تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 152 از 152 اولاول ... 52102142148149150151152
نمايش نتايج 1,511 به 1,518 از 1518

نام تاپيک: >>> تـازه های اخـترشـنــاسـی, نجوم و فیزیک <<<

  1. #1511
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض زمین در نزدیک‌ترین فاصله از خورشید قرار می‌گیرد

    آیا دمای زمین تغییر می‌کند؛
    زمین در نزدیک‌ترین فاصله از خورشید قرار می‌گیرد
    ستاره شناسان می گویند - چهارشنبه - زمین در نزدیک ترین فاصله به خورشید قرار می گیرد.
    به گزارش خبرگزاری مهر، فردا در روز حضیض خورشیدی زمین با خورشید فقط 147 میلیون کیلومتر فاصله دارد.
    هر ژانویه زمین در نزدیک ترین فاصله به خورشید و در ماه جولای در دورترین فاصله از آن قرار می گیرد.
    در سال 2013 دورترین فاصله زمین از خورشید - اوج خورشیدی- در روز پنجم جولای اتفاق می افتد.
    تمامی سیارات، دنباله دارها و سیارک ها در منظومه شمسی ما دارای مدارات بیضوی هستند.
    از این رو گاهی اوقات در نزدیک ترین و گاهی اوقات در دورترین فاصله از خورشید قرار می گیرند.
    دانشمندان در توضیح اینکه چرا وقتی زمین در نزدیک ترین فاصله از خورشید قرار می گیرد دمایش افزایش نمی یابد می گویند: محور کج و زاویه 5 درجه ای آن موجب می شود تغییری در دمای زمین روی ندهد.

  2. 7 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #1512
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    پست ها
    1,115

    پيش فرض



    بزرگ‌ترین کهکشان مارپیچی جهان به پهنای ۴۶۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ کیلومتر

    با اندازه‌ای پنج برابر پهن‌تر از کهکشان راه شیری، اخترشناسان حدس می‌زنند که بزرگ‌ترین کهکشان مارپیچی جهان احتمالا چندین میلیارد سال قبل شکل گرفته است.

    محمود حاج‌زمان: اخترشناسان موفق شده‌‌اند تا بزرگ‌ترین کهکشان مارپیچی دنیا را کشف کنند، کهکشانی که پنج برابر بزرگ‌تر از کهکشان راه شیری ماست.
    به گزارش ساینتیفیک‌آمریکن، صاحب این عنوان کهکشان NGC 6872 است؛ کهکشان مارپیچی بسته‌ای که در فاصله 212 میلیون سال نوری از زمین، و در صورت فلکی طاووس قرار دارد. فاصله میان دو بازوی مارپیچی عظیم این کهکشان 522 هزار سال نوری است، که بسیار بیشتر از فاصله 100 هزار سال نوری بازوهای کهکشان ما است.
    کهکشان NGC 6872 برای ده‌ها سال جزو بزرگ‌ترین کهکشان‌های مارپیچی شناخته شده دنیا رده‌بندی شده بود. اما تنها پس از مطالعه و بررسی دقیق داده‌های جمع‌آوری شده توسط گروهی از پیشرفته‌ترین ابزارهای علمی حال حاضر دنیا، از جمله فضاپیمای کاوشگر تکامل ناسا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بود که این کهکشان توانست این افتخار را از آن خود کند.
    رافائل یوفراسیو، دانشمند ارشد مرکز پروازهای فضایی گودارد ناسا می‌گوید: «بدون توانایی GALEX برای شناسایی نور فرابنفش ستارگان جوان‌تر و داغ‌تر، هرگز نمی‌توانستیم وسعت کامل این سیستم فریبنده کیهانی را تشخیص دهیم.» البته یوفراسیو تاکید می‌کند که شاید کهکشان‌های مارپیچی بزرگ‌تر از NGC 6872 آن بیرون وجود داشته باشند، که هنوز منتظر هستند تا ما آنها را شناسایی و به دقت مطالعه کنیم.
    اندازه عظیم NGC 6872 و ظاهر عجیب آن، نتیجه اندرکنش گرانشی این کهکشان با همسایه‌ای کیهانی به نام IC 4970 است که تنها 20 درصد NGC 6872 جرم دارد. شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای نشان می‌دهد که IC 4970 در حدود 130 میلیون سال قبل ملاقاتی نزدیک با کهکشان NGC 6872 داشته و باعث تحریک موجی از فعالیت‌های کیهانی در بخش‌های خاصی از این کهکشان شده است.دویلیا دی‌ملو، استاد اخترشناسی دانشگاه کاتولیک آمریکا در واشنگتن می‌گوید: «بازوی شمال شرقی کهکشان NGC 6872 آشفته‌تر است و در اثر شکل‌گیری ستارگان موج برداشته است. اما در انتهای این بازو، که تنها در نور فرابنفش قابل مشاهده است، جرمی وجود دارد که به نظر می‌رسد یک کهکشان کوتوله کشندی باشد؛ مشابه پدیده‌ای که در سایر منظومه‌های که با هم اندرکنش و تعامل دارند مشاهده می‌شود.»
    میله کهکشان NGC 6872، که بازوهای کهکشان را به نواحی مرکزی آن متصل می‌کند، نیز بسیار عظیم است. با شعاعی به بزرگی 26 هزار سال نوری، این میله حدود دو برابر بزرگ‌تر از میله کهکشان‌های مارپیچی اطراف آن است. هیچ مدرکی دال بر شکل‌گیری ستارگان جدید در میله کهکشان NGC 6872 وجود ندارد، که به این معناست که این کهکشان میلیاردها سال پیش شکل گرفته است.
    ماموریت 150 میلیون دلاری GALEX در آوریل سال 2003 / فروردین 1382 به فضا پرتاب شد، تا به مطالعه تاریخچه شکل‌گیری ستارگان در جهان بپردازد. ناسا تامین مالی این ماموریت را در فوریه 2011 / بهمن‌ماه 1389 متوقف کرد، و در ماه می 2012 / اردیبهشت 1391 افسار این فضاپیما را به انستیتو فناوری کالیفرنیا (کلتک) سپرد؛ که ماموریت را با استفاده از سرمایه‌گذاری خصوصی ادامه می‌دهد.



  4. 2 کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #1513
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض ساده‌ترین ساعت جهان، جایگزین احتمالی کیلوگرم

    گامی در شیوه جدید تعریف جرم


    ساده‌ترین ساعت جهان، جایگزین احتمالی کیلوگرم









    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا در برکلی موفق به ساخت ساده‌ترین ساعت جهان بر مبنای یک اتم شده‌اند.

    به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به گفته محققان، این دستگاه جدید محاسبه زمان می‌تواند به یک شیوه جدید در تعریف جرم نیز منجر شود.
    علاوه بر آن، این دستاورد نشان داده که محققان ممکن است در آینده بتوانند ساعت‌های عجیب‌تر بر مبنای ضدماده یا حتی بدون نیاز به ذرات را بسازند.
    اساسا، تمام ساعت‌ها زمان را با تکیه بر بخش‌هایی می‌سنجند که یک رفتار را با الگوهای منظم تکرار می‌کنند. برای مثال یک سال با زمانی که زمین مدار خود را به دور خورشید کامل می‌کند، تعریف می‌شود.
    دقیق‌ترین ساعت‌ها در حال حاضر ساعت‌های اتمی هستند که بر چگونگی تغییر اتم‌ها بین دو سطح خاص انرژی تکیه دارند. در اصل، این ساعت‌ها بر حداقل دو ذره که یکی هسته یک اتم و دیگری یک الکترون که بین دو سطح مختلف انرژی به جلو و عقب می‌پرد، تکیه دارند.
    محققان با استفاده از این واقعیت که ماده می‌تواند در هر دو حالت ذره و موج وجود داشته باشد، دریافتند که می‌توان زمان را با شمارش نوسانات یک موج ماده اندازه‌گیری کرد.
    فرکانس یک موج ماده 10 میلیارد برابر بالاتر از نور مرئی است.
    دانشمندان این ساعت را مانند یک ساعت کامپتون که از پاندول و چرخ ساعت برخوردار بوده، معرفی کرده‌اند چرا که مبتنی بر فرکانس یک موج ماده کامپتونی است. آنها دو شیوه شناخته‌شده را برای ساخت این ساعت استفاده کرده‌اند. در نسبیت، زمان برای اجسام در حال حرکت آهسته‌تر شده، به طوری که برای مثال یک اتم سزیم که دور شده و دوباره بازمی‌گردد، جوانتر از یک اتم ایستا است.
    ساعت کامپتون هنوز 100 میلیون بار کم دقت‌تر از بهترین ساعتهای اتمی امروز بوده اما شاید بتوان آنرا به یک سطح مشابه ارتقا داد.
    این شیوه همچنین می‌تواند زمان را برای سنجش جرم نیز مورد استفاده قرار داده و شاید روزی جایگزین کیلوگرم به عنوان جرم مرجع قرار بگیرد.
    این پژوهش در مجله ساینس منتشر شده است.
    انتهای پیام


  6. 4 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #1514
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    پست ها
    1,115

    پيش فرض «گل مریخی»، کشف جدید کنجکاوی در مریخ

    «گل مریخی»، کشف جدید کنجکاوی در مریخ

    مریخ نورد «کنجکاوی» ناسا در جدیدترین اکتشافات خود بر سطح سیاره سرخ موفق به تهیه عکس از تخته سنگ پیچ در پیچ به شکل مار و «گل مریخی» در دل یک سنگ شده است.






    به گزارش تازه هاي نجومي به نقل از ايسنا کنجکاوی پیش از این تکه های پلاستیک شفاف را بر سطح مریخ مشاهده کرده بود که مشخص شد این قطعات از خود مریخ نورد جدا شده اند.
    در جدیدترین تصاویری که توسط مریخ نورد ناسا تهیه شده است، یک شکل عجیب و شفاف شبیه «گل» در دل یک سنگ مشاهده می شود.
    تصویر موسوم به «گل مریخی» در تاریخ 19 دسامبر ( 29 آذر) توسط ابزار تصویرساز میکروسکوپ مانند در انتهای بازوی رباتیک کنجکاوی تهیه شده است. ناسا نسخه خام این تصویر را در وب سایت رسمی مأموریت مریخ نورد منتشر کرده است و بازدیدکنندگان سایت، تعبیر «گل مریخی» را برای این عکس انتخاب کرده اند.
    «گای وبستر»، سخنگوی آزمایشگاه پیشرانش جت (JPL) ناسا تأکید می کند: به نظر می رسد که این شکل عجیب و شفاف بخشی از تخته سنگ بوده و به مریخ نورد کنجکاوی تعلق ندارد.
    ناسا روز جمعه چهارم ژانویه (15 دی) تصویر پانورامای جدیدی از محل حضور مریخ نورد کنجکاوی موسوم به Yellowknife Bay در دهانه گیل مریخ منتشر کرد.
    در مرکز این تصویر نیز تخته سنگ های پیچ در پیچ دیده می شوند که شبیه یک مار بزرگ است. این سنگ که ناسا از آن با تعبیر «رودخانه مار» (Snake River) یاد می کند، یک خط نازک از سنگ های تیره در پی هم هستند.





    شکل عجیب و شفاف شبیه «گل» در دل یک سنگ مریخی




    سنگ های پیچ در پیچ به شکل مار در نزدیکی دهانه گیل مریخ

  8. 2 کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #1515
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض در نزدیک‌ترین مقارنه تا 13 سال آینده رخ می‌دهد: رقص آرام مشتری و ماه در گرد هم

    در نزدیک‌ترین مقارنه تا 13 سال آینده رخ می‌دهد: رقص آرام مشتری و ماه در گرد هم



    روز دوشنبه 21 ژانویه (دوم بهمن) می‌توانید شاهد مقارنه ماه و مشتری باشید که نزدیک‌ترین مقارنه تا سال 2026 میلادی محسوب می‌شود.


    به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این مقارنه در صورت فلکی برج ثور روی داده و مشتری در پشت ماه قرار می‌گیرد.


    با کمک دوربین دوچشمی امکان مشاهده دیسک مشتری به همراه اقمار گالیله ای، گانیمد، اروپا، یو و کالیستو فراهم می شود و با استفاده از تلسکوپ های کوچک می توان کمربند ابری سیاره مشتری را نظاره کرد.


    مقارنه سیارات و ماه بطور منظم روی می دهد، اما مقارنه روز دوشنبه نزدیک ترین مقارنه تا سال 2026 محسوب می‌شود.


    انتهای پیام

  10. #1516
    حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    پست ها
    1,830

    پيش فرض می‌خواهید تلویزیون بخرید؟ صبر کنید تا تلویزیون‌های کوانتومی بیایند


    دانش‌های بنیادی -
    پذیرش نانوکریستال‌های نورافشان توسط سازندگان تلویزیون، بازارهای تازه‌ای برای تولید کنندگان این نقاط و رنگ‌های بیشتری را برای تلویزیون‌های ما به ارمغان خواهد آورد، هرچند که هزینه بالای این نمایشگرها مانع جدی بر سر توسعه آنهاست.
    مجید جویا: محققانی که روی نانوذرات فلئورسان موسوم به نقاط کوانتمی (کوانتوم‌دات)کار می‌کنند، به پیشرفت‌های بزرگی همچون دیودهای نورافشان (ال.ای.دی)بسیار پربازده و سلول‌های خورشیدی دست یافته‌اند که از مدت‌ها پیش منتظر رسیدنشان بوده‌ایم، اما عمده کاربردهای این فناوری، خاص و گران قیمت بوه‌اند. اما با بیانیه هفته قبل شرکت QD Vision، مستقردر لینکستون ماساچوست، این روند می‌تواند دچار تغییر شود.
    به گزارش نیچر، کیودی اعلام کرده که این شرکت برای تلویزیون‌های صفحه تخت سونی، نقاط کوانتومی را تامین خواهد کرد که تصاویر را با رنگ‌های بیشتری نسبت به تلویزیون‌های دیگر موجود در بازار انتقال می‌دهند.
    دست‌اندرکاران این صنعت می‌گویند که نمایشگرها بازاری بالقوه برای رشد و گسترش شرکت‌های نقطه کوانتمی هستند و تقاضا برای نمایشگرهای نقطه‌کوانتمی می‌تواند علاوه بر افزایش درآمد شرکت‌های کیو.دی، به کاهش قیمت نانومواد نیز بیانجامد.

    کوانتوم‌دات
    نقاط کوانتمی کریستال‌هایی با قطر 10 نانومتر (هر نانومتر یک هزارم میکرومتر و هر میکرومتر یک‌هزارم میلی‌متر است) هستند که که از مواد نیمه‌رسانا (عمدتا سلنید کادمیوم) ساخته می‌شوند. آن‌ها آنقدر کوچکند که شکل و اندازه‌شان بر خواص کوانتومی الکترون‌هایشان تاثیر می‌گذارد؛ به خصوص در شکاف انرژی آن‌ها (انرژی که برای تحریک الکترون‌ها برای رفتن به سطح بالاتر مورد نیاز است) که رنگ نورتابش‌شده از ماده را تعیین می‌کند. از آن‌جا که یک توده نیمه‌رسانا تنها یک رنگ را می‌تاباند، محققین می‌توانند به دقت رنگی را که یک نقطه کوانتمی می‌تواند با تغییر اندازه خود جذب کرده و بازبتاباند، تنظیم کنند.
    نقاط کوانتومی در سال 1981/1360 کشف شدند ولی تا سال 2002/1381 کاربردی نداشتند. این زمانی بود که شرکت نقاط کوانتومی هایوارد در کالیفرنیا (کیودی) شروع به فروش آنها به زیست شناسان سلولی کرد تا از آنها به عنوان برچسب‌های تصویربرداری فلئورسان برای پروتئین‌ها و مولکول‌های زیستی دیگر استفاده کنند. تنها در سال 2010/1389، بخش پزشکی درآمد 48 تا 67 میلیون دلاری را برای کل شرکت‌های نقاط کوانتومی به همراه داشته است.

    دردسر حرارتی
    نقاط کوانتمی امیدها را در الکترونیک هم زنده کرده‌اند؛ برای مثال در سلول‌های خورشیدی که در آن مخلوطی از نقاط کوانتمی تنظیم شده برای جذب طول‌موج‌های متفاوت نور، می‌توانند انرژی بیشتری را در طیف خورشیدی دریافت کنند. اما یک مانع بزرگ برای کاربرد آن‌ها، حساسیت دمایی این نقاط است. برای مثال در نزدیک پس‌زمینه یک نمایشگر کریستال مایع (ال.سی.دی) دما تا 100 درجه سانتی‌گراد هم بالا می‌رود و در این دما، این نقاط بازدهی و تا نیمی از روشنایی خود را از دست می‌دهند، پژوهشگران زمان زیادی را صرف تنظیم خواص شیمیایی نقاط کوانتمی کرده‌اند تا آن‌ها را در دماهای بالاتر، پایدارتر کنند.
    مونگی باوندی، از شیمیدانان ام‌آی‌تی و از اعضای بنیان گذار کیودی، اقرار می‌کند که این شرکت برخی اشتباه‌های تجاری را نیز مرتکب شده است. برای اولین محصولش در سال 2009/1388، این شرکت از پوششی از نقاط کوانتمی برای لامپ‌های نکسوز در شهر کارلوت کالیفرنیای شمالی استفاده کرد تا درخشش خیره کننده ال‌.ای‌.دی‌ها را به تابشی ملایم‌تر تبدیل کند و بر جذابیت آنها به عنوان لامپ‌های روشنایی با دوام‌تر و کم مصرف‌تر بیفزاید. اما سرعت رشد طراحی ال‌ای‌دی‌ها و فن‌آوری لامپ‌ها به حدی بود که پوشش نقاط کوانتومی توان رقابت در این بازار را نداشت. باوندی می‌گوید: «شما چیزی را طراحی می‌کنید و 6 ماه بعد از رده خارج می‌شود. فن‌آوری تلویزیون پایدارتر از لامپ روشنایی است».

    چشم‌انداز بازار
    خوش‌بینی وی در بهار پیش رو با آغاز فروش ال‌سی‌دی‌های نقطه کوانتومی شرکت سونی تحت نام برند تریلومینوس، آزمایش خواهد شد. تقابل با نمایشگرهای تخت امروزی با منبع نور آغاز خواهد شد. ال‌سی‌دی‌های معمولی از نور آبی پرقدرت پس‌زمینه ال‌ای‌دی استفاده می‌کنند که تابش آن‌ها توسط یک پوشش فسفری منجر به تولید طیف کامل نور مرئی یا همان نور سفیدی می‌شود که تصاویر متحرک تلویزیون را نشان می‌دهند.
    ولی تلویزیون‌های تریلومینوس جدید، یک ال‌ای‌دی آبی بدون پوشش را با یک تیوب شیشه‌ای نازک که با نقاط کوانتمی پر شده‌اند، ترکیب می‌کند. دو نوع نقطه کوانتمی در تیوب، بخشی از نور آبی پس‌زمینه را جذب می‌کنند و آن به عنوان نور خالص قرمز و سبز باز می‌تابانند. نور سفید حاصل در طول موج این سه رنگ به خصوص، در مقایسه با نور سفیدی که از ال‌ای‌دی پوشیده با فسفر تولید می‌شود شدت بیشتری دارد، در نتیجه تصاویر حاصله رنگ‌های بیشتری خواهند داشت.

    رقابت جدی
    یک شرکت دیگر نقاط کوانتوم به نام نانوسیز در حال تهیه محصولی مشاله برای 3M است. محصول 3M یک نوار پلیمری آغشته با نقاط کوانتومی است که همان کاری را می‌کند که تیوب شیشه‌ای کیودی. این نوار بین فیلترهای نوری ال‌سی‌دی، دیفیوزرها (پخش‌کننده‌ها)و پولاریزه‌کننده‌ها (قطبنده‌ها) قرار می‌گیرد و مانند تیوب قبلی، نور آبی خام را به نور سفید ساخته شده از رنگ‌های خالص تبدیل می‌کند. این محصول هنوز مشتری پیدا نکرده است.
    پیش‌بینی می‌شود که تا سال 2015/1394، محصولات الکترونیک نوری (شامل اجزای نمایش‌گرها)، 310 میلیون دلار از کل درآمد 666 میلیون دلاری این فن‌اوری را به خود اختصاص دهند. ملینک اما به دلیل هزینه بالای مواد اولیه این رقم را بسیار خوش‌بینانه می‌داند. او می‌گوید: «حتی در بهترین حالت هم، هر گرم از آن‌ها صدها دلار قیمت خواهد داشت، که می‌تواند تا 10هزار دلار برسد». اما تقاضای تری‌ام و سونی می‌تواند به پایین آوردن قیمت‌ها کمک کند. به رغم اینکه نه کیودی و نه نانوسیز نمی‌توانند تخمینی از حجم موادی که انتظار دارند در سال جاری تولید کنند داشته باشند، هر دو شرکت حرف از افزایش حجم تولید خود در سال جاری می‌زنند.
    اما آیا 30 سال برای پیدا کردن مسیر یک محصول به بازار زمان زیادی نیست؟ باوندی چنین نظری ندارد. از دید او چنین فاصله‌ای بین کشف تا کاربرد، چندان هم زیاد نیست.



    khabaronline.ir

  11. 2 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  12. #1517
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض ششمین همایش ملی «نجوم و اخترفیزیک ایران» فردا برگزار می‌شود

    ششمین همایش ملی «نجوم و اخترفیزیک ایران» فردا برگزار می‌شود


    ششمین همایش ملی «نجوم و اخترفیزیک ایران»، پنجم و ششم بهمن ماه امسال در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود.


    به گزارش سرویس علمی ایسنا، هدف اصلی این همایش ایجاد محیطی مناسب جهت تبادل اطلاعات و به نمایش گذاشتن جدیدترین دستاوردهای پژوهشی در زمینه نجوم نظری و نجوم رصدی پژوهشگران، استادان، دانشجویان و منجمان حرفه‌ای در سطح داخلی و بین المللی است. این همایش می تواند در جهت ارتقای دانش نجوم در سطح آکادمیک و آشنایی بیشتر دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی و محققان با زمینه‌های نوین و کاربردی علم نجوم مفید واقع شود.


    محورهای اصلی این همایش شامل «ساختار و تحول سیستم‌های ستاره‌ای، سیاره‌ای و کهکشانی»، «محیط های بین ستاره‌ای»، «کیهان شناسی مشاهده‌ای»، «کیهان شناسی نظری و گرانش»، «تابش زمینه کیهانی و پرتوهای کیهانی» و «ابزارهای نجومی و تمام زمینه‌های مرتبط با علم نجوم و اخترفیزیک» است.


    علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 0561-2502078 تماس بگیرند.


    انتهای پیام

  13. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  14. #1518
    حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    پست ها
    9,154

    پيش فرض

    دوستان
    تاپیک قفل شد.
    از این به بعد برای هر خبر ( مهم ) یک تاپیک مجزا ایجاد کنید. منبع فراموش نشه.

  15. 9 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •