ریاضی +90
فیزیک 100
شیمی 100
عربی+ 80
زبان 100
ادبیات+90
دینی 100
ریاضی +90
فیزیک 100
شیمی 100
عربی+ 80
زبان 100
ادبیات+90
دینی 100
نمی دونم چه جوری صحبت کردم ولی من سال 83 کنکور دادم ولی اینجا دانشگاه نرفتم ولی امسال می خوام کنکور بدمنوشته شده توسط farzaneh*f [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by dirty_coat; 08-07-2009 at 19:37.
ساده تر از اونی هست که فکرش رو بکنینوشته شده توسط moraddad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادبیات 80
معارف 100
زبان 80
عربی 100
ریاضی 50
فیزیک 70
شیمی 80
نوشته شده توسط ayshin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط farzaneh*f [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این جور ساعات مطالعه هیچ فایده ای نداره و قطعا در اینده ای نه چندان دور کم میاری
آره دوستان عزيز هيچ موقع از دروس پايه هراس نداشته باشيد و خودتون رو دست كم نگيرين.
شما حتما ميتونين. و لازم نيست همه ي موارد رو بلد باشين .تنها نكاتي كه توي كنكور كاربرد دارن.
به نظر من خوندن همه ي جز به جز كتاب درسي براي دروسي مانند رياضي پيشنهاد نميشه بلكه برخي از تمرين ها مهمن...
و مطلب آخر :
هيچگاه از آزمون دادن نترسيد و از هر اونچه كه توانايي دارين استفاده كنين.
شايد من هم اگه از حسابان و تست هاش توي آزمون ها نميترسيدم و اون رو يه غول بي شاخ و دم تصور نميكردم ، هيچ موقع حسابان (يا امثال اون) رو سفيد نميذاشتم و الان مي فهمم چه اشتباه بزرگي كردم.به شما هم توصيه ميكنم تا وقتيكه مثلا به رياضي 2 مسلط نيستين حسابان رو شروع نكنين هم چنين ديفرانسيل و ...
ممنون از راهنمایی توننوشته شده توسط dirty_coat [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شه لطف کنین بیشتر توضیح بدین؟ همه ی برنامه غیرعملیه یا اینکه قسمتای خاصی از اون؟ و یه سوال اینکه خود شما به چه جور برنامه هایی اعتقاد دارین و پیشنهاداتون چی هست؟
لطفا بگین این مواردو به من خیلی خوشحال می شم قبل از اینکه فرصت از دست بره اشکالات کارمو پیدا کنم...
من در مورد نوع ساعات مطالعه و نحوه ی درس خوندن تو تاپیک کنکور 89 نوشتم اونجا رو مطالعه کن اگه سوالی داشتی در خدمتمنوشته شده توسط farzaneh*f [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خیلی راجع به علامت گذاری تستا شنیدم ولی واقعا فکر نمی کنم کسی برسه تست تکراری بزنه.
به نظرم اگه به جای این که تست رو بعدا دوباره بزنید نکتش رو یا اون چیزی که باعث شده به نظرتون اون تست مهم باشه یا مثلا اشتباهی که تو حلش داشتین بنویسین و بعد اون نوشته ها رو مرور کنین سرعت کارتون بالا میره.
لازم نیست حتما نکته درسی باشه میتونین اشتباهات متداولتون!! رو بنویسین خیلی کمکتون میکنه
مثلا برای شیمی بنویسین یادم باشه قبل بدست آوردن k حالت مواد رو چک کنم که گازی شکل باشه.
البته این یه نظر شخصی و تجربیه!!و میتونه اشتباه باشه!
به نظر من تست های علامت زده شده رو حتما باید توی طول سال دوباره بزنید و دوباره از این تستهای تکراری اونهایی رو که دوباره اشتباه کردید رو علامت بزنید بعد این گلچینی که به دست اومده رو توی 3 ماه بعد از عید تکرار کنید حتما به دردتون میخوره شک نکنیدنوشته شده توسط m-narvan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)