شاید شما هم در اینترنت فایل هایی با پسوند های ۰۱ ، ۰۲ ، ۰۳ ، ۰۴ ، ۰۵ ، … دانلود کرده باشید (مثل فیلم هل و سریال ها و برنامه ها و ... که حجم بالایی دارن و نمیشه یکجا دانلودش کرد و بنابراین باید در چند پارت دانلودشون کنین!) اما با هیچ نرم افزاری نتوانستید آنها را به هم متصل کنید یا اینکه شیوه ی کار با اونها رو بلد نباشین...اینجا دو تا از پرکاربردترین و رایج ترین نرم افزارها در این زمینه یعنی HJ-Split و 7Zip رو بهتون معرفی میکنم که تقریبا غیرممکنه با این دوتا به مشکلی بر بخورین!
**فقط به این نکته هم دقت کنین که در بیشتر مواقع قبل از چسباندن پارت ها باید همه شون رو دانلود کنین پس اینکه فقط یه پارت رو دانلود کنین و بخواین ببینینش امکان پذیر نیست و باید اول همه ی پارت ها رو دانلود کنین و بعدب ه هم بچسبونین!**
نرم افزار HJ Split
حتمآ با فایلهایی با فرمت 001, 002, 003 و ... مواجه شده اید مثلآ فیلمی را از اینترنت دانلود کرده اید که به صورت چندین پارت و چنین فرمتی می باشد.این نرم افزار قابلیت قطعه قطعه کردن فایل ها به حجم دلخواه و به هم متصل کردن دوباره آنها را داراست.
با کمک این برنامه شما براحتی میتوانید فایلهایتان را به هم بچسبانید.
نکات مهم درباره برنامه ی hjsplit 3.0
1. ابتدا باید فایلهای مورد نظرتان را هم نام کنید مثلا myfile.mkv.001 و myfile.mkv002
(البته در بیشتر مواقع فایل هایی که دانلود کردین هم نام هستند ولی بعضی وقت ها پیش میاد به دلیل آپلودشون روی سرورهای مختلف اسماشون فرق داشته باشه!)
2. همه ی فایلهایی که میخواهید به هم بچسبانید در یک پوشه قرار دهید.
3. برنامه ی hjsplit 3.0 را باز و بر روی split بزنید.
4. فقط فایل با پسوند 001 را انتخاب کنید.
در آخر start را بزنید.
لینک دانلود :
++++++++++++++++++++++++++++++++
نرم افزار 7Zip
من خودم این نرم افزار رو ترجیح میدم و از همین استفاده میکنم، کار کردن باهاش هم خیلی راحت تره!
برای به هم چسباندن فایل های فشرده ی چند پارتی میتوان از نرم افزار 7zip استفاده کرد.
بعد از نصب این نرم افزار روی سیستم، ابتدا تمام فایل ها را هم نام میکنیم(البته در بیشتر مواقع فایل هایی که دانلود کردین هم نام هستند ولی بعضی وقت ها پیش میاد به دلیل آپلودشون روی سرورهای مختلف اسماشون فرق داشته باشه!) و در یک فولدر قرار میدیدم، سپس مطابق شکل روی فایل اول (با پسوند 001) کلیک راست کرده و گزینه ی extract here را انتخاب میکنیم.