تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3735 از 4751 اولاول ... 2735323536353685372537313732373337343735373637373738373937453785383542354735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,341 به 37,350 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببین دوست عزیز ما انکار نمی کنیم فقط اگه یه خورده فکر کنی می بینی خیلی از شرکت ها و موسسات و کارخونه ها و اپراتورهاو بانک ها و ....بودن که از این جایزه ها گرفتن ولی فکر می کنی هموشو کیفیتشون خیلی تاپه و
    معره که اند نه اینا فقط به خاطر شهرتشون که برا خودشون دست وپا کردن و بر اساس اعداد وارقامه همین...
    به هر حال من امیدوارم بخاطر این جایزه ها هم شده هم کیفیتشون رو ارتقا بدن...
    واقعا این اعداد و ارقام و گزارشات از کجا میاد؟ همینطوری ؟!!

شما می ری امتحان میدی اگه درس خونده باشی و خوب جواب داده باشی نمره کم می گیری؟ خوب معلوم نه

توی این موارد هم شرکتی که همه چیزش طبق استاندارد بوده و کیفیتش بالاست میاد این استاندارد و مدارک رو می گیره نه شهرت !

بازم می گم هیچ شرکتی نمی تونه 100% مشترکاشو راضی کنه ، مخصوصا اونایی که شبا توقع گیگ گیگ ترافیک رایگان رو دارن

2. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

دوست عزیز یه چندتا از جملاتتون رو اگه اجازه بدین من شفاف تر بگم.احساس میکنم شما دو پهلو گفتین و ممکنه ابهامی ایجاد بشه برای کسی که آشنا نیست.

سلام
    شاتل برای دانلود شبانه سقف گذاشته(البته اعلام رسمی نمی کنه)
    کی میگیه اعلام نمیکنه؟پشتیبانی تا 2-3 ماه پیش انکار میکردن همچین محدودیتی رو.اما دیگه هم ایمیل میدن هم و وجود همچین محدودیتی رو هم تایید میکنن .درضمن راهکار هم میدن.

نمونه ایمیل شاتل به بنده:

با سلام

مشترک گرامی سرکار ......

شیرینگ بصورتی انجام میشود که افرادی که دانلود بیشتری دارند با مشترکین مشابه خود به اشتراک گذاشته میشوند و افرادی که دانلود کمتری دارند نیز به همین شکل و به دلیل همین مسئله شما قبلا که استفاده کمتری داشتید سرعت بهتری در دانلود شبانه احساس میکردید،

ولی در حال حاضر بعلت استفاده بیش از حد با مشترکین مشابه خود به اشتراک گذاشته شده اید و همین امر افت سرعت برای شما ایجاد کرده است.
    در یک بازه زمانی اگر استفاده شما در حد مناسبی باشد مشکل کاملا برطرف میشود و اگر هم کمی استفاده بهتری داشته باشید به همان نسبت سرعت شما بهتر خواهد شد در غیر این صورت ....

سوال: این افرادی که دانلود بیشتری دارند چند درصد اعضای شاتل هستند؟

من مطمئنم بالای 70-60 درصد.کاملا طبیعیه.اصلا دلیل پیاده کردن همچین سیستمی همین هست که چون درصد بالایی از افراد میل به دانلود رایگان شبانه دارن تنها راه همین هست که برای یه بازه زمانی (مثلا دوهفته)محدود بشن.

با این تکنیک عملا تعداد مشترک های یه مرکز مخابراتی که دانلود دارن نصف میشه.
    یعنی شما فرض کن یه مرکز مخابراتی 2000 مشترک داره.
    1500 نفر دانلود شبانه دارن و500 نفر هم ندارن.
    خب با وجود همچین سیستمی (محدودیت) عملا اون 1500 نفر نصف میشن و پهنای باند کمتری رو مصرف میکنن. ومیشن 750 نفر.و با این تکنیک داره مشترک رو عادت میده که اونجوری که خو شاتل میخواد رفتار کنه.

خیلی از دوستان تحمل نکردن(چرا باید کرد؟) و کوچ کردن.این یعنی قدرت تصمیم.

سوال:استفاده شما در حد مناسبی باشد یعنی چقدر؟
    استفاده بیش از حد یعنی چقدر باشه ؟

جواب:
    حد مناسب یعنی :یه شب دانلود کن یه شب دانلود نکن(اینجوری یعنی همون ماهی 15گیگ)
    بیش از حد یعنی : اگه هر شب (حتی اگه از ساعت 3 به بعد دانلود کنی) و به طور میانگین 700 -800 مگ دانلود داشته باشی.

سقف دانلودش هم مثلا برای 128. 13 گیگ حدودا هست. که نیاز من رو تامین کرده
    .

کاملا صحیح میفرمایین.
    درضمن برای منی که ECO-512 دارم درماه نهایتا بتونم 15 گیگ بگیرم. .منکی دارم ماهی 20 تومن میدم اصلا نیاز هامو برطرف نمیکنه.
    قبلا ها( 1سال پیش) قبل از پیاده سازی این سیستم محدودیت من شبی به طور میانگین 1.2گیگ الی 1.4 گیگ میگرفتم که درماه میشد 30-35 گیگ.
    اما الان متاسفانه میزان دانلود رایگانم شده 10-15 گیگ.

من
    سرعت روزانه هم روی 2 مگابیت بستن. شبانه هم من سرعتم 60 کیلوبایت حداکثر هست. شبی یک گیگ و خورده ای میشه دانلود کرد.
    این شامل تمامی مراکز مخابراتی نمیشه که بخوان روی 2 مگ up کنن.(مثل مرکز مخابراتی خود ما ).بعدشم خیلی option بالایی نیست.این یه تکنیک برای جذب مشترک هست.
    چون برای کسی که سرویس حجمی میگیره عملا خیلی مطلوب نیست.
    اصلا شما فرض کن رو 10 مگ up کنن.

4. 8 کاربر از Nokia_My_Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام ببخشید داداش من رفته سرویس eco رو کرده art حالا دیگه دانلود شبانه بی معنیه دیگه؟

چقدر میتونه دانلود داشته باشه؟

ممنون

داره خودمونی میشه ADM!N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

باور کنید اگه شاتل و در کل تمام ای اس پی ها یکم مشتری مدار باشن و به کاربران احترام بزارن خیلی بهتر میشه .

نمیدونم شاید احترام به کاربران چیز زیادیه !!!
    یا هزینه بالایی داره !!!

7. 4 کاربر از ADM!N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

باور کنید اگه شاتل و در کل تمام ای اس پی ها یکم مشتری مدار باشن و به کاربران احترام بزارن خیلی بهتر میشه .

نمیدونم شاید احترام به کاربران چیز زیادیه !!!
    یا هزینه بالایی داره !!!
    دوست عزیز من با حرف شما موافقم. فقط یه نکته در ظاهر که انصافا احترام کامل میزارن و اصلا توش شکی نیست. ولی در باطن برای مشترکینی که دانلود رایگان شبانه براشون مهمه 2قرون تره هم خرد نمیکنن.

ولی مشکل همون مشتری مداری هست که جنابعالی میفرمایین.

به امید اون روزی که اینترنت 100 مگ توی ایران عادی بشه

9. 9 کاربر از yaHyaQazmis1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز من با حرف شما موافقم. فقط یه نکته در ظاهر که انصافا احترام کامل میزارن و اصلا توش شکی نیست. ولی در باطن برای مشترکینی که دانلود رایگان شبانه براشون مهمه 2قرون تره هم خرد نمیکنن.

عمرآ مگه تو خواب ببینیم مثل اینکه یادتون رفته ایران کشور جهان سومی هست هاااااااااااااااااان

11. 5 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

کجای مشتری مداری شاتل مشکل داره!!!؟؟

با ما که همیشه با ادب و مهربون برخورد داشتن چه حضوری چه تلفنی

اتفاقا شاتل تنها شرکتیه که بیش از حد ناز مشتریاشو می کشه

13. 3 کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

1

این ضریب اشتراک که گفتم چیریه که سازمان تنظیم مقررات اعلام کرده

مدیر كل دفتر نظارت بر سرویس‌ های فناوری اطلاعات رگولاتوری، اظهار داشت: از نظر ما نرخ اشتراك 1 به 10 نرخ بسیار خوبی است......

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این ضریب اشتراک برای سرویس CRA هست دوست عزیز ! 1 به 10 و دانلود نامحدود !
    خود شما هم بهتر از من میدونی ، ولی ظاهرا شما اینجور که میگی شاتل اکو رو هم 1 به 10 میبنده .
    ضمن اینکه سازمان تنظیم مقررات میگه حق سرویس برای نصب نباید گرفته بشه ، یعنی غیر 10،400 تومن مخابرات که شرکت 4600 تومن رو میگیره واسه نصب مودم و ... پس زیاد از سازمان تنظیم مقررات صحبت نکن که خودت هم می دونی حرف روش زیاده .
    سرویس اکو رو بگو که شما میگی 1 به 10 شیر هست .

دوست من مگه از شاتل سرویس نداری؟؟؟ خوابی ؟؟ اون موقع لیست شکایت را توی سایت تنظیم مقررات پر کردیم نبودی این همه هم مخالف شاتل هستی ؟؟!
    ضریب اشتراک شاتل 1 به 8 بود ولی از زمانی که تنظیم مقررات آخرین مصوبه رو داد تمام شرکت ها شدن 1 به 10 ...
    توی پاسخ نامه ای که از تنظیم مقررات برای ما اومد هم همین و نوشته بود .....
    البته همین متن و ولی برداشت من همین مطلب بود :

یه سرویس 512K bit (کیلوبیت) داره ، تو حالت ددیکیت با 64K Byte (کیلوبایت) می تونه دانلود کنه

حالا وقتی سرویس رو شیر می کنن همون 512K bit (کیلوبیت) 64K Byte (کیلوبایت) بین 10 نفر شیر میشه و نتیجه کاملا مشخصه
    الآن همه شرکت ها شدن 1 به 10 ؟ یعنی الآن همه 512 یا 128 رو 1 به 10 میدن ؟! یعنی الآن مثلا هر شرکتی 128 داد سرعت بین 1.6 تا 16 میده ، درسته ؟!
    بعد واسم روشن میکنی چرا ملت باید برن سرویس اکو بگیرن که گرونتره ؟! محدودیت داره ؟
    نوشته چند خط بالاتر من رو شما هم بخون ، نیاز بود در مورد سازمان تنظیم مقررات رفرنس زیاده ، میتونیم با خدمات شاتل مقایسه کنیم ، فقط وسطش شما نگی خب همه اینکارو می کنن !!!
    بحث ما هم اینه که اگه همه سرویس های خاصشون رو 1 به 8 تازه با پورت بالا میبندن ، چرا شاتل 1 به 10 و با محدودیت اینکار رو میکنه !؟

سلام
    شاتل برای دانلود شبانه سقف گذاشته(البته اعلام رسمی نمی کنه) سقف دانلودش هم مثلا برای 128. 13 گیگ حدودا هست. که نیاز من رو تامین کرده.
    اگر تا سقف این مقدار دانلود انجام بشه محدود نمی شن(استثنا هم داریم. در همین تاپیک) ولی معمولش این هست.
    سرعت روزانه هم روی 2 مگابیت بستن. شبانه هم من سرعتم 60 کیلوبایت حداکثر هست. شبی یک گیگ و خورده ای میشه دانلود کرد.
    در پست قبلی شما من خودم بشخصه تجربه شخصیم رو گفتم ، سرویس 512 بعد از 7 گیگ دانلود محدود شد .
    و باز هم گفتم محدودیت به صورت حجمی مشخص دانلود بشه یا چند شب پشت سر هم دانلود داشته باشید اعمال میشه ، اون هم روی سرویس های اکو یا همون اقتصادی .

سلام ببخشید داداش من رفته سرویس eco رو کرده art حالا دیگه دانلود شبانه بی معنیه دیگه؟

چقدر میتونه دانلود داشته باشه؟

ممنون
    سرویس آرت چند ؟! بستگی به سرویس شما محدودیت دانلود حجمی خاصی دارید ولی شبانه و روزانه نداره !
    اول اینکه کاملا سرویستون شیر هست و دوم از یک مقدار حجم بیشتر نمیشه دانلود کرد !!
    اون حجم رو زنگ بزنید بسته به نوع سرویستون از پشتیبانی بپرسید ، گفتند چنین چیزی نیست شما فول دانلود کنید تا ببینید کی دسترسیتون بسته میشه ، با تضمین من .

15. 8 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

فکر کنم art-1 باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان عزیز سرویس های ADSL کلا اشتراکیه

اکو و ART و CRA و ... نداره!

ADSL مخفف كلمات Asymmetric Digital Subscriber Line به معناي خط اشتراك ديجيتال نامتقارن است.

حالا چه فرقی داره روی این خط اشتراکی چه سرویسی داده بشه!!

دلیل کم و زیاد شدن سرعت هم همین اشتراکی بودن سرویس های ADSL هستش نه چیز دیگه ای

18. این کاربر از majidnemesis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 310 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 310 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •