خوب متوجه منظرتون نمیشم.منظور شما از اصلی بازار اصلی(پایه ، فرابورس....) یا خود سهام شرکت بورسه؟نوشته شده توسط AMIR REZAs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمادش رو میدونین چیه
خوب متوجه منظرتون نمیشم.منظور شما از اصلی بازار اصلی(پایه ، فرابورس....) یا خود سهام شرکت بورسه؟نوشته شده توسط AMIR REZAs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمادش رو میدونین چیه
دوستان امروز به شاخص توجه نموییدید؟؟؟
خساپا 32ملیون صف خرید داشت
حفاری 5 بار صفش رو دادن دوباره صف شد...
نوشته شده توسط *IN* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثبت ارزیابی شدن گفتگوهای گروه 1+5 و ایران،افزایش نامحسوس قیمت انواع خودرو توسط نمایندگی ها و خودرو سازان،پایین بودن نسبت پی بر ای این گروه نسبت به سایر گروه ها و نزدیک شدن به مجامع عمومی سالیانه همگی باعث اقبال شدید بازار امروز به این گروه بود.
از دوستان آنلاین کسی تونست کنور بگیره؟اصلا فرصت وارد کردن قیمت رو هم نداد.
معامله در عرض 10 ثانیه انجام شد.
بعد از بازار هیجانی روز یکشنبه،دوباره بازار به روند منطقی خودش برگشت.نوشته شده توسط *IN* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خساپا امروز تا الان نزدیک منفی کامل معامله شد.بقیه خودرویی ها هم قرمز پوشند.
احتمال برگشت بازار به سمت قندی ها وجود داره.
ساختمانی ها بسیار ارزنده شده اند(میان مدت).
هنوز خبری از پارسان نیست.
خپارس در قیمتی خوبی برای خرید بود من خریدم
این سهام هایی که عرضه اولیه هست رو هم که همش رو خودشون میخرن فرصت نمیدن
من یکی از دوستام گرفت اما خودم پاسیستم نبودمنوشته شده توسط dirt road [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره داداش در چند ثانیه تموم میشه ناسلامتی عرضه اولیس فردام یه عرضه دیگه هس امیدوارم بتونم فرداییو بخرم
نوشته شده توسط hosein_a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من خودم پای سیستم بودم.نشد که نشد. یا باید حضوری رفت کارگزاری و یا با روابط، مقدار ناچیزی رو گیر بیاری.
فکر میکنم تعداد کسانی که خودشان آنلاین از پشت سیستم گرفتن انگشت شمار بوده.
من در جریان بازار نبودم.میتونید بگید چه سهامی فردا عرضه اولیه است.
با تشکر
سلام دوستان
قیمت روز سهام هارو از کجا دقیقا پیدا کنم ؟!
و اینی که سودی که واسه سهام ها میدن رو چطوری اطلاع داشته باشیم ؟!
اگرم کسی از ارزش سهام تراکتور سازی و مس خبر داره بهمون بگه !
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)