با تركانت 1 ساعته ميگيريد؟ چون با 128 تركانت حداكثر سرعت دانلود ميشه 16 كيلو بايت بر ثانيه
با تركانت 1 ساعته ميگيريد؟ چون با 128 تركانت حداكثر سرعت دانلود ميشه 16 كيلو بايت بر ثانيه
من مکس نت دارم . و میشه گفت دو برابر سرعت ترکانت هست ولی خوب مشکلات خاص خودش رو داره یکیش اینه که گاها پینگش خیلی زیاد میشه ولی انصافا سرعت خوبی داره و حتی بعضی اوقات تا 50 Kb/sec هم میرسه
واقعا خوبه آدم حق و حقوق خودش رو بشناسه . دوست عزیز شما هر تعرفه ای داری ، برو تاپیک تبریز بگو کسایی که سرعتشون نصف شماست به تست بزارن تا شما هم مثل و من م تمامی کاربرای مکس نت ازش متنفر بشی !![]()
واسه نامحدود خيلي خوبه كه سرعتش به 50 برسه در صورتي هيچ isp سرويس 128 نامحدودش همچين سرعتي نميده، البته بطور متوسط فكر كنم سرعت 128 نامحدود مكس حدود 35-30 KB باشه كه باز هم خيلي خوبه.
ای بابا اگه تو هم مثل من 3 سال از آنا گرفته بودی خداییش راضی بودی یه دوستی دارم الان از آنا داره بیچاره یه ساله پولش رو داده اونم 128 نامحدوده سرعتش به 10 KB/sec به زور میرسه . ولی انصافا قبول دارم مکس نت تبریز یه چیز دیگس از نظر سرعت که اصلا قابل مقایسه نیست .
آره ارومچی جان سرعت بین 50 و 25 متغییره تقربا بیشتر اوقات روی 30 الی 35 هست . سرعت خوبه ولی پینگ نه پشتیبانیشون هم بد نیست لااقل با آدم با بی ادبی حرف نمیزنن مثل آنا انگار آدم بهشون بدهکاره . همین اردیبهشت میخواستم از مخابرات بگیرم که دیدم مثل اینکه نامحدود ندارن منم حال و حوصله چک کردن پهنای باند رو ندارم برای همین اومدم مکس نت ولی انصافا قیمت مخابرات خیلی خوبه
دوستان كسي ميدونه چرا روزانه يه فايل با حداكثر سرعت دانلود ميشه و كل پهناي باند پر ميشه ولي همون فايل در ساعات رايگان با نصف سرعت دانلود ميشه و واسه پر كردن پهناي باند بايد چند فايل رو بطور همزمان دانلود كرد؟ اين موضوع به سروري كه ازش دانلود ميكنيم مربوط ميشه يا مساله به پهناي باند سرويس ADSL برميگرده؟
وضعيت پهناي باند كه DU Meter نشون ميده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 26-08-2011 at 05:05.
جاله . مکس نت هم اینطوریه.
در جواب ittools باید بگم اولا نامحدود مکس نهایتا 30 کیلو میده . که شاید در مقایسه با شرکتای دیگه خوب باشه ولی اونقدر ناچیز هست که مکس میاد 2 برابر میبنده ! من بیشتر گلایم در مورد دانلود شبانه مکس هست . برای مشترکای شرقی همین سرویسی که من دارم 130 کیلو میده و برای من 30 !!! این کارشون غیر قابل توجیه
یکی از دلیل هاش اینه که ساعات رایگان ترافیک چند برابر میشه و افت سرعت طبیعی هست!
دوم هم اینکه مشکل در سرور های دانلود سایت های فارسی هم هست! چند بار امتحان کردم، ریموت آپلود هم نشد! یعنی سروری که خارج از ایران بود هم نتونست ازش دیتا بگیره!
Last edited by amir200812; 26-08-2011 at 05:19.
فرض کنیم پهنای باند لحظه ایی که ISP داره 100 مگ هست و این شرکت به همه مشتریها پهنای باند یک مگ میده. از اونجایی که در حالت عادی همه مشتریها با هم از این پهنای باند استفاده نمیکنند شرکت به جای اینکه این 100 مگ رو به 100 مشتری بفروشه بسته به انصافش میاد به تعداد بیشتری میفروشه (فرض کنیم 1000 تا). در این حالت وقتی در طول روز که پهنای باند قیمت داره در یک لحظه 50 تا مشتری (هر کدوم یک کانکشن) وصل باشند نصف پهنای باند شرکت اشغال میشه و بقیه خالی هست و هر مشتری به راحتی با همون یک کانکشن از کل یک مگ پهنای باندش استفاده میکنه. اما درشب که اینترنت مجانی میشه اگر فرض کنیم نصف مشتری ها شروع به داونلود کنند 100 مگ باید بین 500 مشتری تقسیم میشه که (با فرض هر نفر یک کانکشن) به هر مشتری یک پنجم یک مگ میرسه . اگر هر مشتری یک کانکشن بزنه همون یک پنجم مگ بهش میرسه اما اگر یک مشتری دو تا کانکشن بزنه انگار به جای دو نفر داره از پهنای باند استفاده میکنه و در واقع بقیه رو هل میده کنار و خودش از پهنای باند بیشتر استفاده میکنه. همین طور با زدن کانکشن های بیشتر میتونه سهم بیشتری از کل پهنای باند isp استفاده کنه.
سلام دوستان
یه خبر نه چندان بد
طی صحبتی که با مدیر نمایندگی شرکت ماکس نت در آ.غ داشتم در ارتباط با تفاوت سرویسهای تبریز و ارومیه؛ ایشون بنظرم شخص منطقی رسیدن و بدون بحثی قبول کردن که اگر کاربری از جهت حجم سرویسش ناراضی بود ایشون مانند شرایط تبریز محاسبه کنن و ترافیک اضافی رو به حسابشون اضافه کنن.
من هم سرویسم رو از این شرکت تهیه کردم البته بر حسب تجربه یکی از دوستانم( که این شرکت عملا سرعت بالاتر از سرویس 512 رو نمیتونه ارائه بده) سرویس max class رو انتخاب کردم با حجم 6 گیگ و قیمت 29500 تومن.
خلاصه اگر سرویس محدود دارید (البته اگه سرویس دیگه ای هم دارید میتونید باز اقدام کنید کمی تحت فشار بذارید لااقل شرایط رو یکسان کنن) با تلفن 3480048 بخش فروش تماس بگیرید و با آقای دژفر د صحبت کنید. (حتما با ایشون صحبت کنید بقیه کارمندن و اختیار زیادی ندارن)
این هم از طرف من برای دوستان، سرعت رو که نشد کاری کرد و کمتر از تبریزه حداقل حجم سرویس رو یکی کردن![]()
Last edited by IVAN; 26-08-2011 at 23:06.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)