از اونجایی که من به پیتزا علاقه زیادی دارم روش پخت پیتزا رو میگم . یک نکته ای که داره و باعث خوشمزه تر شدن اون میشه رو هم عنوان میکنم تا تفاوتش رو متوجه بشین.
مواد لازم : نان پیتزا - پنیر پیتزا - سس گوجه یا رُب - سوسیس , کالباس , فلفل دلمه ای , قارچ به مقدار لازم
اول از هر چیزی کالباس , سوسیس , فلفل دلمه ای و قارچ رو خرد کنید و توی یک ماهی تابه بریزین و با روغن سرخ کنید . هر وقت از بیرون پیتزا گرفتم تا حالا ندیدم که این کار رو انجام بدن . ولی من وقتی میخوام خودم پیتزا درست کنم این کار رو میکنم و واقعا مزه پیتزا عالی میشه
این روش ابداعی خودم بود و یک بار که از این روش استفاده کردم متوجه شدم که چقدر مزه اون متفاوت و خوب شده.
دوم یک نان پیتزا آماده میکنیم توی بشقاب بعد مقداری سس گوجه یا در صورت عدم دسترسی به سس از رُب گوجه استفاده میکنیم . بعد با قاشق اون رو کاملا روی نان پیتزا پخش میکنیم تا کل نان به رنگ قرمز بشه.
بعد از اون مقداری پنیر پیتزا روی نان میریزیم و اون رو هم مثل سس بر روی نان خوب پخش میکنیم تا کل اون رو پوشش بده .
مرحله بعد اون مخلفات پیتزا (سوسیس و کالباس و ...) که سرخ کرده بودیم رو روی نان میریزیم و بعدش دوباره پنیر پیتزا به اون اضافه میکنیم . مقدار پنیر پیتزا هم به خودتون بستگی داره . بعضی ها کم میریزن و بعضی ها (مثل خودم) زیاد .
دوباره یک مقدار سس میزنیم و بعد میذاریم توی فر یا فلیور تا پخته بشه . وقتی رنگ پنیر به زرد یا نارنجی رسید نشون میده که پیتزا آماده است و میتونین اون رو بردارین . فقط باید بالای سرش بایستین که یک موقع نسوزه .
من هر موقع توی خونه تنها میشم سریع بساط پیتزا رو ردیف میکنم .