سلام دوستان گرامی میخواستم یه گوشی بخرم تا سقف حداکثر 650 تومان
اونایی که گوشی تو این رنج قیمت داشتن یا اطلاعات کافی و درست دارن بیان راهنماییم کنن .
مرسی
سلام دوستان گرامی میخواستم یه گوشی بخرم تا سقف حداکثر 650 تومان
اونایی که گوشی تو این رنج قیمت داشتن یا اطلاعات کافی و درست دارن بیان راهنماییم کنن .
مرسی
hTC Sensation به خاطر اینکه قوی ترین سخت افزار رو توی این رنج داره... اگه 50 تومن بودجه رو افزایش بدین میتونین GS2 بگیرین که به نظر من ارزششو داره...
خودتون Sens داشتین ؟نوشته شده توسط .:PAR3A:. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست مشاوره بده
اگه میخوای بهترین گوشی با مشخصات سخت افزاری رو بگیری باید در خرید galaxy s2 شک نکنی ولی اگه میخوای با گوشیت کلاس بزاری و البته میتونی نرم افزارهای app store رو بخری(البته اونایی که پولین) iphone4 ولی برای هردو بایستی چیزی حدود 50 تومن به بوجت اضافه کنی که صد البته ارزششو دارهکسی نیست مشاوره بده
البته اگه عجله نداری و میتونی چند ماهی صبر کنی دست نگهدار تا گوشیهای windows phone 8 بیرون بیاد ولی اگه میخوای سریع بگیری به نظرم galaxy s2 بهترین گزینه است(این گوشی واقعا عالیه) فقط حواست باشه که کره ای و یا چینی شو بگیری و ویتنامی رو که چیزی حدود 40-50 ارزونتر است رو نخریکسی نیست مشاوره بده
نه من سنسیشن نداشتم...
دوست عزیز یه پولی بزار gs2 بخر...ارزشش رو داره...نشد همون سنسیشن....
نوشته شده توسط bar333lona [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من خودم الان sensation دستمه سوالی داری بپرس تو خریدش شک نکن از اس2 بهتره (نظر شخصی) : دینوشته شده توسط bar333lona [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کدوم مدل اپل 700 تومنه ؟ یعنی واقعا 3gs بهتر از sensation ه ؟ ماشا اطلاعاتنوشته شده توسط hadi5647 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خوبنوشته شده توسط sAeEd_kHaAn [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربینش چطوره ؟ کیفیت صداش ؟
خوش دست هست یا نه ؟
ارزش خرید داره کلا ؟
یکی میگفت من دارم اما اصلا رابط کاربری خوبی نداره و sony erixon x12 خیلی ازش سرتره ؟ راسته ؟
کلا خودت هر چی میدونی که تو خرید کمکم میکنه بگو
دمت گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)