تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 477 از 752 اولاول ... 377427467473474475476477478479480481487527577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,761 به 4,770 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مرسی از نظر شما
    می دونستید که هر چی بیشتر بدونید از دانش آموز هم کمتر میدونید
    به هر حال همفکری بسیار بهتر از بی فکری هست و هیچ اشکالی نداره نظر نه چندان جدی دیگران رو هم جویا شد چه بسا با اینکه اونها هیچ تخصصی در این مورد ندارند اما نظر بسیار خوبی داشته باشند که اون نظر زمانی بدست میاد که شما جویای اون باشید و درخواست کنید
    ببخشید دیگه این عادته که از همه نظر می پرسم و بعد همه نظرات رو جمع بندی میکنم و بعد تصمیم نهایی . . .

پیشا پیش بسیار مبارکتون باشه
    البته تا جایی که خاطرم هست شما بیشتر صدای Fun مورد کاربردتون بود و اگه درست خاطرم مونده باشه همون Audio Technica M50 مناسبه هر چند که AKG K702 , K701 هم مانیتورهای بسیار با ارزشی هستند که جدای از اینکه آمپ نیاز دارند، قیمت خیلی بالایی هم دارند و مدلهای پایینتر هم همینطور و سنهایزر هم مدل مناسب و موجود HD598 که آمپ نیاز داره البته قیمت حدود 350 تومنه و سونی هم فعلآ توی این رنج قیمت مدلی برای پیشنهاد به شما نداره چون هدفون مناسب و موجود توی رنج قیمت مورد نظر شما نداره

شما هم موفق باشید.
    من کارت صدام creative sound blaster xtermr audio هست خوبه یا نیاز به کارت صدا هم دارم یا اصلا امپ بگیرم در ضمن اگه بودجه تا 500 بره شما چی پیشنهاد میدید اینم بگم که fun خیلی مهم نیست گرچه خوبه بیشتر کیفیت برام مهمه و تا حدودی بیس عمیق یه چیزی میخوام همه نوع اهنگی رو ساپورت کنه مخصوصا راک و واقعا با این هدفونای 100 تومنی فرق کنه چون خودم الان دو سه تا دارم میخوام واقعا نظرمو در مورد هدفون عوض کنه با تشکر از اساتید
    Last edited by Mr.Vahid; 20-11-2011 at 22:47.

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان چند سوال داشتم که البته تو خیلی از سایت ها دیدم اما نتایج متفاوت بوده و خواستم ازتون بپرسم
    1- dr dre pro درایوش چند میلیمتر هست ؟
    2-فرکانس پاسخ دهیش دقیقا چند هست ؟
    3- آمپ نیاز داره یا نه ؟
    4- چند اهم هست ؟
    ممنون از اساتید

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پایان Burn in هدفون سونی EX1000:

تقریبآ تا این مرحله به پایان برسه سعی کردم تمام مراحل مهم رو با شما به اشتراک بزارم ولی نتیجه نهایی:
    اول:
    بیس بسیار عالی و همون چیزی که خواستم شد بسیار عالی برای الکترونیک بسیار عالی و برای کلاسیک بسیار خوب که اول و آخر سبکها هستند بیس پر از جزییات و عمق هست بسیار غنی و خوشایند و در عین حال حرفه ای یعنی مساوی خط فلت و بدون اغراق
    اینقدر بیس عمیقی داره که با الکترونیک به هیچ عنوان احساس کمبودی نمیشه و احساس نخواهید کرد که هدفون بیسش نسبت به تراک ضعیفه

دوم:
    مید با اینکه خیلی از دستش شاکی بودم اما حالا عالی شده و دیگه هارشی نیست با تجربه ای که از سونی دارم که معمولآ مید خیلی سردی داره و اغلب هارشی البته همش به این فکر میکردم که این هدفون ساخت سونی نباشه یا اینکه سونی حسابی تجدید نظر کرده باشه
    صدای مید با جزییات و دقیق هست نه محو و هارشی اینقدر خوب که تراک های Vocal زن رو با ولوم بالا میشه گوش کرد در حالیکه توی اکثر هدفونهای سونی نمیشه

سوم:
    های عاشقشم همونیه که می خواستم باز باز یعنی تا جایی که فرکانسی هست پخش میکنه و چیزی توی Roll-off از بین نمیره
    های اون شفاف هست و دیگه تیزی بسیار بد صدای اول رو نداره که باعث می شد گوش حتی با ولوم متوسط سوت بکشه جزییات رو میشه به راحتی شنید

چهارم:
    Soundstage که فوق العاده هست برای یک توگوشی عظیم الجثه حدود 3 متر باز هست و بیشتر متمرکز به سمت جلو و بالا
    بیس توی فضای Soundstage تقریبآ کنار درایور هست ولی مید از کنار فاصله میگیره و بیشتر تمایل به سمت جلو داره و های که بیشترین فاصله رو معمولآ میگیره و همچنین بیشترین عمق ممکن رو که میشه عمق رو حدود 1.5 متر در نظر گرفت

پنجم:
    Imaging این هدفون خیلی خوبه و تفکیک صداها به خوبی قابل تشخیصه هر چند پس زمینه تاریک نیست اما میشه گفت خاکستری تیره هست یا به عبارت ساده تر:
    پس زمینه یا Background تعریف کننده تصویری از فضای ذهنی شنونده از دریافت صدا توسط یک منبع صدا مثل هدفون هست چون یک فضای خیالی هست اون رو به عنوان یک بوم در نظر میگیرند و هر چه فضای خالی و قابل تفکیک بین صداها بیشتر باشه، تیره تر مثال زده میشه و هر چه فضای خالی بین صداها ترکیبی یا تلفیقی از صداهای مجاور باشه، روشن تر خوانده میشه و برای اینکه ابراز این خصیصه راحت تر باشه اون رو با درجه ای از خاکستری بیان می کنند مثلآ هر چه هدفون دو صدای هم سطح و در کنار هم رو بدون اینکه ذره ای با هم ترکیب شده باشند برای شنونده دوباره سازی کنه گفته میشه Background سیاهه و اگه کمی با هم ترکیب داشته باشند خاکستری تیره و . . .

ششم:
    کیفیت ساخت که نیاز به گفتن نداره ولی برای جمع بندی:
    متریال مورد استفاده در این هدفون از بهترین مواد هست بدنه از منیزیم تقویت شده ساخته شده که وزنی معادل نصف آلومنیوم داره و استقامتی بیش از دو برابر و نیم فلز سنگین وزن آهن
    کابل از بهترین و خالصترین مس ساخته شده و به صورت Litz هست مس بکار رفته در این هدفون دقت خلوصی معادل 99.99999% داره یعنی می تونیم فرض کنیم که بین 10 میلیون ملکول مس فقط یک ملکول زائد وجود داره و این عمر طولانی مدت کابل رو تضمین میکنه مثلآ یک مورد اصلی خرابی و پوسیدگی کابل که خیلی تاثیر گذاره توی کیفیت صدا فساد یا اکسیده شدن شدید و بسیار سریع مس در مقابل اکسیژن هست و متاسفانه هنگام ساخت کابل اکسیژن زیادی همراه مس حبس شده و از داخل باعث فساد کابل میشه و مس فاسد شده دیگه هادی جریان الکتریسیته نیست حالا چه برسه بخواد صدای(جریان ضعیف الکتریسیته) با کیفیت منتقل کنه
    هر چند که این فرایند ممکنه با چشم دیده نشه اما جالبه که بدونید دقیقآ 24 ساعت بعد از ساخت کابل نفوذ همین مقدار کم اکسیژن باعث نابودی بیش از 10% از قطر داخلی کابل میشه و حالا فرض کنید این کابل پوسیده رو شما قرار به عنوان رابط یک هدفون پرتابل درنظر بگیرید که دائمآ در حال جابجایی و تکان و کشش هست و تا به کسی بر نخورده از شیمی فاصله بگیریم

دیافراگم این هدفون همونطور که قبلآ گفتم از LCP که تشکیل شده از کرسیتالهای پلیمری که بسیار بسیار سبک و بسیا بسیار مقاوم دربرار کشش و فشار هستند و همینطور تحمل حرارت بالا، به طور خیلی ساده یک ورق بسیار نازک از این متریال به سختی یک ورق نازک از استیل هست و این یعنی اینکه سالها دیافراگم می تونه بدون اینکه دفورمه بشه برای شما با همون کیفیت اول به صدا دربیاد

سری ها همه از یک جنس هستند همه از سیلیکون تقویت شده هستند که توی گوش بسیار بسیار نرم و خوشایند قرار میگیرند البته مطمئن هستنم که سونی ماده ای دیگه ای هم اضافه کرده چون باعث تعریق نمی شن و جالبه که همیشه انگار یک تکه پنبه بسیار نرم آغشته به پودر به عنوان سری هدفون هست نه سیلیکون
    20 دونه سری همراه واقعآ شوکه کننده هست برای هر کسی که اولین بار این هدفون رو می بینه بسیار حساب شده و دقیق سایز ها انتخاب شده اند ولی متاسفانه هیچ نوع راهنمایی استفاده از طرف سونی ارائه نشده ولی به تجربه:
    اول بهترین سری رو انتخاب کنید که از نظر قطر با کانال گوشتون هماهنگ باشه بعد سری رو انتخاب کنید که با همون قطر ولی ارتفاع مناسب کانال گوشتون رو داشته باشه

یک مجوعه سری، 6 تایی هم جهت حذف نویز همراه هدفون هست اما چندان تفاوتی در ضریب حذف صدای محیط با بقیه ندارند و متاسفانه به هیچ عنوان قابل شتشو نیستند و در صورت شتشو و ضدعفونی کردن سری از بین میره این توصیه اکید سونی هست خوشبختانه یا متاسفانه هیچ کدام از این سری ها اندازه مناسب گوشم رو نداشتند

هفتم:
    راحتی استفاده از این هدفون بستگی به خیلی چیزا داره که یک کمی به عنوان ایراد این هدفون هم هست اما به هر حال 16 میلیمتر درایور برای یک توگوشی این معایب رو هم به دنبال خواهد داشت مثلآ به دلیل بزرگی بیش از اندازه درایور امکان قرار گیری هدفون توی حفره لاله گوش من که چه عرض کنم حتی فکر نکنم توی حفره گوش بزرگترین گوش انسان هم قرار بگیره به همین خاطر سونی نصب عمودی رو انتخاب کرده و مشکل این روش نصب اینه که تکیه گاه درایور هر چند بسیار سبک وزن این هدفون میشه کابل Hook و سری هدفون به هر حال اگه خیلی خوش شانس باشیم و یک جفت سری از اون 20 تا سری همراه این هدفون فیت گوشتون باشه که همه چیز به فراموشی سپرده میشه ولی اگه سری توی گوشتون کاملآ فیت نشه باید همیشه دست به هدفون باشید چون کابل فقط می تونه هدفونهای با روش نصب عمودی رو از نظر ارتفاع ثابت نگه اما این سری هست که هدفون رو در وضعیت افق باید نگه داره و با کوچکترین جابجایی هدفون از کانال گوش درنیاد هر چند که هدفونهایی مثل این که بیس نسبتآ قوی و فرکانس پایین دارند این مورد دوم یک معضل جدی براشون هست چون حتی با یک روزنه بسیار کوچیک 0.5 میلیمتری بین سری و کانال گوش درصد زیادی از توان بیس افت میکنه و این خیلی توی کیفیت صدای بیس تاثیر داره و عمق رو از بیس و تا حد زیادی از صدای مید میگیره

هشتم:
    برای حرفه ای تر ها
    Tonal Balance: بسیار عالیه ولی به نصب هدفون بسیار وابسته هست که به عنوان یک ایراد میشه گفت ولی در کل در صورتی که همه چیز از نظر فیت شدن کامل باشه به نظر بسیار یکدست میاد
    Dynamic range: اون خیلی خوبه و کاملآ مناسب سبکهای کلاسیک هست شما همه صداهای با توان کم و توان زیاد رو همزمان خواهید شنید
    Noise Isolation: متاسفانه باز هم خیلی وابسته به سری مورد استفاده هست و اگه سری خوب کیپ گوشتون بشه که ضریب حذف نویز به حدود 20db میرسه ولی اگه خوب فیت نشه می شه گفت صدای اطراف به خوبی و واضح شنیده میشه
    نشتی فرکانسهای بالا زمانی که توی گوش باشه خیلی کمه اما قابل شنیدنه
    Power: متاسفانه به دلیل توان زیادی که این هدفون نیاز داره استفاده از اون بدون آمپ امکان نداره چون پلیرهای پرتابل حتی قادر به ارائه توانی معادل 1/5 توان مورد نیاز این هدفون نیستند

نهم مقایسه ای هر چند نابرابر با Se535:
    از نظر بیس عمیق تر و حرفه ای تر از 535 هست هر دو با جزییات هستند اما بیس 535 بسته تر هست
    از نظر مید مید 535 رنگی و بسیار گرم هست ولی EX1000 مید سردی داره و مانیتور هر دو با جزییات هستند اما مید 535 کمی از خط فلت بالاتره
    از نظر های برنده %100 سونی هست اما 535 با توجه به اینکه Roll-off زود هنگام داره اما بسیار با کیفت تا نزدیکی Roll-off فرکانسهای بالا رو پخش میکنه و از همه چیز اون شما رو با نصیب میکنه به هر حال با اینکه مقایسه این دو هدفون یک اشتباهه ولی به هر حال برای یک هدفون تک درایوری مثل EX1000 کیفیت صدای های خوب چندان غیر قابل دسترس نخواهد بود

از نظر Soundstage که متاسفانه باز هم سونی برتره چون معمولآ که چه عرض کنم همیشه مالتی ها حرفی برای گفتن در مقابل تک درایورها ندارند

برای حرفه ای تر ها:
    Tonal Balance: سونی وضعیت بهتری داره چون مید 535 کمی رنگی تره و قوی تر
    Dynamic range: هر دو هدفونهای خوبی هستند و هر کدام در بخش بهتر و در بخشی ضعف دارند اما در کل هر دو از این نظر یکی هستند
    Noise Isolation: بدون شک برنده 535 هست نه تنها در مقابل این سونی بلکه یکی از بهترینهای این خصوصیت در بین هدفونهای دیگه و حتی بالاتر از رده خودش هست تصورکنید نزدیک به 37db ضریب حذف نویز محیط
    Power: اگر استفاده پرتابل درنظر گرفته بشه 535 هدفون برتر خواهد بود ولی در غیر اینصورت تفاوتی به عنوان خصوصیت برتر نخواهد داشت.

تا هدفون بعدی شما هم موفق باشید.

4. 11 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بعضی پستها مثل این میمون آب یخ رو آدم بریزند این نوع سوال ها مثل این میمون که وسط زمستون تو هموای زیر صفر آدم رو تو استخر یخ زده بندازن.
    انگار به یه بی خانه مان که داره از گشنگی میمیره بری بگی نظرت درباره S500 AMG چی هست! مخوام یکی بخرم.
    مرسی نظر از شما حالا دیگه ما شدیم سطل آب یخ (:

من کاملا با حرف شما موافقم ولی همه که مثل شما تخصص که ندارند
    شما از کجا میدونید من تخصص دارم من که چیزی نگفتم؟!
    دقیقآ یکی هستم مثل شما فارسی زبان و با سواد خوندن و نوشتن فارسی و سواد جمع و تفریق آیا شما این رو هم ندارید؟

پس هر چند این رفرنس ها بی ایراد نیست ولی از هیچی بهتر .
    زمانی که این مراجع اینجا باشه من نوعی بیشتر خوشحال میشم تا . . .

متاسفانه ایرانی ها تمایلی به فعالیت تو سایت و فرومهای زبان اصلی ندارند خیلی کار انجام دهند فقط به صورت گزینشی مطالعه میکنند.
    اگر هم فعالیت کنند اصلا احساس نمیشه و محسوس نیست.
    مثلا دیگه فروم Tomhardware به عنوان یه فروم در ضمینه مورد علاقه ایرانی ها و محبوب بین مردم ما به سختی من چند ایرانی دیدم که حتی یکی هم مدیر سایت شده بود.
    حالا جالبه اون به این حد رسیده بود باهاش صحبت میکردم دیگه فعالیت تو سایتهای ایرانی رو عار میدید
    موضوع اینه که تعامل و پیشرفت از نتیجه دیالوگ حاصل میشه نه مطالعه حرف دیگران. شاید خارجیه غلط گفته .باید به چالش کشیدش ازش سوال پرسید(با حفظ احترام متقایل عین منابع فارسی) چون طرف امریکایی یا آلمانی و ژاپنی هست که خدای همه چی که نیست اون هم یکی مثل من و شما.
    تا حالا نشده یکی بیاد بگه این تاپیک رو میبینی تو head-fi زدم این سوال رو پرسیدم کلی صفحه گذشته مشارکت کردم آخرش به نتایج جالبی رسید.
    مثلا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چقدر چیز از همین دو صفحه یاد گرفتم. ای کاش همه همینطور فعال بودند.
    وقتی یادمون نمیدنم نظر درست بدیم و یادمون نمیدن که اصلآ درست کدومه و غلط کدومه چه انتظاری باید داشت اینجا نزدیک به یک سالی هست فعالیت دارم اما خیلی به سختی مشارکت می بینم اما جای بسیا رخوشحالی برای من نوعی هست که حداقل جسته گریخته نیمه نظری از دوستان میبینم و این امیدوار کننده هست برام
    خیلی از دوستان تو این 2 ساله که عضو این فروم بودم شده تاپیکی که کاملا درباره مشکلشون بوده PM زدند نمیدونم انتظار دارند چی کار کنم خیلی از اوقات فقط با مطرح کردن یه خط ساده میتونند به نتیجه مطلوب برسند.
    من فرقی بین فروم ایرانی و انگلیسی و ... نمیبینم همه رو به یه چشم میبینم همه برای یاد دادن و یاد گرفتن هست.
    اگر هم بخواهیم همین منابع فارسی رو بالا بکشیم باید با مشارکت تو سایتهای مختلف به زبانهای مختلف شروع کنیم.
    شما تاج سری از شما که انتظاری ندارم روی صحبتم با بقیه کاربرهایی بود که اینجا هستند
    منظورم هم همینه دیگه باید مشارکت کرد چه اشکالی داره برای یک بنده خدایی مثل rezaomido بریم تحقیق کنیم ببینیم این بنده خدا مشکلشه با اون هدفونه چیه و چه راهنمایی میتونیم بهش بکنیم این کجاش اشکال داره، که عزیزی بگه انگار معلم از شاگرد سوال کنه مگه معلم باید همه چی بدونه؟

به امید روزی که اینجا مرجعی کامل برای فارسی زبانان باشه

شما هم موفق باشید.

6. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من کارت صدام creative sound blaster xtermr audio هست خوبه یا نیاز به کارت صدا هم دارم یا اصلا امپ بگیرم در ضمن اگه بودجه تا 500 بره شما چی پیشنهاد میدید اینم بگم که fun خیلی مهم نیست گرچه خوبه بیشتر کیفیت برام مهمه و تا حدودی بیس عمیق یه چیزی میخوام همه نوع اهنگی رو ساپورت کنه مخصوصا راک و واقعا با این هدفونای 100 تومنی فرق کنه چون خودم الان دو سه تا دارم میخوام واقعا نظرمو در مورد هدفون عوض کنه با تشکر از اساتید
    کارت صدای شما مشکل خاصی نداره که نیاز به تعویض اون باشه اول بهتره به فکر هدفون باشید تا کارت
    خوب با این شرایط جدید:
    1. Beyer Dynamic Dt880 Pro
    2. Sennhiser HD598
    3. متاسفانه سایر گزینه ها یا انتخابها مربوط به سفارش خارج می شوند اما دو مورد قبلی عالی هستند

که بعدآ می تونید یه آمپ هم اضافه کنید

در آخر امیدوارم انتظار نداشته باشید خیلی تفاوت معادل 5 برابر 100 تومنی بدست بیارید البته با این بودجه 500 تومن
    تفاوتش رو زمانی به خوبی درک میکنید که صدا رو به صورت حرفه ای یاد بگیرید که اون زمان هست تازه متوجه می شید که اون هدفون 100 تومنی حتی 30 تومن ارزش نداشته
    به هر حال هر دو هدفون پیشنهادی از هدفونهای مطرح و حرفه ای موجود هستند که مناسب کاربرد و بودجه شما هستند البته برای شما:
    880:
    بیس قوی و عمیق
    مید بسیار خوب و پر از جزییات
    های شفاف و بسیار خوب

598:
    بیس عمیق
    مید بسیار خوب و با جزییات
    های شفاف و بسیار خوب

Soundstage در 598 بسیار باز تر از 880 هست و اینکه 598 برای اینکه به خوبی صدا واقعی ازش بدست بیاد باید یک آمپ هم براش گرفته بشه چون کارت شما کمی برای درایور کردن 598 ضعیف هست.

شما هم موفق باشید.

8. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان چند سوال داشتم که البته تو خیلی از سایت ها دیدم اما نتایج متفاوت بوده و خواستم ازتون بپرسم
    1- dr dre pro درایوش چند میلیمتر هست ؟
    40 میلیمتر
    2-فرکانس پاسخ دهیش دقیقا چند هست ؟
    20-20KHz
    3- آمپ نیاز داره یا نه ؟
    خیر
    4- چند اهم هست ؟
    16
    ممنون از اساتید
    خواهش میکنم

شما هم موفق باشید.

10. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول:
    معذرت میخوام برای اینکه پست شما رو اضافه کرده بودم اما چون پست ها زیاد بود جواب شما رو جا انداختم (:

دوم:
    مرسی از نظر شما و درسته این برند یکی از برندهای بسیار خوب هست اما متاسفانه در مورد هدفون چندان سطح حرفه ای نداره و نهایتآ به سطح نیمه خواهد رسید اگرچه تنوع محصول یک مزیت به حساب میاد که یک کاربر می تونه بسته به کاربرد خودش انتخاب مناسب تری بکنه که متاسفانه این برند چندان در این مورد موفق نبوده و نمیشه با دو محصول پاسخگوی نیاز عموم بود در حالیکه اگه سطح حرفه ای داشتند این مورد قابل چشم پوشی بود چون زمانی که یک هدفون حرفه ای باشه => کاربرد خاص => استفاده کننده خاص => انتخابی خاص

متاسفانه تجربه شخصی از صدای این برند تا به حال نداشتم اما خیلی مشتاق هستم که صدای مدل P5 رو بشنوم هر چند که محصول ارزان قیمتی هم هست و در عین حل بسیار مورد توجه

باز هم مرسی از پیشنهاد شما

شما هم موفق باشید.
    خواهش میکنم شما لطف دارید
    دقیقا منظور من هم مدل P5 این برند بود ولی خوب من فکر میکنم یه هدفون 375 دلاری رو نمیشه یه هدفون ارزون حساب کرد مگر اینکه از وضع مالی خیلی خوبی برخوردار بود! تازه حساب کنید چنین برند خاصی(حالا از دید شما تو هدفون نیمه حرفه ایه ولی تو محصولات دیگه فوق حرفه ایه مثه بلندگوهای سینمایی و یا موزیکال پس میشه بش لقب یک برند خاص رو داد) پاش به ایران هم باز شه و تازه فروشنده ی خاصی هم اونو بفروشه من که بعید میدونم زیر 600 - 700 در بیاد! پس ارزون نیست و اتفاقا خیلی هم گرون! ولی خوب با این دسته بندی که شما کردید برندی مثل Klipsch رو هم باید جزو برندهای معمولی در نظر گرفت درسته؟

12. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خواهش میکنم شما لطف دارید
    دقیقا منظور من هم مدل P5 این برند بود ولی خوب من فکر میکنم یه هدفون 375 دلاری رو نمیشه یه هدفون ارزون حساب کرد مگر اینکه از وضع مالی خیلی خوبی برخوردار بود! تازه حساب کنید چنین برند خاصی(حالا از دید شما تو هدفون نیمه حرفه ایه ولی تو محصولات دیگه فوق حرفه ایه مثه بلندگوهای سینمایی و یا موزیکال پس میشه بش لقب یک برند خاص رو داد) پاش به ایران هم باز شه و تازه فروشنده ی خاصی هم اونو بفروشه من که بعید میدونم زیر 600 - 700 در بیاد! پس ارزون نیست و اتفاقا خیلی هم گرون! ولی خوب با این دسته بندی که شما کردید برندی مثل Klipsch رو هم باید جزو برندهای معمولی در نظر گرفت درسته؟
    قیمت واقعی هدفون P5 :
    کد:
    در مقابل خیلی از هدفونهای دیگه گرون قیمت هست اما در مقابل اون هدفونی که مورد بحث بود (HiFiman HE-6) که قیمتش 1200 دلار هست ارزون قیمت به حساب میاد به همین خاطر گفته شد ارزون قیمت نه اینکه ارزون قیمت هست

درباره برند هم یادم نمیاد که جایی گفته یا عنوان کرده باشم B&W یک برند معمولی هست بلکه مورد صحبت ما درکاربرد هدفون صرفآ بود و نمیشه به این خاطر که این برند یکی از برندهای بسیار خوب سازنده اسپیکر هست کیفیت صدای هدفونهاش هم مثل اسپیکرهاش باشه مثلآ:
    مایکروسافت ویندوز رو نوشته و شده عمومی ترین سیستم عامل هست آیا باز هم مدیاپلیر اون به خوبی سیستم عاملش هست ایا اینترنت اکسپلورر اون هم به کیفیت و کارایی سیستم عاملش هست مطمئنن خیر و درسته که یکی از برندهای مطرح و بسیار موفق در مورد سیستم عامل هست اما همه محصولات اون خوب و بهترین نیستند جزء محصولاتی که او در آن متخصص هست و حالا مورد ما B&W متخصص ساخت اسپیکر هست نه هدفون به همین خاطر نمی شه گفت که هدفون ساخته اون بد یا خوب یا عالی خواهد بود یا شد
    درباره Klipsch هم فقط میشه گفت که قابل قیاس و در رده B&W نیست هم از نظر کلاس کاری و هم از نظر کیفیت صدا اما هر دو برندهای خوب سازنده اسپیکر هستند ولی Klipsch برند فعالتری در مورد هدفون نسبت به B&W هست هر چند که باز هم صدای حرفه ای محصولات اون ندارند و این نیازی به توضیح نداره
    باز هم هدفونهای Klipsch صدای نیمه حرفه ای نهایتآ دارند و از بعدآ اطلاعی ندارم البته اگه Klipsch از حذف و اضافه کردن پسوند به مدلهای قدیمی دست برداره و یک مدل جدیدتر و حرفه ای تری معرفی کنه

در آخر P5 هدفون بد ساخت و بی کیفیتی هم نیست اما اونچه که مهمه با کاربردم هماهنگ نبود به هر حال 400 تومن هزینه یک هدفون یک مقداری که نه شاید خیلی خیلی هم زیاد باشه برای علاقه مندان این هدفون

در آخر آخر B&W در زمینه ساخت هدفون نیمه حرفه ای هست نه حتی حرفه ای و نه حتی فوق حرفه ای بهتره کمی بیشتر در این مورد تحقیق کنید و این لقب نیمه حرفه ای باعث نمیشه محصولات فوق حرفه ای اون زیر سوال بره و یا برعکس، این موضوع بهانه ای بشه برای برتر خوندن تمام محصولات یک برند

برای نظری که درباره Klipsch داده شد به کسی برنخوره چون می شه خیلی راحت اصل موضوع رو پیگیری کنه که چرا در رتبه پایینتر از B&W قرار میگیره تا اینجا فقط صحبت درباره هدفون باشه نه اسپیکر و . . .

شما هم موفق باشید.

14. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قیمت واقعی هدفون P5 :
    کد:
    در مقابل خیلی از هدفونهای دیگه گرون قیمت هست اما در مقابل اون هدفونی که مورد بحث بود (HiFiman HE-6) که قیمتش 1200 دلار هست ارزون قیمت به حساب میاد به همین خاطر گفته شد ارزون قیمت نه اینکه ارزون قیمت هست
    من قیمتش رو از مجله ی ماهانه ی T3 گفتم مگرنه آمازون که همیشه نگاه کنید رو قیمت اصلی یه خط کشیده و قیمتی که خودش میده از جاهای دیگه ارزون تره!

درباره Klipsch هم فقط میشه گفت که قابل قیاس و در رده B&W نیست هم از نظر کلاس کاری و هم از نظر کیفیت صدا اما هر دو برندهای خوب سازنده اسپیکر هستند ولی Klipsch برند فعالتری در مورد هدفون نسبت به B&W هست هر چند که باز هم صدای حرفه ای محصولات اون ندارند و این نیازی به توضیح نداره
    باز هم هدفونهای Klipsch صدای نیمه حرفه ای نهایتآ دارند و از بعدآ اطلاعی ندارم
    میشه یه مرجعی معرفی کنید که این رده بندی هارو انجام داده باشه؟ به عنوان مثال گفته باشه این برندها فوق حرفه ای،این برندها حرفه ای و...

در آخر P5 هدفون بد ساخت و بی کیفیتی هم نیست اما اونچه که مهمه با کاربردم هماهنگ نبود به هر حال 400 تومن هزینه یک هدفون یک مقداری که نه شاید خیلی خیلی هم زیاد باشه برای علاقه مندان این هدفون
    بابا روکش P5 از چرم طبیعیه که این خودش به کیفیت بالای ساختش اشاره داره ولی خوب میشه بگید کاربردتون چیه که این مذل براتون جوابگو نیست؟ ویا کاربرد این هدفون دقیقا چیه؟ البته با توجه به اینکه گفتید تاحالا صدای این برند رو نشنیدید پس فکر کنم نشه قطعا نظر داد که برای چه سبک هایی مناسبه

البته اگه Klipsch از حذف و اضافه کردن پسوند به مدلهای قدیمی دست برداره و یک مدل جدیدتر و حرفه ای تری معرفی کنه
    در مورد اینکه Klipsch به دو مدل S4 و S5 گیر داده و اونو خودش با حداقل 4پسوند بیرون داده من هم با شما موافقم ولی خوب یک مدل On-Ear جدید هم داده که فعلا تو بازار ما خبری ازش نیست! اون مدل هم هست
    Klipsch Mode M40 Noise Canceling که با توجه به اینکه در مورد P5 هم پسوند Noise Canceling اومده میشه گفت در یک دسته قابل برسی و مقایسه است ولی نکته ای که هست اینه که قیمتش از P5 بیشتره(تو سایت آمازون انگلیس قیمتش رو زده تقریبا 300 پوند) و دیزاینش نسبت به P5 هم به نظر من بهتره(من عاشق جعبه ی چرمی داخل جعبشم ) این مدل از کلیپش به نظر میاد یه لول بالاتر از بقیه ی مدل هاشه و فکر کنم مدل قابل اعتنایی باشه

16. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کارت صدای شما مشکل خاصی نداره که نیاز به تعویض اون باشه اول بهتره به فکر هدفون باشید تا کارت
    خوب با این شرایط جدید:
    1. Beyer Dynamic Dt880 Pro
    2. Sennhiser HD598
    3. متاسفانه سایر گزینه ها یا انتخابها مربوط به سفارش خارج می شوند اما دو مورد قبلی عالی هستند

که بعدآ می تونید یه آمپ هم اضافه کنید

در آخر امیدوارم انتظار نداشته باشید خیلی تفاوت معادل 5 برابر 100 تومنی بدست بیارید البته با این بودجه 500 تومن
    تفاوتش رو زمانی به خوبی درک میکنید که صدا رو به صورت حرفه ای یاد بگیرید که اون زمان هست تازه متوجه می شید که اون هدفون 100 تومنی حتی 30 تومن ارزش نداشته
    به هر حال هر دو هدفون پیشنهادی از هدفونهای مطرح و حرفه ای موجود هستند که مناسب کاربرد و بودجه شما هستند البته برای شما:
    880:
    بیس قوی و عمیق
    مید بسیار خوب و پر از جزییات
    های شفاف و بسیار خوب

598:
    بیس عمیق
    مید بسیار خوب و با جزییات
    های شفاف و بسیار خوب

Soundstage در 598 بسیار باز تر از 880 هست و اینکه 598 برای اینکه به خوبی صدا واقعی ازش بدست بیاد باید یک آمپ هم براش گرفته بشه چون کارت شما کمی برای درایور کردن 598 ضعیف هست.

شما هم موفق باشید.
    حالا بیشتر نظر خودتون رو کدام هست کدام بهتره بگیرم دیگه هدفونی تو این محدوده از این دوتا بهتر نیست ؟
    حالا 100 بالا پایین مشکلی نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •