باشه
کلا اگه مدیران توجه بکنند بهش و مثلا اطلاعیه ای ثبت نامش رو هم بزنند سر در فروم فوق العاده میشه
چطوری اعلام کنیم که کی مافیایه کی نیست؟نوشته شده توسط farzan311 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه ورژن خیلی خلاصه شده میگم از بازینوشته شده توسط Iloveu-ALL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی به صورت شب و روز هست یه سری هم میتونند شب فعالیت کنند هم روز یه سری هم فقط روز البته قوانین به دلخواه میتونه تغییر کنه
با قرعه کشی هر کس نقشش رو دریافت میکنه و مثلا شب اول رو میگذرونیم فردا صبحش باید اون اداره کننده بازی بیاد به صورت معمولا یه داستان وقایع شب قبل رو بگه حالا باید از روی متن بازیکن ها باید اون ادم بدا یا خوب ها رو پیدا کنند
توی روز معمولا همه اعضای بازی میاند همدیگه رو متهم میکنند و افکار عمومی رو به سمت اعدام یه نفر پیش میبرند که با رای مشخص میشه
حالا میتونه خوب باشه یا بد
برد و باخت هم به این صورته که هر گروهی که زودتر اعضاش رو از دست داد بازنده است و گروه مقابل برنده بازی
ولی اصل کار اون یه نفره که باید تاپیک رو اداره کنه
مگه تو سایت epicmafia بازی نمیکنین؟
اگه کسی عضو سایت هستش منو add کنه
یوزرم هست "l0rd0mid"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)